Air5443 Kablosuz ağ sorunu [Acil]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByDost

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba arkadaşlar. İnternetim LAN (kablolu) bağlantı olarak aktif durumda. Yalnız kablosuz ağ sorunu yaşamaktayım. Kullandığım cihaz Airties 5443. Telefon kablosuz ağı görmüyor. Bunun haricinde extra bir laptop ile deneme yaptım maalesef bunda da başarısız oldu.

Kablosuz ağ ayarlarım şöyle;

am89zo.png

Kablosuz ağ güvenlik ayarım ise şu şekilde;

or0bab.png

Yanlış olan nedir? Telefon veya Laptop ağı bağzen görüyor. Şifremi girdikten sonra 'Ağ bulunamadı' hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba @ByDost Dün Akşam Benimde Bir Yerde Böyle Bağlantı Yapmam Gerekiyordu Sıfırdan..Adamın Modemi eskiden Kullandıgı Modem ..Kurulum Tmm Herseyi Yaptım Ama Kabloluda Kablosuzda Bağlanamıyorum ..Tarayıcıyı Açtıgımda Kullanıcı Adı şifre İstiyor..Yazıyorum..Tekrar Kullanıcı Adı Şifre İstiyo 10 Kere Yazdım Olmuyor..Gerçekten Bende Büyük Sıkıntı İçerisindeyim Acil Yardıma İhtiyacım Var !!! İp Ler Ve Dns ler Otomatik Alınmıs Durumda Bu Arada.

Modem Pikatel Airmax-101..

Fox034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kanal seçeneğini 11 yapın ve Airtouch işaretini kaldırın ismi değiştirin ve şifreleme tipini wpa2 yapın şifre kısmına 8 hanili bir şifre belirleyin türkçe karakter kullanmadan.

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şifreleme türünü AES
Güvenlik türünü WPA2-KİŞİSEL yap