AK Parti Angelina Jolie'yi çağırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
73539.jpg

AK Parti Angelina Jolie'yi çağırdı
14 Ekim 2008 Salı 09:33
Erdoğan'ın kadın kolları Angelina Jolie'yi Türkiye'ye çağırdı. Davet yapıldı, herşey hazır ancak Jolie'nin bir takım istekleri var.

AK Parti, 27-28 Kasım’da düzenleyeceği “İşte Kadın Kurultayı”na, MTV’den medya dünyasına, sanayi sektörüne kadar büyük şirketlerin başarılı kadın CEO’larını davet etti. Davetlilerden biri de sinema dünyasının en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Angeline Jolie oldu.

AK Parti, küresel ekonomik kriz sürecinde dikkatleri iş dünyasındaki başarılı kadınlara çekmek için önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin tarafından düzenlenen “İşte Kadın Kongresi”nde açılış konuşmasını Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa’nın en güçlü kadınları arasında gösterilen Güler Sabancı ve Başbakan Tayyip Erdoğan yapacak.

Toplantıda, erkek egemen iş alanlarında başarılı kadınların deneyimleri anlatılacak. Bu çerçevede elektronikten eğlence dünyasına önemli şirketlerin başındaki kadınlar davet edildi. Alcatel-Lucent Yönetim Kurulu Başkanı Patricia Russo, Yüksek Adalet Divanı’nın tek kadın üyesi Ruth Bader Ginsburg, Procter & Gamble Yönetim Kurulu Başkanı Susan E. Arnold, Avon Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Jung, MTV Başkanı Judy McGrath, Sony Başkan Yardımcısı Amy Pascal, Hewlett-Packard Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ann Livermore, New York Times Yönetim Kurulu Başkanı Janet L. Robinson, CBS Ana Haber Bülteni sunucusu Katie Couric, CNN Uluslararası Baş Muhabiri Christiane Amanpour, Nestle Yönetim Kurulu üyesi Naina Lal Kidwai, Jumbo Group Yönetim Kurulu Başkanı Vidya Chhabria, Pepsi ve Microsoft Yönetim Kurulu üyesi Dina Dublon, davet edilen isimler arasında yer aldı.

Sürpriz isim Angelina Jolie

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin, toplantıya Hollywood’un ünlü aktrislerinden Angelina Jolie’yi de davet etti. Davet, Ahmet San aracılığıyla yapıldı. San, Jolie’nin toplantıya katılmak için ABD’deki bir yardım kuruluşuna bağış koşulu yapılmasını istediğini AKP’ye iletti. Bu teklif, AKP’ye ulaştı. Geçen haftalarda yapılan MYK toplantısında Jolie’nin bu talebi, Başbakan Erdoğan’a aktarıldı.

Öyle her ülkeye gitmez

Organizatör Ahmet San, Angelina Jolie’nin AK Parti tarafından davet edildiğini doğruladı. AKP’nin buna rağmen Jolie’nin “yardım kuruluşuna bağış” koşuluna sıcak bakmadığını belirten San, AK Parti’nin “Biz iktidar partisiyiz, gelir ya da gelmez” düşüncesinde olduğu için bedel ödemek istemediğini söyledi. San, “BM’ye üye 239 devlet var. Dünya starlarının her davete gitmesi kolay değil. Bu nedenle bir takım ‘olmazsa olmaz’ koşullar koyarlar” dedi.

San, Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt’in dünya starı olduğuna işaret ederek, “ABD’de eski devlet başkanları bile bir toplantıya gidip konuşma yapacağı vakit, onun karşılığında bir bedel ister. Bu bedel, genellikle bağış şeklindedir” dedi. Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin, pek çok ülkede okulları, Afrika ülkelerinde yürüttüğü yardım çalışmaları olduğunu anlatan San, “Dolayısıyla bu tür sanatçılar, bazı toplantılara katılınca bunun bedelinin kendi yardım faaliyetlerine akmasını ister” diye konuştu.

Kirasi 10 milyon $

Jolie’nin istediği yardım miktarının da çok büyük bir para olmadığını belirten San, “Angelina Jolie, doğum sonrasında Fransa’da 10 milyon dolara malikane kiraladı. Paraya ihtiyaçları yok. Zaten bu para kendilerine değil, yardım kuruluşlarına gidiyor” dedi.

Ebru TOKTAR ÇEKİÇ / Akşam
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160824

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
akp zaten başka bişey yapsaydı şaşardım bu salağı çağırıpta ne yapcaksın kimdir bu senin ülkene ne yaptı bu reklamdan başka bişey yaptıkları varmı kimle beraber olduğukları beli deyil hergün bi h yerde çıplak resimleri çıkıyor bunu çağırcağına şehit ailelerini çağır madem okadar ülkene önem veriyorsan ama nerde o zihniyet!!!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
akp zaten başka bişey yapsaydı şaşardım bu salağı çağırıpta ne yapcaksın kimdir bu senin ülkene ne yaptı bu reklamdan başka bişey yaptıkları varmı kimle beraber olduğukları beli deyil hergün bi h yerde çıplak resimleri çıkıyor bunu çağırcağına şehit ailelerini çağır madem okadar ülkene önem veriyorsan ama nerde o zihniyet!!!

dersin ilk görmeye de sen koşarsın :razz::razz::razz:

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
diğer kadın üyelere baktım onların önnüne geçmiş daha geleceği bile belli olmadan angelina jolie. şöhret bu olsa gerek. iyi reklam olur gelirse de gelen diğer kadın liderlere haksızlık olur hep geri planda kalırlar. ben olsam bu kadınların hepsinin yer aldığı büyük bir afiş tabi makamları belirtilerek daha bi sükse yapardı diye tahmin ediyorum.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Benim ne işim var angelia mangelia ile kimdir angelia neyin nesidir bana bi faydası varmı ben şimdiye kadar bitane manken yok şarkıcının konserine veya programına çıkmadım Ne olduklarını biliyorum ne kadar makyajla güzel olduklarını biliyorum günde kaç erkekle birlikte olduklarını herkes biliyor saçma sapan programlar yaparlar ve ben evliyim !

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0

yanlış anlamadıysam kadın kurultayı bütün erkekleri içeri alacaklar mı?alacaklarsa ben giderim senin de can attığını bilirim ülkemle ilgili faydalı şeyler anlatacak belki
1279.jpg
dinliyi veririm gayri. :):icon_::D

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'deki sanatçılardan daha hayırlı olduğu ortada.
Hayırlısı olsun inşAllah.

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ona verceğin parayla okul yaptırsana? Çocukların bu kadının göğüslerine değil kaleme, deftere ihtiyacı var.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
İşte buna çağdaşlık diyorlar. AKP'nin çağımızı yakalamış ve çağdaş bir parti olduğunun kanıtıdır. Hani birşey oldumu "Bunlar geri kafalı ve kıt insanlar, çağdaşlık nedir bilmez." derler ya. İşte size çağdaşlık.

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İşte buna çağdaşlık diyorlar. AKP'nin çağımızı yakalamış ve çağdaş bir parti olduğunun kanıtıdır. Hani birşey oldumu "Bunlar geri kafalı ve kıt insanlar, çağdaşlık nedir bilmez." derler ya. İşte size çağdaşlık.

hani bir sözleri vardı hatırlıyorum sayın başbakanımın;
Başbakan Erdoğan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüksek lisans eğitimi için yurtdışına gönderilecek öğrenciler için yapılan törende konuştu. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Erdoğan şöyle dedi:

“Biz batının ilmini sanatını almadık. Maalesef değerlerimize ters düşen ahlaksızlıklarını aldık. Biz batının ilmini sanatını almakta bir yarışa girmeliyiz.”

bu buna kanıt olsa gerek.angelina jolie ilmini ve sanatını ben çok beğenirim şahsen.hadi yarışa girelim alalım al hocam.helal be.:icon_:

bir öz eleştiri...çok özür diliyorum ben böyle değildim ne oldu birden bana ya...nefsime yenildim herhal de beni kötü yola ittiler herhalde.düşüncelerim bulanıklaştı rahatsızlandım havamı kaybettim.eğer hayırlara vesile olacak sa gelmesinde bir sakınca yoktur.böyle kötü örneklere bakıp halimize şükretmemiz lazım.Allahım sen bizi koru.bunlarla sınama.özür diliyorum tekrar hepinizden böyle çocuk gibi heveslerim olur ara sıra.yolun yarısındayım yaş olarak lütfen kusuruma bakmayın.:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kim bilir kaça geliyordur ?

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu ülkede bu kadar amele varken tayip 10 değil 100 milyon da verir...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Komikk çoçuk darbeymiş..:D
bir komik de burada :D
o mitinglerde ordu göreve diye bağırmıyor muydunuz :D
hatta neydi sizin pirlerinizden biri ne darbe ne irtica dediydi de onu bir daha mitinglerde konuşturmadınız :D darbe istemiyor diye :D
yaw çocuk kandırdığınızı mı sanıyorsunuz... o mitinglere gidenlerin % 80 darbe istiyordu ve bir o kadarı da hayatında darbe görmemiş insanlardı
darbeyi bir oyun sanan AKPyi götürüp halkın başa getirmediği CHP yi başa getirecek bir oyun zannediyordunuz... :razz::razz::razz:

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sen öyle san gözleri kapanmış akpciler..:D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim gözümüz açık :D
gözü kapalı olanlar sizlersiniz...
Halkın ekmek derdinde olduğunu
halkın iş derdinde olduğunu görmezsiniz...
halka durmadan Laiklik satmaya çalışırsınız :D
Laikiz ama açız açız ama laik olduğumuz için mutluyuz :D
Dünyanın her yerinde sol paritler halkın sorunları ile uğraşır halkı korumaya çalışır...
Türkiye de Sol devleti devleti de değil sadece Laikliği kendince korumaya çalıyor...
korumaya çalıştığı Laikliğin de ne anlama geldiğinin kendisi bile farkında değil...
Laiklik oy getirmiyor kuzum :D
Halka biraz ekmek anlatın iş anlatın vaade bulunu ne bileyim duble yol yapacağım baraj yapacağım nükleer santral yapacağım üçüncü boğaz köprüsünü yapacağım marmaray diye bir proje yapacağım... Bakü Tiflis Kars demir yolunu yapacağım... hızlı tren getireceğim... üniversite açacağım... enflasyonu düşüreceğim... Mustafa Kemal'in gösterdiği muassır medeniyetler seviyesiniz üzerine çıkaracağım falan de Belki halk size de oy verir... ben doğdum CHP laiklik diyordu bu gidişile ben ölürüm CHP laiklik der :D :D :D

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
halka durmadan Laiklik satmaya çalışırsınız :D
Laikiz ama açız açız ama laik olduğumuz için mutluyuz :D
Dünyanın her yerinde sol paritler halkın sorunları ile uğraşır halkı korumaya çalışır...
Türkiye de Sol devleti devleti de değil sadece Laikliği kendince korumaya çalıyor...
korumaya çalıştığı Laikliğin de ne anlama geldiğinin kendisi bile farkında değil...
Laiklik oy getirmiyor kuzum :D
Halka biraz ekmek anlatın iş anlatın vaade bulunu ne bileyim duble yol yapacağım baraj yapacağım nükleer santral yapacağım üçüncü boğaz köprüsünü yapacağım marmaray diye bir proje yapacağım... Bakü Tiflis Kars demir yolunu yapacağım... hızlı tren getireceğim... üniversite açacağım... enflasyonu düşüreceğim... Mustafa Kemal'in gösterdiği muassır medeniyetler seviyesiniz üzerine çıkaracağım falan de Belki halk size de oy verir... ben doğdum CHP laiklik diyordu bu gidişile ben ölürüm CHP laiklik der :D :D :D
Geç bunları ya türkiye batacak siz daha ne diyorsunuz..:wassat:

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0

halkımız ekmek derdinde halkımız iş derdinde :)konumuz angelia jolie mi yoksa başka bir amerikalı hatun da var mı?sizin bu konu hakkında görüşlerinizi alabilsek buna çok ihtiyacımız var lütfetmez misiniz rica etsek.?ilmini sanatını beğenirmisiniz hayırlara vesile olur mu?mesela.
:Diş bitiren ülkemi refah seviyesinin de üstüne çıkaran güzel kardeşim.:)

konumuza yönelik yazsak memnun olurum.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Napalım arkadaşlar çağdaş yaşamı her zaman desteklemeliyiz. Yoksa elden laiklik gider. Laiklik gitmesinde kültürümüz çağdaş olma adına ne hale gelirse gesin. Zihniyet bu. İşte çağdaş olmanın yolu Laik olmaktan geçer. Angelina bence çağdaş olmaya çok elverişli bir bir misafir. Yoksa kimi çağırsınlar misafir olarak mesela Karadullardan birini mi? -onlar geliverdi aklıma.- Tutunki çağırdılar o zamanda şeriatçi ve laiklik düzenini yıkmakla şuçlanırlar. Yani karşı düşünce hiçbir zaman karşı düşünceyi memnun etmez. Heleki ülkemizde malesef böyle muhalefet özürlüler varken. Bir söz vardır aklıma geldi. "İki ucu b.klu deynek." aynı onun gibi birşey bu durum.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
konumuzla ilgili yazayım...
bu hatunun ve bunun kocası olan beyin dünya da bir çok ekonomik poltik konferanslara katıldığını bilir misiniz?
geçen ay İspanyada ErdoğanIn konuşma yaptığı Medeniyetler buluşması toplantısında dinleyiciler arasında bu hanımın kocası olan Brad beyin de olduğunu bilir misiniz? Aynı şekilde holywoodda bir çok ünlünün bu tür poltiik siyasi ekonomik çevre ile ilgili konular içerken toplantılara konferanslara katıldığını bu tür organizasyonlarda afrika gibi fakir ülkeler için ya da buna benzer yardım faaliyetleri için yardım topladığını bilir misiniz?
ve sizin sadece vücuduna baktığınızo güzel holywood yıldızlarının bir çoğunun Türkiye deki aydınım diye geçinenlerle yarışacak derecede entelektüel alt yapıya sahip olduğunu bilir misiniz...
Angelina jolie sizin için bir sex objesinden başka bir şey olmayabilir bu yargıya da Türkiye deki ünlülerine içler acısı halinden dolayı genelleme yaparak ulaşmış olabilirsiniz... ama emin olun o beğenmediğiniz angelina jolie ile karşılaştırlacak olsanız yanında entellektüel seviyeniz yerin dibinde kalır...

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu ülkede bu kadar amele varken Ahmed Necdet Sezer de dünya kadar parayı darbe mitinglereine pardon cumhuriyet mitinglerine vermişti...

Ahmet Necdet Sezer Bankacı mı? Para babası mı? Adam köşkteki korumalar fazla ve boşa masraf diye çoğunu çıkarttı. Adam hiç bi cafcaflı ortamlarda bulunmadı masraflarını aldığı maaşıyla karşıladı ve sen bu güzel adama Cumhuriyet Mitinglerinin finansörü diyerek iftira atıyorsun.

Abdullah Gül e bakalım. Sanki bana gerçek bir devlet adamı, ABD yi hiçe sayıp ülkesinin refahı için çalıştığı için tehdit ediliyorya, korumalar max düzeyde. Karısı Topkapı Sarayı ndaki tarihi eserlerden istiyor süs için. Sezer gibi kırmızı ışıkta duracağına basıp geçiyor. Yİne sankı toplarla saldıracaklarmış gibi tank gibi zırhlı araçla geziyor. Partisinin bütün yolladığı belgelere imzayı basıyor... Daha sayım mı? Onun için biraz akıl ve fikir edinin...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yaw adam tasarrufu ediyor da tasarruf ettiği parayı neden Hükümeti yıkmak üzere yapılan mitinglere harcıyor... o köşkte çalışan adamları işten çıkarmasa en azından istihdam olurdu... şimdi ne oldu mitinglerde boşa gitti paralarda...

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yaw adam tasarrufu ediyor da tasarruf ettiği parayı neden Hükümeti yıkmak üzere yapılan mitinglere harcıyor... o köşkte çalışan adamları işten çıkarmasa en azından istihdam olurdu... şimdi ne oldu mitinglerde boşa gitti paralarda...

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun anlamadım ki... Hani ne zaman vermiş, ne kadar vermiş, kanıt-belge vs. var mı? Nerede haberi çıkmış? Bunları sunki ve inandırıcı bir belge olsunki bizde ha demek böyle diyelim. Ayrıca kendi cebinden mi ödemiş yoksa hazineden mi almış parayı? Alamaz çünkü öyle bir yetkisi yok. Bilmediğimiz konularda konuşmayalım.

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
konumuzla ilgili yazayım...
bu hatunun ve bunun kocası olan beyin dünya da bir çok ekonomik poltik konferanslara katıldığını bilir misiniz?
geçen ay İspanyada ErdoğanIn konuşma yaptığı Medeniyetler buluşması toplantısında dinleyiciler arasında bu hanımın kocası olan Brad beyin de olduğunu bilir misiniz? Aynı şekilde holywoodda bir çok ünlünün bu tür poltiik siyasi ekonomik çevre ile ilgili konular içerken toplantılara konferanslara katıldığını bu tür organizasyonlarda afrika gibi fakir ülkeler için ya da buna benzer yardım faaliyetleri için yardım topladığını bilir misiniz?
ve sizin sadece vücuduna baktığınızo güzel holywood yıldızlarının bir çoğunun Türkiye deki aydınım diye geçinenlerle yarışacak derecede entelektüel alt yapıya sahip olduğunu bilir misiniz...
Angelina jolie sizin için bir sex objesinden başka bir şey olmayabilir bu yargıya da Türkiye deki ünlülerine içler acısı halinden dolayı genelleme yaparak ulaşmış olabilirsiniz... ama emin olun o beğenmediğiniz angelina jolie ile karşılaştırlacak olsanız yanında entellektüel seviyeniz yerin dibinde kalır...

he şöyle konumuzla ilgili yazın canım kurban.beyi katılıyor ama kendisi değil demi.
hakkında iyi bilgilerden oluşan bilgi verelim kötü taraflarını yansıtıp kimseyi üzmeyelim:)
.Doğum: 4 Haziran 1975, Los Angeles.
Tam Adı: Angelina Jolie Voight. Soyadı olarak bilinen "Jolie" aslında ikinci ismi.
Aile Durumu: Babası aktör Jon Voight, annesi eski aktris Marcheline Bertrand. Kardeşi yönetmen James Haven Voight.
İlişkiler: 1995'ten 99'a kadar İngiliz aktör Johnny Lee Miller ile evli kaldı daha sonra boşandı. Mayıs 2000'de Billy Bob Thornton ile evlendi. 18 Temmuz 2002'de boşanma davası açtılar.
Eğitim: New York Üniversitesinde sinema eğitimi aldı.
İlk Filmi: 1982 yılında Hal Ashby'nin yönettiği "Looking to Get Out" adlı komedi filminde ilk rolünü oynadı.
Ödüller: Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, ikisi TV dizisi ile olmak üzere üç tane Altın Küre kazanmış durumda. "Girl, Interrupted" ile yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar aldı.
Dövme: Vücudunda birçok dövme var. Bunlar Japonca'da ölüm anlamına gelen bir işaret, iki kızılderili sembolü ve büyük bir siyah haç.
Söz: "Terapi mi? Buna ihtiyacım yok. Seçtiğim roller benim terapim."
"Hep kötü kız karakterleri oynadığım için insanlar otomatikman beni gerçekten öyle sanıyorlar. Kötü bir sırrım varmış gibi veya devamlı ölümü düşünen biri olarak görüyorlar. Eğer ölümü bazı insanlardan daha fazla düşünüyorsam, bu hayatı onlardan daha çok sevdiğimden dolayı."
bak çok temiz bir insan türk aile örf geleneklerine uygun.
gönlünüzü kazandım dimi?:)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...