AirTies µ Torrent port açma ?

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar µTorrent için nasıl port açabilirim ?

Modemin markası : Airties rt-104

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Aradığını aşağıdaki linkten bulabilirsin.

Port Yönlendirme

Şunu eklemem lazım, bir şey sormadan önce aradığınızı google'da araştırsanız bu kadar beklemezsiniz. Azcık araştırma yapmayı bilin diye söylüyorum. her zaman cevap yazan olmaz.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Seçili alanı nasıl doldurmam gerekiyo arkadaşlar ?

adszkvq.jpg

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hep duyuyorum port ne işeyarıyor ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
hep duyuyorum port ne işeyarıyor ?

+1. Bende bunu sorcaktım?

İnternet Üzerinden Çalışan Yani Veri Transferine İhtiyaç Duyan Her Program Bir Kapı Kullanır Bunun Adıda Porttur Eğer Port Yönlendirmesseniz Program için Gerekli Olan Veri yi Sisteminizin Veya Modeminizin İzin Verdiği Kadar Gidiş Ve Geliş Olarak Çift Yönlü Verecektir . Yani Veri Transferi için Kapı arayacaktır .!Eğer Port Yönlendirmesinizi Yaparsanız Programa Kapıyı Göstermiş Oluyorsunuz Oda Sürekli O Kapı yı Kullanıyor Ve Hiç Bir Engele Takılmadan Veri Transferi Yapıyor. Eğer Siz Rasgele Bildiğiniz Portları Açarsanız Yeni Kapılar Açmış Oluyorsunuz
Tabi Ne Kadar Çok Kapı Açarsanız Güvenliğiniz O Kadar Zayıflıyor Veya Bilmediğiniz Bir Port Açarsanız Sisteminizde Bir Arka Kapı Oluyor Buda Casuslar için Kolay Bir Yol ! Backdoor Tarzı Virüsler de Sisteminizde Bir Arka Kapı Açmak için Yazılmış Yazılımlardır ki Korsan Ordan Sisteminize Rahatca Girip Çıkabilsin

Özetle Böyle Birşeydir
Sanırım Anlatabildim