AIO PC hakkında

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben All in one pc almayı düşünüyorum özellikleri : intel i3 3.6ghz 4gb ram 500gb hard disk ve ekran kartı olarak intel hd graphics 4400 bulunuyor. Sizce bu ekran kartı nasıldır işimi görür mü ?
Teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ne amaçlı kullanacaksınız ? Eğer webte gezinmek ufak tefek işleri yapacaksanız büyük nimet. Ama söz konusu oyun ve grafik video render çizim ise sıkıntılı.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben All in one pc almayı düşünüyorum özellikleri : intel i3 3.6ghz 4gb ram 500gb hard disk ve ekran kartı olarak intel hd graphics 4400 bulunuyor. Sizce bu ekran kartı nasıldır işimi görür mü ?
Teşekkürler.

AIO PC'lerin görünüm ve bazı modellerinde bulunan dokunmatik ekran dışında bir avantajları yok ki zaten genellikle kiosk olarak kullanılırlar. Üzerinde bulunan tümleşik ekran kartı da o doğrultuda tasarlanan düşük güç tüketimli giriş seviyesi bir donanım. Video vb. işler için yeterli olur ancak önceki mesajda denildiği gibi oyunlar veya çizim gibi amaçlar için yetersiz kalır ayrıca bu tür pclerde yükseltme slotları olmadığı için mağdur olursunuz. Eğer bu tür bir ihtiyaca yönelik almıyorsanız onun yerine masaüstü bir sistem toplamanız daha iyi olur.

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AIO PC'lerin görünüm ve bazı modellerinde bulunan dokunmatik ekran dışında bir avantajları yok ki zaten genellikle kiosk olarak kullanılırlar. Üzerinde bulunan tümleşik ekran kartı da o doğrultuda tasarlanan düşük güç tüketimli giriş seviyesi bir donanım. Video vb. işler için yeterli olur ancak önceki mesajda denildiği gibi oyunlar veya çizim gibi amaçlar için yetersiz kalır ayrıca bu tür pclerde yükseltme slotları olmadığı için mağdur olursunuz. Eğer bu tür bir ihtiyaca yönelik almıyorsanız onun yerine masaüstü bir sistem toplamanız daha iyi olur.

Masaüstü bir bilgisayar pek kullanışlı olmaz benim için. League of legends ve cs GO oynuyorum bunlarda fps sıkıntısı çekmeyeceksem sorun yok zira 2 sene sonra üniversiteye gidip taşınınca masaüstü toplamayı düşünüyorum

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer taşınabilirlik açısından düşünüyorsanız aio pc'ler de taşınabilir sayılmazlar. Benzer konfigurasyonlarda 25 - 30 Fps arası alınabilmiş sizde de buna yakın olacaktır.

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer taşınabilirlik açısından düşünüyorsanız aio pc'ler de taşınabilir sayılmazlar. Benzer konfigurasyonlarda 25 - 30 Fps arası alınabilmiş sizde de buna yakın olacaktır.

Peki kardeşim birde 4600 var ona yoruöun nedir çol fadklı değil gibi geliyor bana. Ayrıca bana ne önerirsin bilgisayar konusunda bütçem 1500 civarı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Paki kardeşim bir de intel hd 4600 var onun hakkında düşüncelerin neler ? Ayrıca bende masaüstü düşündüm baya parçalara kadar herşeyi ayarladım ama olmadı ya all in one ya laptop olacal bütçem 1700 civarı