James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Evet muhalif arkadaşlara soru, AK Parti ne yaparsa oyunuzu alır?
Sorum sana değil yalnız, şu yorumunu okuyan bir muhalif tartışma çıkarır konu kirlenir, ben muhaliflere sordumBoşa konu açmışın;
Ekonomide ilk 3e girelim
Kişi başı gelir 100 bin dolar olsun
İhracat İthalatı 5e katlasın
Asgari Ücret 40 bin lira olsun
vs vs
Yine de bir tane muhalif Ak Partiye oy vermez. Daha kendi ideolojinden olmayan birine oy vermez. Çünkü Türkiyede muhalif seçmen hizmete değil ideolojiye oy verir. Muhalif seçmenin hizmet almak gibi bir derdi de yoktur, yeter ki kendi ideolojilerinden biri başlarında olsun. Kapılarının önünden kanalizasyon geçsin, lağım kokusundan camı açamasınlar yine de gider sırf kendi ideolojilerinden diye o adamı seçerler...
Çok adilane kazandınız ya 11 seçimmiş..mühürsüz oy pusulaları.. yok parmağa akıtılan mürekkep kaldırıldı işte sonra gördük şıkırt şıkırt pusulaya basanların videoları.. bir video vardı ki.. oy vermeyenlere ne yapacağız bilmem kim abiiiii oda silahla tak tak tak sıkıyor boşluğa fln.. okullarda sandık başları silahlı adamlar ile basıldı..19 senede 11 seçim kazananlar diktatör;
15 sene boyunca bir kere bile halkın karşısına çıkamayan adam demokrat...
Sevsinler sizin demokrasi anlayışınızı...
Bu arada zihniyetinizi de çok güzel tarif etmişsin.
T.C düşmanı irticacı yolsuzluk hırsızlık yalan dolan Atatürk düşmanı kısaca trojan virüsü gibi truva atı gibi..
CHP’yi gömüyorsun tamamda, şu anki hükümetten çok mu memnunsun?Bu sözler bana çok tanıdık geldi
Sence Selaattin Demirtaş'a özgürlük Osman Kavala serbest kalsın HDP kapatılmasın diyenler veya YPG-PYD-PKK'ya tek laf edemeyenler T.C sevdalısı mıdır ?
Yolsuzluk hırsızlık varsa mahkemeler orda muhalefet verecek mahkemeye ispat edecek o kişiler ceza alsın hangi partide varsa.
Atatürk düşmanı olmak için daha ne olmalı mesela ! Atatürk'e katliamcı demek 1915 olaylarını savunmak Atatürk'e kefere demek Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmak yetmiyor mu ? CHP içinde gerçek Atatürkçü Ulusalcı kim kaldı mesela ?
Bana CHP'nin yerli ve milli 3 tane hareketi say desem sayamazsın. Tezkere bile hayır diyen CHP nasıl terör ile mücadele edecek. İktidar olalım ilk iş Esad ile barışacaz Suriye'den çekilecez diyen bir parti YPG-PYD ile nasıl mücadele edecek. Libyada Ne işimiz var diyen bir parti Doğu Akdenizde ki haklarımız nasıl koruyacak ! Karabağ'a Türkiye Cihatçı örgüt üyelerini yolluyor diyen isimler Azerbaycan'ın yanında nasıl duracak ?
Not: Soruya gelirken yüzde 20-25 lik bir kitle ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar AKP'ye oy vermez o bir gerçek. Onların dünyası başka. İzmir'de adamlar yıllardır çektikleri ortada ama gene vermezler hizmet ile dertleri yok onların derdi başka.
CHP’yi gömüyorsun tamamda, şu anki hükümetten çok mu memnunsun?
Açıkçası ben hiç memnun değilim.
Ee o zaman, nedir bu Cehape’de Cehape takıntın?Değilim.
Ama muhalefeti görünce kötünün iyisi diyorum hiç yoktan TERÖR İLE TERORİST ile mücadele ediyor.
Ee o zaman, nedir bu Cehape’de Cehape takıntın?
Chpye öyle bir liderin gelebilme ihtimali bir türk takımının Şampiyonlar Ligini kazanma ihtimalinden kat be kat düşük... Öyle bir ihtimalin i'si bile yok yani... Chpnin tarihi boyuncaki liderlerine sırasıyla bir bak anlarsın ne demek istediğimi...Ne demek derdin takıntın neSevmiyorum beğenmiyorum diyom ya işte.
CHP iktidar olacaksada düzgün bir LİDER İLE OLSUN. Yerli ve milli düşünen Ecevit gibi biri gelsin başına oy vermesem bile sevinirim ülkem adına hiç yoktan yerli düşünen milli biri başta diye. Başında Kemal Kılıçdaroğlu gibi birisi İl başkanlığında Canan Kaftancıoğlu parti içinde Sezgin Tanrı Kulu gibi isimler varken GELMESİN İSTİYORUM .
Hocam nerede bu hükümet nerede bu devlet allahın için pkk ile eşdeğer tutuyorsun madem yani bunlara bu hakkı verenlere değil de vay siz mecliste yanyana poz verdiniz diye chp ye yükleniyorsun. İdda ediyorum ve yemin ederim ki o kadar eminim bay yezid tekrar benim kürt kardeşlerim onlar.. ıyyyh şu t.c ibarelerini de sökün devlet kurumlarından fln andımız yasak mı haaa olsun bir daha alt yazı geçin yasak diye fln yapsın siz mevsimlik milliyetçiler anında dönersiniz..Bu sözler bana çok tanıdık geldi
Sence Selaattin Demirtaş'a özgürlük Osman Kavala serbest kalsın HDP kapatılmasın diyenler veya YPG-PYD-PKK'ya tek laf edemeyenler T.C sevdalısı mıdır ?
Yolsuzluk hırsızlık varsa mahkemeler orda muhalefet verecek mahkemeye ispat edecek o kişiler ceza alsın hangi partide varsa.
Atatürk düşmanı olmak için daha ne olmalı mesela ! Atatürk'e katliamcı demek 1915 olaylarını savunmak Atatürk'e kefere demek Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmak yetmiyor mu ? CHP içinde gerçek Atatürkçü Ulusalcı kim kaldı mesela ?
Bana CHP'nin yerli ve milli 3 tane hareketi say desem sayamazsın. Tezkere bile hayır diyen CHP nasıl terör ile mücadele edecek. İktidar olalım ilk iş Esad ile barışacaz Suriye'den çekilecez diyen bir parti YPG-PYD ile nasıl mücadele edecek. Libyada Ne işimiz var diyen bir parti Doğu Akdenizde ki haklarımız nasıl koruyacak ! Karabağ'a Türkiye Cihatçı örgüt üyelerini yolluyor diyen isimler Azerbaycan'ın yanında nasıl duracak ?
Sende r.t.e chp den aday olsa verin mi ?Yarın Selaattin Demirtaş CHP'nin adayı olsun ona bile oy verirler...
Pardon, hangi mahkemeler? AKP'nin en güçlü silahı olan mı? Sadece düşünün AKP için işliyor mu o kurumlar? Kabak tadı verdi artık mahkeme, yargı, mahkeme tarafından kanıt vs. vs. sıkıldık cevap vermekten.Yolsuzluk hırsızlık varsa mahkemeler orda muhalefet verecek mahkemeye ispat edecek o kişiler ceza alsın hangi partide varsa.
Pardon, hangi mahkemeler? AKP'nin en güçlü silahı olan mı? Sadece düşünün AKP için işliyor mu o kurumlar? Kabak tadı verdi artık mahkeme, yargı, mahkeme tarafından kanıt vs. vs. sıkıldık cevap vermekten.
İçişleri, dışişleri, ekonomi kimlerden sorumlu olacak danışmanlar kimler olacak? Hem yandaşlar, Sizde demiyor musunuz Erdoğan'da sıkıntı yok mesele danışmanlarında diye. Hah işte tüm mesele bu. AKP kadrolarının vasatlığı...
Hocam nerede bu hükümet nerede bu devlet allahın için pkk ile eşdeğer tutuyorsun madem yani bunlara bu hakkı verenlere değil de vay siz mecliste yanyana poz verdiniz diye chp ye yükleniyorsun. İdda ediyorum ve yemin ederim ki o kadar eminim bay yezid tekrar benim kürt kardeşlerim onlar.. ıyyyh şu t.c ibarelerini de sökün devlet kurumlarından fln andımız yasak mı haaa olsun bir daha alt yazı geçin yasak diye fln yapsın siz mevsimlik milliyetçiler anında dönersiniz..
AKP ekonomiyi yargıyı ahlakı hakkı hukuku batırdı de forum hesabımı silip gidecem artık.Bol keseden atalım tutalım o zaman. O hırsız bu arsız şu çaldı bu yedi deyip geçelim öyle sistem mi var ?
Kim mesela muhalefetin kurmayları ! Bana CHP'nin 3 yetkilisin say bakalım sayabilecen mi ? Yarın Erken seçim diyen kişilerin daha adayı belli değil ki ekibi belli olsun. Nerde kadro !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen gerçekten halkın CHP'ye sadece mecliste yan yana oturdukları için mı kızdığını oy vermediğini düşünüyon ! Sen gündemi ve olayları takip etmiyon heralde.
TC sökülme muhabbeti 2013 yılı Çözüm sürecinin olayları üstünde 8-10 sene geçti artık. Çok matah birşey ise iktidar olursa muhalefet oraya koyar ve ülkere rahatlarız ve muhasır mediyet seviyesine ulaşırız madem bu kadar önemli. ( Ama HDP'ye selam çakacam diye onu bile yapamazlar anca konuşurlar. ) Bu arada daha geçen hafta hastaneye giderken dikkat ettim hastanenin başında T.C Devlet hastanesi yazıyordu. O zaman kaldırıldı ama şuan çoğu kurumda o tabelalar geri geldi sanki. Ben şekilci göstermelik milletçilik değil muhalefetten adam akıllı YPG-PYD-PKK'yı kınayacak onlar ile mücadele edecez bitirecez tepelerine binacez diye laflar duymak istiyorum. Sabah akşam HDP savunması veya Selaattin Demirtaş güzellemesi duymak istemiyorum.... Veya Tezkereye hayır deyip saçma sapan bahaneler duymak istemiyorum.
AKP ekonomiyi yargıyı ahlakı hakkı hukuku batırdı de forum hesabımı silip gidecem artık.
Güldük eğlendik ama kabak tadı verdiniz artık.
Sürekli kaçamak cevap sığ muhalefet diyip duruyorsun adamlar sana söylüyor anlatıyor sonra kaçamak cevap
Sana varya akp sadece küflü ekmek ve lağım suyu verse günde 5 saat tabuta koyup yerin 3 metre altına gömüp çıkarsa savunursun, savunmazsan tüm forum gelip yüzüme tükürsün bu kadar açık konuşuyorum
Her şey güçten ibaret değil mi? Yargıyı eline alıp o güçle ona buna saldırmak ve aynı yargıyı kendileri üzerinde kullanılmasına izin vermemek çok adil değil mi?Bol keseden atalım tutalım o zaman. O hırsız bu arsız şu çaldı bu yedi deyip geçelim öyle sistem mi var ?
Her şey güçten ibaret değil mi? Yargıyı eline alıp o güçle ona buna saldırmak ve aynı yargıyı kendileri üzerinde kullanılmasına izin vermemek çok adil değil mi?
Hocam niye kanıtladığı da oldu man adası mesela hadi oradan dedi bana bir deste kağıt çıkarmış öyle sallıyor fln.. ötesinden ağrı inkâr etti. Üzerine gitmeliydi eşşek muhalefet o dekontları yaymalıydı neyse yani yok yalanladınız.. ses kayıtları çıkmadı mı sıfırla oğlum sıfırla.. diye ?Bu muhalefetin konforlu alanı bırakması lazım artık.
İşine gelmedimi hemen yargı zaten ellerinde yok şöyle yok böyle. Arkadaşım bir hırsızlık varsa yolsuzluk varsa kanıtlasınlar diyorum. Bir sürü TV kanalları var belgeleri orada yayınlasınlar olmadı Sosyal medyada yayınlasın youtube ta yayınlasın. Twitter da paylaşsın.
Hocam niye kanıtladığı da oldu man adası mesela hadi oradan dedi bana bir deste kağıt çıkarmış öyle sallıyor fln.. ötesinden ağrı inkâr etti. Üzerine gitmeliydi eşşek muhalefet o dekontları yaymalıydı neyse yani yok yalanladınız.. ses kayıtları çıkmadı mı sıfırla oğlum sıfırla.. diye ?
Sosyal medyada paylaşılmış çoğu şey zaten
Olmaz. Mantıkende olamaz. 3. İnttifak elinde sonunda 2. ittifakla birleşmek zorunda. Ne olursa olsun ne yağarlasa yapsınlar CHP'nin yüzde 20 kemik oyu var. Adaya vaade söyleme bakmadan verecek bir seçmen. Oraya Ekmek İçin ekmelettin desende Abdullah GÜl'de desen 10 seçim kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu da desen oy verir. Üstüne ne olursa olsun ne yaparsa yapsın oy veren bir yüzde 10 da HDP seçmeni var. CHP-HDP birlikte hareket ediyor bu aşikar. 3. İttifak 5 değil 50 parti birleşme gene yüzde 20 lerde kalır 2. tura çıkamaz. Erdoğan'a ve MHP ye sayıp sövüp sonradanda AKP'yi destekleyemezler mecbur diğer ittifakla birleşirler.3. bir ittifak olur mu?
İyi parti barajın altına düşer mi ama çok zor anketlerde yüksek gözüküyor ama hiç belli olmaz.
saçma sapan bir adayla çıkarlarsa