• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Aimp Müzik Player 2.60 507 TR

byseqkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aimp.png

TANITIM / INTRODUCTION

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 7 MB
Dosya Şifresi / File Pass: Yok / None
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Avast,Avira Antivir 9.0

google amcaya aimp yaz ana sayfasından indir arkadaş..

Aimp güzel ben de kullanıyorum çok hızlı..Ayrıca indireceğin arayüzlerle çok yakışıklı da olabiliyor.

Buyur Lİnk...

http://www.aimp.ru/index.php

süper program tavsiye ederim

Aimp2 ile tanıştım winamp a elveda dedim :)

Aimp Winamp dan daha güzel hızlı kasmıyor vb.

Aimp Windows 7 ile uyum sağlamış çoktan :)

2cy5zzn.jpg

ana! winampın pabucunu hemen dama atmışsınız:)
neyse bir bakalım nasılmış...

winapı hiç kullanmadım desem yeriridir :D

çok ta ahım şahım bişi değilmiş sadece radyosu hoşuma gitti....

yaklasik 2 sene önce tanistim aimple o günden beri winamp acmadim.müzik isini winamptan daha iyi yerine getiriyor hemde kasmadan,hızlı cok daha kullanıslı sekilde.en sevdigim yani winamp eklentilerinin hemen hemen hepsinin sorunsuz calismasi(dfx vs) ve saatin oraya kücük sekilde yerlesmesi cok kullanisli..deneyin ama gercekten deneyin winampi unutturur...

2 gün önce Winamp'ı kaldırım aimp 2 kurdum.

Bu sabah dayanamadım Winamp'a geri döndüm. :D

Asla kullanamayacağım bir program aimp 2. Bunu görmüş oldum. :)

güzel programlar cıkıyor bu yüzden seviyorum bu formu :D

Bu programı kurduğum gün winampı unuttum gerçekten çok hızlı ve işini de çok iyi yapıyor. Tavsiye ediyorum herkese...

winamp varken müzik dinlemiyordum pc de yüklü yüklü duruyordu. Aimp2yi bi arkadaşım önerdi ve bende denemek istedim ve o günden beri winamptan tek aldığım radyo adresleri oldu :)

Mp3 playerda AİMP'in üstüne tanımam...

geçenlerde ses kartı driverini bozdum yanlışlıkla. bu programın en büyük eksisini o zaman gördüm. Driveri geri kurmama rağmen hala eski yerinde aramaya devam etti ve tabiki de bulamadı. şarkıları çalamıyordum. Neyse ki application data'dan regedit'ten vs tamamen kaldırıp kurunca çalışmaya devam etti.

ancak bu problemi çözünceye kadar winamp kurdum. aman yarabbim bu nasıl bir işkence. Aimp rahatlığından sonra winamp bana acı veriyor :)

Aimpi denemek gerek fakat winampı bırakabileceğimi sanmıyorum.

Yeni sürüm çıkmış sanırım kuruyorum bende.

Not : bide bu tema nasıl kuruluyor üstad beceremedim.:D