Daha önce böyle bi konu açarak tepinmiştim. TTnet 1mbitten- 8Mbit'e geçtiğimde airties rt-205 modem bağlıydı. Gördüğüm hız 736 / 4128 kbps. Sırf kablosuz diye tarife geçişinden yaklaşık 1 ay önce u.s. robotics 9105 modemimi çıkarıp airties rt-205i takmıştım. Hattı 8Mbite yükselttiğimden beri bakıyorum u.s. robotics adsl ışığı sürekli yanıp sönüyor. Güncellemede yaptım hard formatta attım. Acaba 9105 ttnet 8mbiti desteklemiyor mu? 8Mbit tarifede olmama rağmen Airties Rt-205'de 4mbit görme nedenim yine modem mi?
6 - 7 Mbitin üstünü görenler arasında airties rt-205 kullanıcıları varsa yazabilir mi? Binanın dış telefon hattına modemi bağlayıp denemeyi düşünüyorum o derece
Yalnız, hat sürekli 4128 durumunda. Sanki sabitlenmiş gibi... 8Mbit'e tam erişemiyor olsam hat bi 4 bi 5 olsa santral uzaklığı vs diyeceğim ama sanki başım modemlerden ötürü dertte gibi..
8Mbit için airties üzerinde bir değişiklik yapmam gerekir mi?
---------- saat 21:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:33 eklenmişti ----------
İlgilenen tek vatandaş yok mu?
6 - 7 Mbitin üstünü görenler arasında airties rt-205 kullanıcıları varsa yazabilir mi? Binanın dış telefon hattına modemi bağlayıp denemeyi düşünüyorum o derece

8Mbit için airties üzerinde bir değişiklik yapmam gerekir mi?

---------- saat 21:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:33 eklenmişti ----------
İlgilenen tek vatandaş yok mu?