AK Parti harekete geçiyor

Alemci_Dayı

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
1,532
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
AK Parti harekete geçiyor

111414.jpg


AK Parti, parti kapatmayı zorlaştıracak düzenlemelere gidecek.

Dünyada parti kapatmaların sona erdiğini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, yakın zamanda parti kapatmaları zorlaştıracak düzenlemelere gideceklerini söyledi. Düzenlemenin fikir, düşünce temelinde olacağı sinyalini veren Akbulut, terör yolunu seçen partiler haricindekilerin kapatılmasının zorlaşacağını belirtti.

Tekirdağ'da AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından hazırlanan Siyaset Akademisi'ni başarıyla tamamlayan 180 kişiye diplomaları verildi. Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan diploma törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Necip Taylan, Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Ercan Demirci, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık ve partililer katıldı.

Ak Parti Türkiye'de bambaşka bir çığır açtığını ifade eden Akbulut, AK Parti çok büyük bir çığır açtı, Türkiye'nin çimentosu olduğunu gösterdi. Türkiye'nin 81 ilinde AK Parti varlığını gösterdi. Doğuda, batıda, güneyde kuzeyde Ak Parti var." dedi.

Törende konuşan İçişleri Komisyon Başkanı Akbulut, parti kapatmanın zorlaştırılmasına yönelik düzenlemelere gidileceği sinyalini verdi.

Akbulut, "Çalışan hizmet eden eleştirilir. Çalışmayana hiç kimse bir şey demez. Biz çalıştık iş yaptık bunun için eleştirildik. Artık 14 Mart ve 30 Temmuz geride kaldı. Biz kesinlikle laiklik karşıtı olayların odağı olan bir parti olmadık. Cumhuriyeti yaşamaya ve yaşatmaya devem edeceğiz. Biz Türkiye'nin demokratik soyasal ve laik bir hukuk devleti olduğuna başından beri inandık. Bunu yaşatmaya devam ettik. Bunu yaşatmaya devam edeceğiz. Bütün bizlere yöneltilen eleştiriler insan hak ve özgürlükleri, fikir düşünce ve özgürlükleri Türkiye'de herkesin bildiğini söylemesi ve ülkenin daha ileri gitmesini söylemesi için yapılan söylemlerdir. Artık dünyada parti kapatmalar sona erdi. Bizde dolayısıyla en yakın zamanda bir düzenleme yaparak Avrupa'da Amerika'da ve bütün dünyada olduğu gibi terör yolunu seçen partiler haricinde fikir düşünce hürriyeti bağlamında söylenenlerin suç olmaması öngören bir düzenleme yapmak zorundayız. Bunu kısa sürede yapacağız" dedi.
03.Ağustos.2008 18:09:46​

KaynaK
 

Aliapaydin

Öğrenci
Katılım
7 Nisan 2008
Mesajlar
51
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu da gösteriyor ki partilerini kapatılmasını gerektirecek adımlar atacaklar. hayırlı olsun ülkemize
 

kuruwa

Asistan
Katılım
2 Ekim 2007
Mesajlar
213
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bunun tek anlamı var bunlar demekki yine rahat durmayacaklar yine dava görmemek için bu yolu seçtiler ama ne kadarda kişiliksizce ve düşükçe bir hareket sadece kendilerıine yine bu iyice tadını kaçırmaya başladı bunlar
 

recooo1903

Asistan
Katılım
10 Temmuz 2008
Mesajlar
292
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
ne kapatılmayı gerektirecek hareketler anayasa baskanı bile söyledi parti kapatmanın zor olması gerektiğini ole bi kişi keyfine göre parti kapatılması için başvuramaması lazım
 

mustapha_84

Doçent
Katılım
18 Aralık 2007
Mesajlar
520
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Buradan ak partiye kocaman bir günaydın diyorum.Keşke bunları dava açılmadan önce yapabilselerdi neyse artık zararın neresinden dönülse kardır.
 
Üst