Selcukatas25
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Xiaomi mi band 5 almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. Türkçe dil desteğinin olmaması çok can sıkıcı.Güncellemeyle gelir mi sizce..??
Güncellemeyle gelirGüncellemeyle gelir mi sizce..??
mi band 4 le hiç bir farkı yok bende band 4 var git band 4 al hem türkçeXiaomi mi band 5 almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. Türkçe dil desteğinin olmaması çok can sıkıcı.Güncellemeyle gelir mi sizce..??
Hazır almışken son modelini almak istiyorummi band 4 le hiç bir farkı yok bende band 4 var git band 4 al hem türkçe
size kalmıs birşey çok bir farkı yok.Hazır almışken son modelini almak istiyorum
Bence de almışken son modeli alın manyetik şarj olduğu için şarj etmesi daha kolayHazır almışken son modelini almak istiyorum
AynenBence de almışken son modeli alın manyetik şarj olduğu için şarj etmesi daha kolay
mi band 4 de manyetik gibi hiçde zor değil şarj etmesi.Bence de almışken son modeli alın manyetik şarj olduğu için şarj etmesi daha kolay
Hiçbir sorun yaşamıyorsun. Zaten 1-2 aya Türkçe dil desteği de gelir diye düşünüyorum.Xiaomi mi band 5 almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. Türkçe dil desteğinin olmaması çok can sıkıcı.Güncellemeyle gelir mi sizce..??