Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ap400 ve Rt-205 eski versiyon ürünler donanımsal problem olma ihtimali olabilir fakat yüksek ihtimal yazılımları güncelde olmayabilir Ap400 için AP (302-400) Firmware Güncelleme dökümanı ile yazılımı kontrol edin güncel yazılım 1.0.5.1 olması gerekli Rt-205 içinde RT-205 Firmware Güncelleme ile kontrol edebilirsiniz fakat Rt-205 modelinin bir çok farklı sürümü var 192.168.2.1 sayfasına şifre ekranın boş geçerek anasayfada firmware sürümü kaç yazıyor ona göre yükleyeceğiniz sürüm numarasına bakabilirim.
Modemlerin kablosuz ağda ara sıra kablosuz ağ ismi kayboluyorsa modemde kanal değişikliği yapabilirsiniz 1,6,11 numaralı kanallar tavsiye edilir ama diğer kanallarıda deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar herkese merhabalar, ben evimde Airties 206 r1tt kablosuz tek port modem kullanıyorum.şimdi çatı katımada bu yayını aktarabilmek için evde bulunan Airties 5440 modem routeri kullanmak istiyorum ve bunu kabloyla yapmak istiyorum.Çüünkü Mesh özelliği ile yapmak istediğimde WPA2 şifreleme sistemini kullanamıyorum.Kablo ile taktığımda ise adım modemimde internet bağlantısı kesiliyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.
ve Airties 5440 modemde sadece Acces point özelliği varmı? Kabloyla bağlayıp kullanabilirmiyim...