Ailem hiçbirşey almıor

FALLFL2ME

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar derslerim olabildiğince iyi ve okul birinciliğimde var ama hiçbirşey almıor aldıkları tek şey ipad 2018 di ama bir masaüstü alııyım dedim almıolar ben cidden sıkıldım yapabilceğim neler var
NOT=Ders dışında

onlyeren

Asistan
Reaksiyon puanı
144
arada internet cafeye falan git oyun oyna yada basketbola başla eminim zevk alırsın

onlyeren

Asistan
Reaksiyon puanı
144
kaç yaşındasındasın bide harçlık hiç almıyor musun

FALLFL2ME

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç yaşındasındasın bide harçlık hiç almıyor musun
10.sınıftayım şuan ortaokuldan beri 2 kez okul birincisi oldum ve 9.sınıfta alıorum ama o parayı birikterene kadar ben üniversiteye geçerim hayatımda hiç gta5 csgo filandır oynamadım bi kes bile olsun oynamak istioruö sadece bakmakşa yetiniyorum

onlyeren

Asistan
Reaksiyon puanı
144
sana tavsiyem arada dışarıda dolaşcam de git bulduğun yakınlarda bi internet kafeye ne arasan oyun olarak var ya da basket topu al bende lisedeyim ve basket oynamak bana inanılmaz zevk veren bir şey halbuki 6 ay öncesine kadar nefret ederdim bu zamannlarda basket oynamak iyi cidden

FALLFL2ME

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana tavsiyem arada dışarıda dolaşcam de git bulduğun yakınlarda bi internet kafeye ne arasan oyun olarak var ya da basket topu al bende lisedeyim ve basket oynamak bana inanılmaz zevk veren bir şey halbuki 6 ay öncesine kadar nefret ederdim bu zamannlarda basket oynamak iyi cidden
Valla dışaro çıkabilsem çıkarmıolar lan bi kez bile oynayamadım salsalar çıkcam internet kafeye Bi konuşma yapmam lazım ama babam alkolik olunca alköl içmediği zaman anca konuşabilirim oda ayrı kötü valla hapis hayatındayım
Universiteye geçince rahatlıcam inşallah

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Senin ailen ders paranoyağı olmuş . Rehberlikçiyle konuş yardım eder o .

onlyeren

Asistan
Reaksiyon puanı
144
kardeş allah sabır versin ne diyeyim dışarı bile çıkamıyorsan yapcak bişe yok güzelce çalışıp iyi bir üniversite kazanman lazım

FALLFL2ME

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin ailen ders paranoyağı olmuş . Rehberlikçiyle konuş yardım eder o .
VALLA =d yapcak bir şey yok bunada şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş allah sabır versin ne diyeyim dışarı bile çıkamıyorsan yapcak bişe yok güzelce çalışıp iyi bir üniversite kazanman lazım
Teşekkür ederim bi masaüstü istiodum oda bir mucize olursa bi dua edersen güzel olur berki işe yarar =/