Hocam ya soruda yada cevapta bir anormallik var1. ve 9. köy arasındaki uzaklık nihayetinde ne oluyor, cevaptan birşey anlamadım ben
![]()
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION], farklı kişilerle oynamışlardır. dediğin tam olmasa da bir açıdan doğrudur abim.Satrançı ayrı ayrı oynamışlardır yani A kişisi sadece kendisi 5 el satranç oynamıştır aynı şekilde B kişiside![]()
labirent+ekonomi=11
bunaltıcı+güzellik=56
güçlü+kabine=1003
@|SeYYaH| Kurban Bayramı da geçtiğine göre konu tatilden çıkmalı bence![]()
Sabri yalnızca 2, 3, 4 rakamlarından oluşan 13 basamakli bir sayi tutuyor. Mete n sayidan oluşan bir liste hazırlıyor. Bu saylardan birinin en az 5 basamagi Sabri'nin tuttuğu sayinin karşilik gelen basamakları ile çakisiyorsa Mete oyunu kazanyor. Sabri'nin tuttuğu sayi ne olursa olsun Mete'nin oyunu kazanması için n en az kaç olmalıdır?
Sabri yalnızca 2, 3, 4 rakamlarından oluşan 13 basamakli bir sayi tutuyor. Mete n sayidan oluşan bir liste hazırlıyor. Bu saylardan birinin en az 5 basamagi Sabri'nin tuttuğu sayinin karşilik gelen basamakları ile çakisiyorsa Mete oyunu kazanyor. Sabri'nin tuttuğu sayi ne olursa olsun Mete'nin oyunu kazanması için n en az kaç olmalıdır?
Tam sonuca ulaşamadım ama 3 yada 4 diyorum
[MENTION=361406]sabrimete[/MENTION], sorunu sen bi daha gözden geçir abisi, bu kadar kişinin kafasını karıştırdıysa var bir arıza demek.
Sorunun tam metni böyle mi? Metenin sayılarının sıralı olmasıyla ilgili bi durum var mı?
Ama 4 de cıktı ? Hatta 5 in bası gözuktu yani![]()