Ainol tablet

Deathangel66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler.Polypad w10 tablet almıştım fakat geri satmak zorunda kaldım.Şimdi bu ainol tabletlere merak saldım 250 tl yi gecmiyecek kullanıslı güzel bi tavsiyeniz var mı ? İlla ainol olması lazım degil kaliteli kullanışlı olması yeterli benim gibi bi öğrenciye :) .

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bende piyasa araştırması yapıyorum tabletburada sitesine bir bak orada değişik model ve markalar var ayrıca mini tablet mi istiyorsun yoksa büyük 10 ınc lik tablet falan mi.

zenowaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ainol tornados kullanıyorum, donanım arızası olmayan cihazlarda hiç problem yaşanmıyor. Neredeyse marketteki tüm oyunları sorunsuz oynatıyor. Fakat dokunmatiği artık eski teknoloji olduğu için hassaslık gerektiren oyunlarda(nişan almak vs Nova3 gibi oyunlarda) oynamak zorlaşıyor. Sizin bahsettiğiniz modelde bu sorun olmaz ama ainol her ay bir model çıkardığı için eski modellerine desteğini fazla sürdürmüyor. Tornados çıkalı 1 yıl olmadı, 1-2 ay önce ainol desteğini bu cihazdan kaldırdı. Jelly Bean güncellemesi görünürde yok.

Garanti konusuna gelince, ben cihazı Tr garantili olarak aldım. 2 cihaz aldım 1 tanesi problemli çıkmıştı 2-3 haftada yeni cihazla değiştirdiler. Aradaki fiyat farkına değer mi karar sizin.