Akbank para dağıtıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Micuvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Tek yapmanız gereken siteye girip forumu doldurmak.20-30 Mart arası gözünüz telefonda olsun :)

Yarışmanın amacı; yarışma koşullarına uygun şekilde belirtilecek yer ve saatte “Kırmızı'ya Koş” koşusuna katılarak belirtilen kırmızı koşu rotasını takip ederek yarışma bitiş noktası olan Akbank ATM’sine ilk önce ulaşmaktır.

Link

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
3 kuruşla bizi dilediği gibi koşuşturacağını sanıyor.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
çok başvuran olur. atm büyük ihtimalle istiklalde olur

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
atmlerde yatan dilenciler için bir fırsat olabilir :)

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
işin öz Türkçe'si : rezilliğini ilk belgeleyene para!

godmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ilk yarışma sitedekine göre
  • 09.00 - 12.00 Beşiktaş Ihlamurdere, 14.00 - 17.00 Nişantaşı 'nda olacakmış bu hafta sonu. cumartesi koşup da 1000 lirayı almak var aslında ha. olmaz olmaz değil yer belli yurt belli :DD alırsam ilk iş ekran kartını yeniliycem artan parayla da bir razer mouse mis gibi olur ha :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ben bunu sanal sanmıştım.Meğerse gerçekmiş :D Alışığım ben koşmaya hergün antalya-belek arası koşuyordum xD

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
NikeSteel: En basitinden istanbul

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bana x bir banka cep telefonumna reklam gönderiyor bedava rfeklam göndermek yok şikayet edeceğim bana bedava reklam gönderemez ben o yetkiyi vermedim o bankaya önce müşteri hizmetlerine söyleyeceğim bana reklam gönderilmesin diye reklam gönderilirse tüketici haklarına müracat edeceğim neree bu yoğurdun bolluğu bana reklam gönderme hakkını nerden alıyor.ben tanımadığım insanlara reklam gönderebiliyor muyum x bankada bana reklam göndremez göndrecekse karlışını versin beni meşgul ediyoe önemli bir mesaj geldiğini zannedip okuyorum krediyle ilgili reklam çekmiş meğerse yok bedava reklam göndermek ben kimseye hiçbir kuruma bana reklam gönder diye beyanatta bulunmadım.bankanın ismi mühim değil banka olur yada farklı bire kurum hemen şikayet edecem nerden buluyor bana reklam gönderme hakkını.

ibo000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bana x bir banka cep telefonumna reklam gönderiyor bedava rfeklam göndermek yok şikayet edeceğim bana bedava reklam gönderemez ben o yetkiyi vermedim o bankaya önce müşteri hizmetlerine söyleyeceğim bana reklam gönderilmesin diye reklam gönderilirse tüketici haklarına müracat edeceğim neree bu yoğurdun bolluğu bana reklam gönderme hakkını nerden alıyor.ben tanımadığım insanlara reklam gönderebiliyor muyum x bankada bana reklam göndremez göndrecekse karlışını versin beni meşgul ediyoe önemli bir mesaj geldiğini zannedip okuyorum krediyle ilgili reklam çekmiş meğerse yok bedava reklam göndermek ben kimseye hiçbir kuruma bana reklam gönder diye beyanatta bulunmadım.bankanın ismi mühim değil banka olur yada farklı bire kurum hemen şikayet edecem nerden buluyor bana reklam gönderme hakkını.

bana göre haklısın,dava bile açsan kazanırsın,ama çook uğraştırırlar seni...

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
rezilliktir bu.kediye ciğer gösterir gibi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Şuan güvenpark çiçekcilerin önünde pankartlı birinden bayrağı alın atm ye koşun diyo 200 metre aram var güvenparka ama iş yerinde olduğum için gidemiyorum :D

godmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ! Kırmızıya Koş dün son koşusuyla sona ermiş. Ben de şansa son koşuya katıldım Tshirt kazanmışım :D Neyse sağlık olsun 1000 tl kazananları siteden açıklamışlar koşanların videoları falan var çok komik www.kirmiziyakos.com

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Hergün mesaj geldi ya sinir oldum :D Nerden de kayıt oldum :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bitini vermezler. Yapıyosa da babasının hayrına değildir herhalde !!

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu yıl demek ki faizlerden iyi iş çıkardılar :)

fehri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Akbank bir öncekinde Kırmızıya Koş diye ATM'lere koşturup 1000tl dağıtıyordu gelenlere. Şimdi de bunu internete taşımışlar, belli saatlerde işlem yapan herkese para dağıtıyolar. Öğrenciler paraya sıkışanlar kaçırmasın beyler hehe kontör parası olur fena mı :))) Geçen reklam filmi sin city gibiydi bunu da benzer yapmışlar fena olmamış ya gideri var yani eğlenceli olmuş güzel gözüküyo.
http://www.youtube.com/watch?v=zWEMrdwiftY
Direk paralara koşmak isteyenler www.kirmiziyakos.com sitesinden bakabilir beyler alarm saatlerine falan, gerçi herkes 1 kere katılabiliyomuş sanırım ilk defasında kazandın kaç para gelirse bahtına artık hehehe.

fehri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Kırmızıya koş bu gün TÜM GÜN kırmızı alarm veriyor olacakmış katılan herkese 50tl'ye kadar chip para ve 1000 TL lik çekilişe katılma hakkı! bu güne dek kaçıranlar bu günü kaçırmasın beyler!