AirPods Pro 2 hakkında bilinenler! iPhone SE Plus ile beraber mi gelecek?

Bu konuyu okuyanlar

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,325
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,199
Puanları
113
Yaş
20
Apple'ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro 2, bu yıl içerisinde tanıtılması beklenen aksesuarlar arasında. Peki ya AirPods Pro hakkında neler biliyoruz?

AirPods Pro 2, iki farklı boyutta gelebilir
Aşağıdaki paylaşımda görebileceğiniz üzere bir kablo şu anki AirPods Pro modeliyle aynı iken diğeri, yeni model için tasarlanmış.


Yeni çip ile gelebilir
Yukarıdaki paylaşımın sahibi, yeni nesil AirPods Pro modelinin yeni bir çiple geleceğini de iddia ediyor. Yeni nesilde W2 çipi bulunacağı söylenirken çip hakkında bir bilgi bulunmamakta. Mevcut AirPods Pro modeli, H1 çipini kullanmakta.

AirPods-Pro-Arda-Eray-Kişisel-Blog.jpg

iPhone SE Plus ile mi gelecek?
Tedarik zincirleri tarafından paylaşılan bilgilere göre AirPods Pro 2 ile iPhone SE Plus aynı tarihte piyasaya sunulacak. Her ne kadar ortada böyle bir iddia bulunsa da AirPods Pro 2'nin nisan ayında çıkması beklenirken iPhone SE Plus modelinin 2021'in ikinci çeyreğinde çıkması beklenmekte.

Elimizdeki bilgiler bu şekildeyken AirPods Pro 2 veya iPhone SE Plus için Apple tarafından herhangi bir açıklama bulunmamakta.​
 

canberks

Asistan
Katılım
27 Şubat 2016
Mesajlar
212
Reaksiyon puanı
59
Puanları
28
Şu an airpods pro yu apple kendisi 2500 e satıyor yenisini yani airpods pro 2 yi çıkarırsa 3000-3500 tl fiyat aralığında çıkarır. O tarzda bir kulaklığı da apple gibi bir firma se plus ın yanında vermeyeceği gibi pro serisi nin yanında bile ücretsiz vermez.
 
Üst