Airties hizmet programı modemi görmüyor !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emnkr25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emnkr25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar internete airties rt206v4 modemden wifi ile bağlanıyorum. İnternet bağlantımda sıkıntım yok fakat hizmet programını açınca modemi görmüyor. Diğer forumlarda araştırdım, modemide resetledim fakat bu sefer 198.168.2.1 ıpsinden yönetim paneline girince kullanıcı adı ve şifreyi de kabul etmemeye başladı. 'errorcode=6' veriyor bunun sebebi ne olabilir yada bu sorunu yaşayan var mı daha önce ?

4195incih9585169.png

white-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum, hizmet programı bilgisayarında herhangi bir programla çakışırsa bu şekilde görmez. Yani virüs programı, firewall vs. bundan dolayı program görmüyor. Ayrıca bu program yüklüyken bilgisayarından başarılı bir şekilde arayüzde gezinti yapmanız pek mümkün olmuyor. Arayüze girerken kullanıcı adı admin şifresi de ttnet dir. Farklı birşey denediysen error code 6 verir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var. İnternete sıkıntı olmadan bağlanıyorum fakat şifremi değiştirmek istiyorum. Airties Hizmet programı Modemimi görmüyor. Bunu engelleyecek herhangi bir Virüs prgoramı vb. hepsi devre dışı. Ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz lütfen