Soru Ak Parti ne yaparsa bu seçim oy verirsiniz (muhalif konusu)

Reaksiyon puanı
4,724
Evet muhalif arkadaşlara soru, AK Parti ne yaparsa oyunuzu alır?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Boşa konu açmışın;
Ekonomide ilk 3e girelim
Kişi başı gelir 100 bin dolar olsun
İhracat İthalatı 5e katlasın
Asgari Ücret 40 bin lira olsun
vs vs

Yine de bir tane muhalif Ak Partiye oy vermez. Daha kendi ideolojinden olmayan birine oy vermez. Çünkü Türkiyede muhalif seçmen hizmete değil ideolojiye oy verir. Muhalif seçmenin hizmet almak gibi bir derdi de yoktur, yeter ki kendi ideolojilerinden biri başlarında olsun. Kapılarının önünden kanalizasyon geçsin, lağım kokusundan camı açamasınlar yine de gider sırf kendi ideolojilerinden diye o adamı seçerler...

Reaksiyon puanı
4,724
Boşa konu açmışın;
Ekonomide ilk 3e girelim
Kişi başı gelir 100 bin dolar olsun
İhracat İthalatı 5e katlasın
Asgari Ücret 40 bin lira olsun
vs vs

Yine de bir tane muhalif Ak Partiye oy vermez. Daha kendi ideolojinden olmayan birine oy vermez. Çünkü Türkiyede muhalif seçmen hizmete değil ideolojiye oy verir. Muhalif seçmenin hizmet almak gibi bir derdi de yoktur, yeter ki kendi ideolojilerinden biri başlarında olsun. Kapılarının önünden kanalizasyon geçsin, lağım kokusundan camı açamasınlar yine de gider sırf kendi ideolojilerinden diye o adamı seçerler...
Sorum sana değil yalnız, şu yorumunu okuyan bir muhalif tartışma çıkarır konu kirlenir, ben muhaliflere sordum

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
T.C düşmanı irticacı yolsuzluk hırsızlık yalan dolan Atatürk düşmanı kısaca trojan virüsü gibi truva atı gibi.. dillerinde din ellerinde hin.. sadece kendiler müslüman yezidleri kutsal ehli müslim..asrın lideri..semiyallahuminenhamide..
3 gün wc ye gitmeyeceksin dese 1 tanesi itiraz edemez.. adolf hitlerin nazileri vardı ya böyle ona inanmış sığ bir kitle memurlarının askerlerinin makam odalarında onun resimleri fln..
Diktatör olduğunu koca bir dünya biliyor ama onlardan kimse kabul etmiyor fln..
Aynılar ya çok benziyorlar tarih yazıyor bunları..

Son düzenleme:

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
19 senede 11 seçim kazanan adam diktatör;
15 sene boyunca bir kere bile halkın karşısına çıkamayan kendi istediği dışında birinin vekil olmasına bile tahammül edemeyen adam demokrat...
Sevsinler sizin demokrasi anlayışınızı...

Bu arada zihniyetinizi de çok güzel tarif etmişsin... Siz kime çağdaşlık kime irtica edebiyatı yapıyorsunuz?

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
19 senede 11 seçim kazananlar diktatör;
15 sene boyunca bir kere bile halkın karşısına çıkamayan adam demokrat...
Sevsinler sizin demokrasi anlayışınızı...

Bu arada zihniyetinizi de çok güzel tarif etmişsin.
Çok adilane kazandınız ya 11 seçimmiş..mühürsüz oy pusulaları.. yok parmağa akıtılan mürekkep kaldırıldı işte sonra gördük şıkırt şıkırt pusulaya basanların videoları.. bir video vardı ki.. oy vermeyenlere ne yapacağız bilmem kim abiiiii oda silahla tak tak tak sıkıyor boşluğa fln.. okullarda sandık başları silahlı adamlar ile basıldı..
Bir defa kaybettiler oda millet çuvalların üstünde yattı ha. Vay dediler tekrar edilsin çaldılar şu bu aha bunlar hırkız şüle büle ??
Aklıma hemen sevgili bakanları Bekir bozdağ geldi

Muharrem ince karaktersizi Zaten yatacak yeri yok.. Yani sizi bir sorgulayan olsa o güç bir olsa varya ahh ahh.. başkanlık şu bu güzel iş güzel ama tarih yazıyor..

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Aç tavuk ya da züğürt tesellisi... Sizin en demokratınız seçim yapıp halkın karşısına çıkmaya bile cesaret edemedi. Kime ne anlatıyon sen? Ayrıca seçim tekrar edilsin demedik oylar sil baştan sayılsın dedik. İkisi çok farklı şey. Gece yarısı seçim kurulunu basan siz mi diyorsunuz bunu? Ben oy sayımında defalarca bulundum bir kişinin oyu öbür tarafa yazılsa kavga çıkıyor, bir sürü kişi imza atıyor o tutanaklara. İktidarın görevlisinden çok muhalefetin görevlisi var o sandıklarda. Madem oy çalınıyo madem seçimi aslında hep siz kazanıyorsunuz da niye görevlendirdiğiniz adamlar o seçim tutanaklarına niye imza attılar o zaman? Muhalefetin yüzbinlerce seçim görevlisinin hepsi mi tehdit edildi hepsine mi şantaj yapıldı? Muharrem İncenin size o lafı ne kadar haklı olduğunu bir kez daha teyit ettiğin için teşekkürler...

Bekir Bozdağın dedigini 1950den beri her seçimde söylediğinizi yapılan daha doğrusu kazanamadığınız her seçimde hile var, oylar çalınıyo diye ağladığınızı hatırlatmama gerek bile yok... Biz bir iki kere itiraz edince hebehübehebebebebe...

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Kimseye verecekleri bir hesap yok çünkü kimsede o güç yok artık .. bunun farkındalar.. işte bu kadar rahatlar.. konuşuyorlar.. konuşurlar abi..???

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
T.C düşmanı irticacı yolsuzluk hırsızlık yalan dolan Atatürk düşmanı kısaca trojan virüsü gibi truva atı gibi..

Bu sözler bana çok tanıdık geldi :)

Sence Selaattin Demirtaş'a özgürlük Osman Kavala serbest kalsın HDP kapatılmasın diyenler veya YPG-PYD-PKK'ya tek laf edemeyenler T.C sevdalısı mıdır ?

Yolsuzluk hırsızlık varsa mahkemeler orda muhalefet verecek mahkemeye ispat edecek o kişiler ceza alsın hangi partide varsa.

Atatürk düşmanı olmak için daha ne olmalı mesela ! Atatürk'e katliamcı demek 1915 olaylarını savunmak Atatürk'e kefere demek Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmak yetmiyor mu ? CHP içinde gerçek Atatürkçü Ulusalcı kim kaldı mesela ?
Bana CHP'nin yerli ve milli 3 tane hareketi say desem sayamazsın. Tezkere bile hayır diyen CHP nasıl terör ile mücadele edecek. İktidar olalım ilk iş Esad ile barışacaz Suriye'den çekilecez diyen bir parti YPG-PYD ile nasıl mücadele edecek. Libyada Ne işimiz var diyen bir parti Doğu Akdenizde ki haklarımız nasıl koruyacak ! Karabağ'a Türkiye Cihatçı örgüt üyelerini yolluyor diyen isimler Azerbaycan'ın yanında nasıl duracak ?

Not: Soruya gelirsek yüzde 20-25 lik bir kitle ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar AKP'ye oy vermez o bir gerçek. Onların dünyası başka. İzmir'de adamlar yıllardır çektikleri ortada ama gene vermezler hizmet ile dertleri yok onların derdi başka. CHP'nin başındaki 10 seçimde kaybetse ana avrat onlara sövsede tıpış tıpış benim gösterdiğim adaya oy vereceksiniz desede yılmazlar yaparlar. Ekmek İçin Ekmelettin der mesela koşa koşa oy verirler. Yarın Selaattin Demirtaş CHP'nin adayı olsun ona bile oy verirler...

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168

Sence Selaattin Demirtaş'a özgürlük Osman Kavala serbest kalsın HDP kapatılmasın diyenler veya YPG-PYD-PKK'ya tek laf edemeyenler T.C sevdalısı mıdır ?

Yolsuzluk hırsızlık varsa mahkemeler orda muhalefet verecek mahkemeye ispat edecek o kişiler ceza alsın hangi partide varsa.

Atatürk düşmanı olmak için daha ne olmalı mesela ! Atatürk'e katliamcı demek 1915 olaylarını savunmak Atatürk'e kefere demek Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmak yetmiyor mu ? CHP içinde gerçek Atatürkçü Ulusalcı kim kaldı mesela ?
Bana CHP'nin yerli ve milli 3 tane hareketi say desem sayamazsın. Tezkere bile hayır diyen CHP nasıl terör ile mücadele edecek. İktidar olalım ilk iş Esad ile barışacaz Suriye'den çekilecez diyen bir parti YPG-PYD ile nasıl mücadele edecek. Libyada Ne işimiz var diyen bir parti Doğu Akdenizde ki haklarımız nasıl koruyacak ! Karabağ'a Türkiye Cihatçı örgüt üyelerini yolluyor diyen isimler Azerbaycan'ın yanında nasıl duracak ?

Not: Soruya gelirken yüzde 20-25 lik bir kitle ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar AKP'ye oy vermez o bir gerçek. Onların dünyası başka. İzmir'de adamlar yıllardır çektikleri ortada ama gene vermezler hizmet ile dertleri yok onların derdi başka.
CHP’yi gömüyorsun tamamda, şu anki hükümetten çok mu memnunsun?
Açıkçası ben hiç memnun değilim.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
CHP’yi gömüyorsun tamamda, şu anki hükümetten çok mu memnunsun?
Açıkçası ben hiç memnun değilim.

Değilim.

Ama muhalefeti görünce kötünün iyisi diyorum hiç yoktan TERÖR İLE TERORİST ile mücadele ediyor. 2-3 yıldır ben daha muhalefetin ağzından doğru dürüst YPG-PYD-PKK hakkında şöyle yapacaz böyle edecez böyle bitirecez diye 1 TANE söz duyamadım.
HDP'ye şirin görünme sevdasındalar sabah akşam buda beni rahatsız ediyor...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ee o zaman, nedir bu Cehape’de Cehape takıntın?

Ne demek derdin takıntın ne :) Sevmiyorum beğenmiyorum diyom ya işte.

CHP iktidar olacaksada düzgün bir LİDER İLE OLSUN. Yerli ve milli düşünen Ecevit gibi biri gelsin başına oy vermesem bile sevinirim ülkem adına hiç yoktan yerli düşünen milli biri başta diye. Başında Kemal Kılıçdaroğlu gibi birisi İl başkanlığında Canan Kaftancıoğlu parti içinde Sezgin Tanrı Kulu gibi isimler varken GELMESİN İSTİYORUM .

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Ne demek derdin takıntın ne :) Sevmiyorum beğenmiyorum diyom ya işte.

CHP iktidar olacaksada düzgün bir LİDER İLE OLSUN. Yerli ve milli düşünen Ecevit gibi biri gelsin başına oy vermesem bile sevinirim ülkem adına hiç yoktan yerli düşünen milli biri başta diye. Başında Kemal Kılıçdaroğlu gibi birisi İl başkanlığında Canan Kaftancıoğlu parti içinde Sezgin Tanrı Kulu gibi isimler varken GELMESİN İSTİYORUM .
Chpye öyle bir liderin gelebilme ihtimali bir türk takımının Şampiyonlar Ligini kazanma ihtimalinden kat be kat düşük... Öyle bir ihtimalin i'si bile yok yani... Chpnin tarihi boyuncaki liderlerine sırasıyla bir bak anlarsın ne demek istediğimi...

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592

Hocam nerede bu hükümet nerede bu devlet allahın için pkk ile eşdeğer tutuyorsun madem yani bunlara bu hakkı verenlere değil de vay siz mecliste yanyana poz verdiniz diye chp ye yükleniyorsun. İdda ediyorum ve yemin ederim ki o kadar eminim bay yezid tekrar benim kürt kardeşlerim onlar.. ıyyyh şu t.c ibarelerini de sökün devlet kurumlarından fln andımız yasak mı haaa olsun bir daha alt yazı geçin yasak diye fln yapsın siz mevsimlik milliyetçiler anında dönersiniz..

Öyle bir şey yok allah için benim atadıklarım beni mı yargılayacak:) zaten iliğine kadar işlemiş devletin bu adama biat etmek sen geçecen onu.. suni şeylere karnımız yok bizim

Her chpli atatürkçü değildir. Öyle görünüyor olabilir ama aldanma hocam
Atatürkçü geçinmek var onu anlamak ve kemalist bir çizgide olmak var
Yarın Selaattin Demirtaş CHP'nin adayı olsun ona bile oy verirler...
Sende r.t.e chp den aday olsa verin mi ?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
İktidara geldiklerinde dolar kaç TL ise ona düşürürlerse ve düzgün bir adalet sistemi sağlanırsa.

Reaksiyon puanı
5,164
Hala şahıslara ve ideolojilere takılıyoruz... Bir ülkenin başına kimin geldiğinin çokta bir önemi yok. Asıl önemli olan gelenin nasıl bir ekiple geleceği.

İçişleri, dışişleri, ekonomi kimlerden sorumlu olacak danışmanlar kimler olacak? Hem yandaşlar, Sizde demiyor musunuz Erdoğan'da sıkıntı yok mesele danışmanlarında diye. Hah işte tüm mesele bu. AKP kadrolarının vasatlığı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon, hangi mahkemeler? AKP'nin en güçlü silahı olan mı? Sadece düşünün AKP için işliyor mu o kurumlar? Kabak tadı verdi artık mahkeme, yargı, mahkeme tarafından kanıt vs. vs. sıkıldık cevap vermekten.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Pardon, hangi mahkemeler? AKP'nin en güçlü silahı olan mı? Sadece düşünün AKP için işliyor mu o kurumlar? Kabak tadı verdi artık mahkeme, yargı, mahkeme tarafından kanıt vs. vs. sıkıldık cevap vermekten.

Bol keseden atalım tutalım o zaman. O hırsız bu arsız şu çaldı bu yedi deyip geçelim öyle sistem mi var ?

İçişleri, dışişleri, ekonomi kimlerden sorumlu olacak danışmanlar kimler olacak? Hem yandaşlar, Sizde demiyor musunuz Erdoğan'da sıkıntı yok mesele danışmanlarında diye. Hah işte tüm mesele bu. AKP kadrolarının vasatlığı...

Kim mesela muhalefetin kurmayları ! Bana CHP'nin 3 yetkilisin say bakalım sayabilecen mi ? Yarın Erken seçim diyen kişilerin daha adayı belli değil ki ekibi belli olsun. Nerde kadro !

Hocam nerede bu hükümet nerede bu devlet allahın için pkk ile eşdeğer tutuyorsun madem yani bunlara bu hakkı verenlere değil de vay siz mecliste yanyana poz verdiniz diye chp ye yükleniyorsun. İdda ediyorum ve yemin ederim ki o kadar eminim bay yezid tekrar benim kürt kardeşlerim onlar.. ıyyyh şu t.c ibarelerini de sökün devlet kurumlarından fln andımız yasak mı haaa olsun bir daha alt yazı geçin yasak diye fln yapsın siz mevsimlik milliyetçiler anında dönersiniz..

Sen gerçekten halkın CHP'ye sadece mecliste yan yana oturdukları için mı kızdığını oy vermediğini düşünüyon ! Sen gündemi ve olayları takip etmiyon heralde.

TC sökülme muhabbeti 2013 yılı Çözüm sürecinin olayları üstünde 8-10 sene geçti artık. Çok matah birşey ise iktidar olursa muhalefet oraya koyar ve ülkere rahatlarız ve muhasır mediyet seviyesine ulaşırız madem bu kadar önemli. ( Ama HDP'ye selam çakacam diye onu bile yapamazlar anca konuşurlar. ) Bu arada daha geçen hafta hastaneye giderken dikkat ettim hastanenin başında T.C Devlet hastanesi yazıyordu. O zaman kaldırıldı ama şuan çoğu kurumda o tabelalar geri geldi sanki. Ben şekilci göstermelik milletçilik değil muhalefetten adam akıllı YPG-PYD-PKK'yı kınayacak onlar ile mücadele edecez bitirecez tepelerine binacez diye laflar duymak istiyorum. Sabah akşam HDP savunması veya Selaattin Demirtaş güzellemesi duymak istemiyorum.... Veya Tezkereye hayır deyip saçma sapan bahaneler duymak istemiyorum.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
4,724
Bol keseden atalım tutalım o zaman. O hırsız bu arsız şu çaldı bu yedi deyip geçelim öyle sistem mi var ?

Kim mesela muhalefetin kurmayları ! Bana CHP'nin 3 yetkilisin say bakalım sayabilecen mi ? Yarın Erken seçim diyen kişilerin daha adayı belli değil ki ekibi belli olsun. Nerde kadro !

Sen gerçekten halkın CHP'ye sadece mecliste yan yana oturdukları için mı kızdığını oy vermediğini düşünüyon ! Sen gündemi ve olayları takip etmiyon heralde.

TC sökülme muhabbeti 2013 yılı Çözüm sürecinin olayları üstünde 8-10 sene geçti artık. Çok matah birşey ise iktidar olursa muhalefet oraya koyar ve ülkere rahatlarız ve muhasır mediyet seviyesine ulaşırız madem bu kadar önemli. ( Ama HDP'ye selam çakacam diye onu bile yapamazlar anca konuşurlar. ) Bu arada daha geçen hafta hastaneye giderken dikkat ettim hastanenin başında T.C Devlet hastanesi yazıyordu. O zaman kaldırıldı ama şuan çoğu kurumda o tabelalar geri geldi sanki. Ben şekilci göstermelik milletçilik değil muhalefetten adam akıllı YPG-PYD-PKK'yı kınayacak onlar ile mücadele edecez bitirecez tepelerine binacez diye laflar duymak istiyorum. Sabah akşam HDP savunması veya Selaattin Demirtaş güzellemesi duymak istemiyorum.... Veya Tezkereye hayır deyip saçma sapan bahaneler duymak istemiyorum.
AKP ekonomiyi yargıyı ahlakı hakkı hukuku batırdı de forum hesabımı silip gidecem artık.

Güldük eğlendik ama kabak tadı verdiniz artık.

Sürekli kaçamak cevap sığ muhalefet diyip duruyorsun adamlar sana söylüyor anlatıyor sonra kaçamak cevap

Sana varya akp sadece küflü ekmek ve lağım suyu verse günde 5 saat tabuta koyup yerin 3 metre altına gömüp çıkarsa savunursun, savunmazsan tüm forum gelip yüzüme tükürsün bu kadar açık konuşuyorum

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Her seferinde kendinizi tarif etmek zorunda mısınız?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
AKP ekonomiyi yargıyı ahlakı hakkı hukuku batırdı de forum hesabımı silip gidecem artık.

Güldük eğlendik ama kabak tadı verdiniz artık.

Sürekli kaçamak cevap sığ muhalefet diyip duruyorsun adamlar sana söylüyor anlatıyor sonra kaçamak cevap

Sana varya akp sadece küflü ekmek ve lağım suyu verse günde 5 saat tabuta koyup yerin 3 metre altına gömüp çıkarsa savunursun, savunmazsan tüm forum gelip yüzüme tükürsün bu kadar açık konuşuyorum

Senin şu forumda 30 yaşında yetişkin bir birey gibi cevap yazdığını görebilecem mi ?

Neden sürekli 10 yşaında çocuk gibisin ! Aileden şiddet mi görüyon nedir derdin ? Küçük yaşta psikolojik sorunlar mı yaşadın ? Türkçe yazıyorum dimi üstte yazdıklarımı okuyabiliyon mu ?

Ne istediğimi ne beklediğimi yazıyorum AÇIK AÇIK. Bunları yapamayan birisinin ülke yönetemiyeceğini veya 10 yılda 10 seçim kaybeden kendine faydası olmayan insanların ülke yönetemiyeceğini düşünüyorum fikrimi açık açık söylüyorum bunu anlamak bu kadar mı zor !

Hesabını sikeceksende sil banane yani...

Reaksiyon puanı
5,164
Her şey güçten ibaret değil mi? Yargıyı eline alıp o güçle ona buna saldırmak ve aynı yargıyı kendileri üzerinde kullanılmasına izin vermemek çok adil değil mi?

Bu adaletsizliği bile bile sizin de ikide bir yargı demeniz bambaşka bir adalet anlayışı.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Her şey güçten ibaret değil mi? Yargıyı eline alıp o güçle ona buna saldırmak ve aynı yargıyı kendileri üzerinde kullanılmasına izin vermemek çok adil değil mi?

Bu muhalefetin konforlu alanı bırakması lazım artık.

İşine gelmedimi hemen yargı zaten ellerinde yok şöyle yok böyle. Arkadaşım bir hırsızlık varsa yolsuzluk varsa kanıtlasınlar diyorum. Bir sürü TV kanalları var belgeleri orada yayınlasınlar olmadı Sosyal medyada yayınlasın youtube ta yayınlasın. Twitter da paylaşsın.

Ama yalancı çoban gibi sürekli yalan sürekli olmayan şeyler söyleyince olmuyor işte. Ne yapacaz şimdi mahkeme kararı olmadan şuna hırsız buna arsız diyelim geçelim. İktidar değişince bütün hakimler savcılar görevden mi alınacak bu ülkede sabah kalkacaz yargı mı düzelecek ! Muhalefet daha KENDİ HAKKINI SAVUNAMIYOR. VATANDAŞIN HAKKINI SAVUNAMIYOR. İlerde iktidar olup devleti nasıl savunacak ?

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Bu muhalefetin konforlu alanı bırakması lazım artık.

İşine gelmedimi hemen yargı zaten ellerinde yok şöyle yok böyle. Arkadaşım bir hırsızlık varsa yolsuzluk varsa kanıtlasınlar diyorum. Bir sürü TV kanalları var belgeleri orada yayınlasınlar olmadı Sosyal medyada yayınlasın youtube ta yayınlasın. Twitter da paylaşsın.
Hocam niye kanıtladığı da oldu man adası mesela hadi oradan dedi bana bir deste kağıt çıkarmış öyle sallıyor fln.. ötesinden ağrı inkâr etti. Üzerine gitmeliydi eşşek muhalefet o dekontları yaymalıydı neyse yani yok yalanladınız.. ses kayıtları çıkmadı mı sıfırla oğlum sıfırla.. diye ?
Sosyal medyada paylaşılmış çoğu şey zaten

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam niye kanıtladığı da oldu man adası mesela hadi oradan dedi bana bir deste kağıt çıkarmış öyle sallıyor fln.. ötesinden ağrı inkâr etti. Üzerine gitmeliydi eşşek muhalefet o dekontları yaymalıydı neyse yani yok yalanladınız.. ses kayıtları çıkmadı mı sıfırla oğlum sıfırla.. diye ?
Sosyal medyada paylaşılmış çoğu şey zaten

Bu söylediğin iki olayda YALAN ÇIKTI...

Hatta ağır tazminat ödedi Kemal Kılıçdaroğlu diye biliyorum o iki olayda da. Haklı ise sözlerinden emin ise hiç SUSMAZ- Sürekli söylemesi gerekir. Onlarda anladı demek ki boş ve yalan olduğunu ki SUSTULAR hiç anmıyorlar bile yıllardır... Ben haklı olacam ve susacam hırsızlık varken bilecem ama cevap vermiyecem öyle siyasi parti mi olur !

O FETO tapelerini meclis kürsüsünden yayınladılar. 3 farklı kurum inceledi o tapeleri hepsi FAKE üstlerinde oynanmış dedi diye hatırlıyorum. Yerli ve yabancı kuruluşlar inceledi hemde. Ama muhalefet balıklama atlayıp direk kabul edip inanıyor. O tapeler youtube ta flanda yayınlandı aç dinle. Sesler birden gidiyor birden değişiyor kısık oluyor farklı günlerin konuşmaları birleştirilmiş flan öyle dinlememi olur :) En kritik yerde ses değişiyor flan. ALENEN ÜSTLERİNDE OYNANDIĞI BELLİ İKEN muhalefet ona bell bağlıyor... Sizde inanıyorsunuz.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Seçim zamanı partilerin yapacağı hamlelere bağlı. 3. bir ittifak olur mu? İyi parti barajın altına düşer mi ama çok zor anketlerde yüksek gözüküyor ama hiç belli olmaz. MHP, Cumhur İttifakı'nda kalacak gibi gözüküyor ama bence 3. bir ittifaka ihtiyaç var ama bence yapmamaları lazım. Oylar çok bölünür ama CHP ve İyi Partinin içinde olmadığı şöyle Zafer & Deva & Gelecek & Saadet & BBP & Memleket gibi böyle bir ittifak isterdim.

Yani işin özü AKP'ye düzgün bir alternatif olduğu taktirde AKP ve MHP bir çok insanın oyunu alamaz ben de vermem ama saçma sapan bir adayla çıkarlarsa eğer Cumhur İttifakı seçimi kazanacak ve yine AKP yada MHP'ye vermek zorunda kalacağım.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
3. bir ittifak olur mu?
Olmaz. Mantıkende olamaz. 3. İnttifak elinde sonunda 2. ittifakla birleşmek zorunda. Ne olursa olsun ne yağarlasa yapsınlar CHP'nin yüzde 20 kemik oyu var. Adaya vaade söyleme bakmadan verecek bir seçmen. Oraya Ekmek İçin ekmelettin desende Abdullah GÜl'de desen 10 seçim kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu da desen oy verir. Üstüne ne olursa olsun ne yaparsa yapsın oy veren bir yüzde 10 da HDP seçmeni var. CHP-HDP birlikte hareket ediyor bu aşikar. 3. İttifak 5 değil 50 parti birleşme gene yüzde 20 lerde kalır 2. tura çıkamaz. Erdoğan'a ve MHP ye sayıp sövüp sonradanda AKP'yi destekleyemezler mecbur diğer ittifakla birleşirler.

İyi parti barajın altına düşer mi ama çok zor anketlerde yüksek gözüküyor ama hiç belli olmaz.

Yeni sistemde ittifak muhabbeti var. İttifak ortaklarından 1 tanesi yüzde 10 barajını geçtimi diğerleride otomatikman geçmiş sayılıyor. yüzde 1-2 oy alsa bile...

saçma sapan bir adayla çıkarlarsa

Kemal Kılıçdaroğlu aday işte . Bu alenen belli şuan için. Bu akşam gene 4. veya 5. defa oldu Habertürk yayınında da söylemiş. Belediye başkanları belediye başkanı olarak kalmalı diyor. Meral Akşener ben Başbakan olacam dedi zaten öyle çekildi. HDP adayını destekleyecek halleri yok otomatikman Kemal Kılıçdaroğlu koltuğa kendini hazırlıyor...