AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu, son derece yakışıksız bir beyanat verdi.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339

Türkiye'yi nasıl küçük düşürürüz.Dertleri bu. Devlet millet umurlarında değil yeter ki Erdoğan gitsin. Nasıl bir acizliktir. Kılıçdaroğlunun bu ülkeye verdiği zararı yabancılar vermemiştir.

haber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyaretiyle ilgili eleştirilerine AK Parti'den yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızı eleştirmek adına yalan siyasetine bir kez daha başvurmasını kınıyoruz. Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na karşı siyasi husumet içindedir. Türkiye karşıtı bir siyasettir bu" ifadelerini kullandı.

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Gerçekten bu nasıl bir muhalefet ya :(

Bir CHP'li bu konuşmaları görünce utanmuyor mu yüzü kızarmıyor mu acaba ? Benim desteklediğim partinin nasıl bir lideri var diye.

Yapılan ALGI'ya gel. Korona var diye adam tokalaşmıyor Önünde eğildi diye lanse ediyorlar :D İkili ilişkiler için gidiliyor oraya ama PARA DİLENMEYE gittiler şeklinde lansa ediyorlar. Gerçekten yazık... Bu kadar mı ülke zararına çalışılır.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114

Türkiye'yi nasıl küçük düşürürüz.Dertleri bu. Devlet millet umurlarında değil yeter ki Erdoğan gitsin. Nasıl bir acizliktir. Kılıçdaroğlunun bu ülkeye verdiği zararı yabancılar vermemiştir.

haber​

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyaretiyle ilgili eleştirilerine AK Parti'den yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızı eleştirmek adına yalan siyasetine bir kez daha başvurmasını kınıyoruz. Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na karşı siyasi husumet içindedir. Türkiye karşıtı bir siyasettir bu" ifadelerini kullandı.

Halk gitmesi konusunda haklı.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Halk gitmesi konusunda haklı.
Ne alaka diyeceğimde kalsın. ? Halktan kastınız ne. Halk telefonla sizimi aradı gitmesini istiyoruz diye. Bu arada bende halk'ım ve vatandaşım bu kutlu ülkenin kılıçdaroğlu ve ağababalarına bırakılamayacağını idrak etmek için siyaset bilimi okumaya gerek yok. Halk kimi seçeçeğini sdn forumdan yada Twitterdan karar vermiyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Neden burada konu hakkında konuşmayıp saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyor bazı arkadaşlar ?

Kemal Kılıçtaroğlunun söylediği yalan konu. Ama muhabbet Çakma Müslümanlar diyecek kadar seviyesizleşmiş.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Allah'tan tam video kaydı varmış. Rusya ziyaretinde 2dk bekletme muhabbetine dönmeden Kılıçdaroğlu'nun yalan algısı çürütülmüş.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Resmi Twitter hesabından bu YALAN İFADELER için çok güzel bir video paylaşılmış.
Ana Muhalefet partisi lideri bu kadar seviyesiz açıklama yapmamalı bence. Gerçekten Ülkesini düşününen birisi böyle açıklama yapmaz.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Geliyor, Geliyor Kılıçdaroğlu.
Yazık. Hemde çok yazık. Bu ülkeyi yönetenler kusursuz değil ama alternatif olarak Kılıçdaroğlu olması ülkemiz, milletimiz ve bu ülkeden meded uman milyonlarca öksüz için çok yazık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar’daki karşılama sırasında çekilmiş bir fotoğraf karesinden hareket ederek... “Erdoğan eğildi” diye ortalığı birbirine katmaya çalışıyor.(du)

Üstelik görüntünün tamamını izlememiş... Üstelik yaptığı saptama fevkalade tartışmalı... Üstelik bir anlık kareden yola çıkarak yapıyor bunu...
İçeride dışarıda bin türlü sorun varken. Konuşulacak onca konu varken. Ele alınacak bir sürü mesele varken. Yapılacak bir dolu çıkış varken. Dile dolanacak tonla mevzu varken.

CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim için çok üzülüyorum.

blob:https://www.haberler.com/b6b3af31-e50d-406f-b84a-7c0fe95817e1

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu fotonun Vİdeosu yayınlandı ama halen utanmadan yüzleri kısarmadan resmi hesaplarında şu videoyu tutabiliyorlar :( Muhalefet gerçekten çok kirli siyaset yapıyor.

Birde videoda Erdoğan benim rakibim ama üzülüyorum flan diyor :D Adama sormazlar mı Erdoğan ile en son ne zaman karşı karşıya çıktın diye. 2014 te Ekmek İçin Ekmelettini sürdü Erdoğan'ın karşısına. 2018 de Muharram İnceyi. 2023 tede başkasını sürecek ama Rakibim diyebiliyor genede :)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Haberi duymadım konudaki videoyuda izlemedim benim kendi gündemimde şuan ekonomi var.
Peki konu başlığı ve içeriğiyle ne alakası var bu yorumun ? Aç bir başlık ordan tartışalım bunu.

Yahu adam selam vermiş, başını saygıdan öne eğmiş. Abicim bizde gönülden selam veriririz, kalbe götürürüz elimizi. Zaten pandemi döneminde bir selamlaşma türü de bu. Bizde başımızı eğeriz ama adamın yaptığı yorum rezaletten başka birşey değil.

Adam en azından saygı ile başını hafif eğmiş. Bazı kişiler yurt dışına kendi devletini, başka devlete şikayete gidip komple eğiliyorlar ona ne diyeceğiz ?

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Gerçekten bu nasıl bir muhalefet ya :(

Bir CHP'li bu konuşmaları görünce utanmuyor mu yüzü kızarmıyor mu acaba ? Benim desteklediğim partinin nasıl bir lideri var diye.

Yapılan ALGI'ya gel. Korona var diye adam tokalaşmıyor Önünde eğildi diye lanse ediyorlar :D İkili ilişkiler için gidiliyor oraya ama PARA DİLENMEYE gittiler şeklinde lansa ediyorlar. Gerçekten yazık... Bu kadar mı ülke zararına çalışılır.

Gerçekten Kılıçdaroğlu çok alem ya

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bu fotonun Vİdeosu yayınlandı ama halen utanmadan yüzleri kısarmadan resmi hesaplarında şu videoyu tutabiliyorlar :( Muhalefet gerçekten çok kirli siyaset yapıyor.

Birde videoda Erdoğan benim rakibim ama üzülüyorum flan diyor :D Adama sormazlar mı Erdoğan ile en son ne zaman karşı karşıya çıktın diye. 2014 te Ekmek İçin Ekmelettini sürdü Erdoğan'ın karşısına. 2018 de Muharram İnceyi. 2023 tede başkasını sürecek ama Rakibim diyebiliyor genede :)
Sen ve senin gibilere açıyorum.Daha düne kadar Fetö ile kol kola yürüyen,Fetöye "ne istedinde vermedik" diyen,Haburda teröristleri davulla zurna ile karşılayan,Soma da 301 insanı önlem almayıp ölüme terkeden,Çiftçiye ananı al defol git diyen, ülkenin önemli değerlerini satan, Yandaşlarını zengin eden, insanların aklıyla alay eden, teröristlerle masaya oturan bir zihniyeti utanmadan sıkılmadan nasıl savunabiliyorsun? Ekonomi çökmüş, eğitim rezalet,hukuk zaten yok her konuda dibe vurmuşuz hala Akp yı hala Tayyip Erdoğanı savunan sen ve senin gibilere binlerce kere yazıklar olsun.???

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sen ve senin gibilere açıyorum.Daha düne kadar Fetö ile kol kola yürüyen,Fetöye "ne istedinde vermedik" diyen,Haburda teröristleri davulla zurna ile karşılayan,Soma da 301 insanı önlem almayıp ölüme terkeden,Çiftçiye ananı al defol git diyen, ülkenin önemli değerlerini satan, Yandaşlarını zengin eden, insanların aklıyla alay eden, teröristlerle masaya oturan bir zihniyeti utanmadan sıkılmadan nasıl savunabiliyorsun? Ekonomi çökmüş, eğitim rezalet,hukuk zaten yok her konuda dibe vurmuşuz hala Akp yı hala Tayyip Erdoğanı savunan sen ve senin gibilere binlerce kere yazıklar olsun.???

Keşke hayata ne oldu diye değilde NASIL OLDU ve SONRASINDA NE OLACAK diye bakabilsen. Ama en kolay yoldan bakıyorsun bak böyle oldu diyon kestirip atıyon körlemesine eleştiri mantığı risk almama ve çözüm sunmama mantığı sonuca bakarak eleştirme o döneme kadar ne olmuş tınlamama.
Her şeyin bir tarihi var olay örgüsü var sen damdan düşer gibi böyle saydı mı vay bee bunlar ne şerefsiz diyesi gelir insanın ama olayların öncesini görmüyorsun tarihi sürecini takip etmiyorsun şimdi söyleyince boş muhabbete giriyor olay.

Bir insan suç işlemeden suçlu nasıl diyeceksin ? Anlındamı yazıyor insanların şerefsiz veya terorist diye. Çözüm sürecine doğru dersin yanlış dersin özgür iraden ama devlet kan dursun diye bir risk aldı sonu kötü bitti. İyide bitebilirdi 40 yıldır vuruyorsun gebertiyorsun terör bitmiyor işte PKK'ya halen katılanlar var PKK'ya arka çıkan partiye 6-7 milyon oy gidiyor çözüm önerin ney desem yoktur sadece körlemesine eleştiri. Ama Selahattin Demiştaş'a özgürlük diye meydanlarda gezenleri desteklersin HDP'li vekilerler Kol kola gezersin. Darbe girişimine darbe değil diyenleri desteklersin.
Özelleştirme nedir bilmezsin. Körlemesine sattılarda sattılar deyip durursun. Terörist ile şahsi çıkar için otursa sizin gibi desteklemem ama ülke çıkarı kan dursun analar ağlamasın diye destekledi insanlar ve teroristler gene sözünde durmadı sahipleri barış istemedi Türkiye'nin başına bela etmeye devam ediyor.
Körlemesine bir diğer muhalif söylemse yandaşları zengin ediyorlar. Bir vatandaş olarak seni beni ne ilgilendirir ihaleyi kim almış kim almamış ? Ben bana gelen hizmete bakarım. Burada Türk şirketler almasında ihaleleri Elin Amerikalı İngiliz Fransız İsrail şirketleri alsını savunan insanlarıda anlamam

Not: Kimi destekleyeceğimıda söylede tam olsun ? Engin siyasi ve kültürel tecrübelerinden yararlanak.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
1) "Açı"mak diye bir şey yok. "Acı"maktır o. :)

2) Birlikte hareket eden her kesim normal olarak birbirinin parmaklarını yalar.
Fetö açığa çıkınca kaç aileyi şehit etti gördük, bu devletin silahıyla. Adam hepsini paketledi hepsi işsiz geziyor şuanda :)))

CHP ve HDP kol-kola yürüyüşünden de bahsedelim mi ? HDPyi bile bile ATATÜRK'ün kurduğu parti ile ittifakını konuşalım mı ? Işık ile KARANLIĞI birleştirirken utanmadınız da... neyse..

3)Haburda zaburda bu adam gitti hepimiz kardeşiz dedi, el uzattı. Onlar eli tuttu, önce tükürdü sonra soktu. İnsan olan, yediği tası koruyan kürt kardeşlerimiz şuan sağ tarafta.
Habur zabur derken pkk tarafından kaçırılan insanları sizin partilerinizdeki adamlar gidip kurtarmaya çalışıyor ve bunla şov yapıyor. Düşün pkk ile ne kadar iç içesiniz.

4)Allah rahmet eylesin. 301 insan ak parti veya Tayyibin özel şirketinin malı mi ? Tayyibe sallayamazsın ufacık mantık varsa boynunun üstünde taşıdığın şeyde. Şirket denetimlerini yapan özel ve devlet kuruluşları var. CB gelsin madem cami cami denetim yapsın, fabrika fabrika anlık baskınlarla 5 kişilik torna dükkanını 20 kişilik plastik fabrikasını kontrol etsin mi istiyorsun ? Adamın işi bu mu :) Billur mu geçiyorsun ? :D

5)Çiftçi konusunu bilmiyorum.

6)Değerler satılabiliyor mu ? Ailene olan sevgini satabiliyor musun mesela ?
Cevabın evetse ülkenin nasıl bir değerini sattılar söyler misin?

7)Bal tutan parmağını yalarmış. Ne yazık ki A,B,C veya kurulacak olan Z partide bile bu iş böyle.
Düzeltmelerini beklerdim ama adı belli siyaset. Seçilmen için çok ünlü zengin olman lazım. Önce yediriyorsun sonra seçiliyorsun. Seçilince de seçenleri beslemen gerekiyor. Bunu herkes yapıyor.

8)İnsanların aklıyla alay eden dediğin şeyin video veya yazılı kaydını gösterir misin konuşalım?

9)Şu davullu zurnalı olaydan bahsediyorsan uzattığı el şaplağı yiyince çekti. Şimdi çatır çatır YERLİ MALI YURDUN MALI silahlarla yok ediyor hepsini.
Teröristle masaya oturanları, birlikte seçimlerde birbirlerini yalayanları biz görebiliyoruz televizyonlardan. Adamlar yaralı pkklıyı ambulansla taşıyor, belediye aracıyla yolu kazıyıp mayın döşüyor, kayyum atanınca yaptığınız hukuka aykırı diyen abilerinizi de çok iyi tanıyoruz.
İlk yazımda da dediğim gibi tayyibe eğiliyor diyor ya başkanınız, genel olarak bakınca şu yaptıklarınıza siz daha iyi eğiliyorsunuz. Eğitim verecek tecrübede'siniz anlaşılan "eğilmede"..

Ekonomi çökmüş değil. Çökmüş ekonomi görmemişsiniz siz. Kötüye gidişatta payları var ama komple hata mevcut hükümete aitte değil. Oyunu verirsin seçim vaktinde ve adamı gönderirsin beğenmiyorsan. Ama kulağına bir küpe, bunca zamandır devleti bu adamlar kadar uzuncadır yönetebilen ve bu kadar süre tecrübe eden kimse yok. Kim gelirse başa tecrübesiz olacak bunu da unutma.

Eğitim rezalet diyorsun ama "devlete kapak at " deyimini illaki biliyorsun. Doktora giderken tavsiye istiyor özellikle o doktora gidiyorsun, buzdolabı alırken markaya göre alıyorsun. Bu kıyası yapıyorsan anlaman lazım durumu. Öğretmenin öğretmek için değil de maaş için giderse herşeyin rezalet olur. Birde denetim yoksa komple rezalet.

Ana dal öğretmenlerine yapılan sınavda, öğretmenlerin %80'i öğrettikleri derslere ilişkin kendilerine sorulan sorulara %50 doğru yanıt veriyor
%50 bilgi verebilen bir öğretmen, anlatma kabiliyeti de olmazsa, senin çocuk çoluk sosyal medya ayfon peşinde koşarsa gayet normal bu işler.

36 yaşında yazmışsın ama pehhh. Yazıklar olsun demeyeceğim sana ama yiğidi öldürüyorsan hakkını vereceksin.

Şunun da altını çizerim. "Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz!"

Son düzenleme: