cocuklukhali
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
d=m/v di dimi?
Evet
d=m/v di dimi?
a,b £ N[SUP]+ [/SUP]olmak üzere,
obeb(a, b) = 10
okek(a, b) = 480
olduğuna göre kaç farklı (a, b) ikilisi yazılabilir?
Gelelim matematiğe hadi bunu çözün. :devil:
Bu arada "£" Elemanıdır sembolü klavyede onu tam yapamadım anlarsınız artık.![]()
a,b £ N[SUP]+ [/SUP]olmak üzere,
obeb(a, b) = 10
okek(a, b) = 480
olduğuna göre kaç farklı (a, b) ikilisi yazılabilir?
Gelelim matematiğe hadi bunu çözün. :devil:
Bu arada "£" Elemanıdır sembolü klavyede onu tam yapamadım anlarsınız artık.![]()
10 olsa gerek![]()
Cık, 10 değil. :devil:
Pardon 4. Buda yanlış çıkmasın daaz önce gözümden birşey kaçmış (umarım bunda da hata yapmamisimdir)
Evet, cevap 4. Bu kez doğru.![]()
Adam babasının cenazesinde kızı görmüş hayatının aşkının bulmuştur. 2 hafta sonra kız abisini öldürmüştür. Neden ?
Adam babasının cenazesinde kızı görmüş hayatının aşkının bulmuştur. 2 hafta sonra kız abisini öldürmüştür. Neden ?
Hayatının aşkını tekrar görmek için ?
Hocam siz soruyu anladiysaniz yazar mısınız.
Tam olarak anlamdım ama duydugum bir soru var ona benziyo sanki
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Soruda bu :
"Olayımızda bir anne, bu annenın ıkı kızı ve bir adam var.
Birgun kız kardeşlerın anneleri ölür.İki kız kardes annelerine cenazelerine giderle r.Kucuk olan kız kardes,dha once hayatında hıc gormedıgı,ılk defa cenazede gordugu bir adama aşık olur.Yalnız bir dahada hiç görmez.Sonra büyük kız kardeş ölür.Neden?"
Oncelikle yazdığınız için teşekkür ederim. Cevap olarak da ecel i gelmiş ölmüş diyebilirim![]()
Hayatının aşkını tekrar görmek için ?
evet, @Mg.'nin sorusunun tam cevabı bu.
bu psikolojik bir amerikan testidir. kaatil olanlar bu soruyu bu şekilde cevaplandırırlarmış. zira doğru cevap buymuş.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Delikleri olduğu halde suyu tutan şey nedir?
Bir adam karısının ölümü sebebiyle (baskasinin öldürdüğünü dile getirerek) polisi arayıpdurumu şöyle anlatır. Ben dışarıya bir iş için çıkmıştım geri gelip kapıyı çaldığımda açmadı. Bende camdan eve bakarken camdaki buğuyu silince karımin içerde yerde kanlar içinde yattığını görüp hemen sizi aradım demiş ve polisler siz ordan ayrılmayın biz geliyoruz deyip evin oraya gitmişler ve kadinin kocasını direk tutuklamislar. Nereden anlamislar.
Aklimda kalan haliyle soruyu anlatmaya çalıştım. Umarım yanlış anlatım yapmamisimdir.
Cevabı bılıyorum ,söyliymmi bekliyimmi ?Bir adam karısının ölümü sebebiyle (baskasinin öldürdüğünü dile getirerek) polisi arayıpdurumu şöyle anlatır. Ben dışarıya bir iş için çıkmıştım geri gelip kapıyı çaldığımda açmadı. Bende camdan eve bakarken camdaki buğuyu silince karımin içerde yerde kanlar içinde yattığını görüp hemen sizi aradım demiş ve polisler siz ordan ayrılmayın biz geliyoruz deyip evin oraya gitmişler ve kadinin kocasını direk tutuklamislar. Nereden anlamislar.
Aklimda kalan haliyle soruyu anlatmaya çalıştım. Umarım yanlış anlatım yapmamisimdir.
Buğu dışarıda değil içerde olur![]()
Toplam agirligi 500 kg olan 100 taştan her birinin ağırlığı1 kg, 10 kg veya 50 kg dir Ağırlığı 10 kg olan taşların sayisinin alabileceği kaç değer vardır?
Bir soru da benden olsun o zaman
1'den 10'a kadar numaralandırılmış formalar giyen 10 sporcudan üçünü öyle seçeceksiniz ki; en az ikisinin forma numarası birbirini takip ediyor olsun.
Bu seçim kaç farklı biçimde yapılabilir?*