- Katılım
- 6 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 3,536
- Çözümler
- 2
- Reaksiyon puanı
- 3,791
- Puanları
- 358
Senide sevmesinler dikkat et.Anladığım kadarıyla ben birbirini seven insanları savunuyorum, siz ise nefretle önyargıyı yani.
Senide sevmesinler dikkat et.Anladığım kadarıyla ben birbirini seven insanları savunuyorum, siz ise nefretle önyargıyı yani.
Ben teşekkür ederim. Nefretinizin sebebi nedir peki?Evet, doğru anlamışsınız. Seviyeli tartışmanız için teşekkür ederim. İyi günler.
Bu mantıklı bir yanıt değil. İnsanların sevdikleri herhangi bir şeyden dolayı yargılanmasını engellemek için senin de o şeyi sevmen gerekmiyor.Senide sevmesinler dikkat et.
Durumu net bir şekilde özetlediğin için teşekkürler dostum. ?Eşcinsellik sapıklıktır, toplumun ahlaki yapısını baştan aşağı çürüten bir düşüncedir. Şuan tüm dünyada bu durum normalleştirilmeye çalışıyor karşı çıkanlara da ağır yaptırımlar uygulanıyor UEFA nın Real Madride yaptığı gibi. Günümüzde özgürlük adı altında genç nesillerin aklına böyle ahlaksız düşünceler empoze edilerek gençlerin asimile olması hedefleniyor. Bu düşünceyi destekleyenlere "özgür, çağdaş, saygılı" deniyor toplum etik ve ahlağını düşünüpte bu düşünceye karşı çıkanlara "saygı duymak zorundasın tek beyin hücreli pis arap militanı" deniyor. Tabi sizin gibi bu düşünceyi "Saygımız var" diyerek normalleştirmeye çalışan kişiler olduğu müddetçe bu eşcinseller daha çok cesaretlenip propagandalarına son hız devam edecekler ve bundan ülkenin geleceği olacak nesilde payını alacak. Şuan orta çağ avrupasının karanlık çağını yaşayan Türkiye Allah bilir ilerde neler yaşayacak.
Merak etmeyin ileride çocuğum olursa önce islam sonra toplum etik ve ahlak kurallarına göre yetiştiririmeşcinselliği normal görmesinden endişeleniyorsanız haksızsınız.
Rica ederim ?Durumu net bir şekilde özetlediğin için teşekkürler dostum. ?
Üzerinde baskı yapmadığınız sürece bir sıkıntı yok.Merak etmeyin ileride çocuğum olursa önce islam sonra toplum etik ve ahlak kurallarına göre yetiştiririm
bu şekilde eşcinselliği normal görmesi ve desteklemesi pek mümkün olmaz ha desteklese bile karşı çıkarım sonuçta o çocuğu ben yetiştirdim ve yapacağı her kötü şeyden ahirette bende sorguya çekileceğim çünkü ilk terbiyeyi annesinden ve babasından alacak
Gerekirse onu da yaparım. TeşekkürlerÜzerinde baskı yapmadığınız sürece bir sıkıntı yok.
Baskı kurmanız sonucunda onu daha çok körüklersiniz, bunu psikoloji diyor. Siz her ne kadar uyarmış olursanız olun, o farklı düşünmek istiyorsa bunu ondan alıkoyamazsınız. Bunun için de dininizde yargılanır mısınız bilmiyorum, araştırmadım işin o kısmını.Gerekirse onu da yaparım. Teşekkürler
Hocam çok baskı sıkıntı çıkarabilir, iş inata binebilir. Zaten İslam terbiyesi ile yetişen bir çocuk inşallah öyle yollara bulaşmayacaktır. Tedbir bizden takdir Allah'tandır. Maalesef ahir zamanda yaşıyoruz. ?Gerekirse onu da yaparım. Teşekkürler
Çocuğumu en iyi şekilde büyütmeye çalışıyorsam, onun ve onun geleceği için çaba gösteriyorsam çocuğumun sapkın düşüncelerin elinde olmasına müsade etmem. Başkasının ne düşünüp ne yaptığı umurumda olmaz ama çocuğumun ne düşünüp ne yaptığı beni fazlasıyla ilgilendirirBaskı kurmanız sonucunda onu daha çok körüklersiniz, bunu psikoloji diyor. Siz her ne kadar uyarmış olursanız olun, o farklı düşünmek istiyorsa bunu ondan alıkoyamazsınız. Bunun için de dininizde yargılanır mısınız bilmiyorum, araştırmadım işin o kısmını.
Baskıdan kastım dövüp incitmek değil yanlış anlaşılmasınHocam çok baskı sıkıntı çıkarabilir, iş inata binebilir. Zaten İslam terbiyesi ile yetişen bir çocuk inşallah öyle yollara bulaşmayacaktır. Tedbir bizden takdir Allah'tandır. Maalesef ahir zamanda yaşıyoruz. ?
Pedofili olmakla eşcinsel olmak arasında nasıl bir benzerlik gördüğünüzü açıklar mısınız? Pedofili olmak, henüz aklı cinsel ilişkiye ermeyen çocuklardan hoşlanmaktır. Eşcinsel ilişkide ise karşılıklı iki insan birbirini sever ve birbirleriyle kendi izinleri içerisinde temasta bulunabilirler.Yakında Pedofili ler için de hak arayışı başlar.
Amaç normalleştirmek, laf söyleyince de ortalığı yıkıyorlar.Yakında Pedofili ler için de hak arayışı başlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avrupa ülkelerinde bizim Teröristler de özgürlük savaşçısı olarak geçiyor. Onlara da desteğinizi esirgemeyin.
İkisi de cinsel yönelim. İkisi de sapıklık.Pedofili olmakla eşcinsel olmak arasında nasıl bir benzerlik gördüğünüzü açıklar mısınız? Pedofili olmak, henüz aklı cinsel ilişkiye ermeyen çocuklardan hoşlanmaktır. Eşcinsel ilişkide ise karşılıklı iki insan birbirini sever ve birbirleriyle kendi izinleri içerisinde temasta bulunabilirler.
Gayet basit anlatacağım. Aklı ermeyen bir kız çocuğuna cinsel olarak haz beslemen sapıklıktır. Fakat karşında senden hoşlanan, senin de ondan hoşlandığın birisiyle istediğini yapabilmen sevgidir.İkisi de cinsel yönelim. İkisi de sapıklık.
Ne alaka? Doğru düzgün tartışmayı beceremiyor musun sen? Eşcinsellerin normal birer insan olduğunu savunan hemen eşcinsel mi oluyor? O zaman senin fikrine göre gayrimüslimlerin yaşam hakkını savunan müslümanlar da gayrimüslim falan mı? Ne saçma bir düşünce yapısı bu?Kendini becerttir o zaman.
Tartışma çıkması iyi bir şeydir. Herkes kendi görüşlerini savunur ve hakarette bulunmazsa insanlar okudukça düşünür ve öğrenir. Yukarıdaki arkadaş hakarete kaçtı, raporladım ben de. Ayrıca konu zaten kilitlenmişti, tekrardan açıldı arkadaşlar.Konunun kapanması daha iyi olucaktır yoksa büyük tartışma çıkacak.
Tartışmayı bilen arkadaşlarla sabahtan beri karşılıklı konuşuyoruz ki 3 sayfa yaptık zaten konuyu. Hakarete gerek yok, kimseye kin beslemiyorum.
Hocam kapatıyorum konuyu?
Kamusal alanda problem mi ? Baştaki söz ile tutarsızlık varAile ve sosyal hizmetler uzmanı Derya Yanık "eşcinsel vatandaşlarımızda bizim vatandaşlarımız. Ancak eşcinsellği normalleştirmek, eşcinselliği kamusal alanda hiçbir problem değilmiş gibi kabul etmeyi kimse bizden beklemesin"dedi.
Pardon bunu görmeden yazdımHocam kapatıyorum konuyu?
Yazabiliyorsanız zaten konu kapanmamış demektir hocam.Pardon bunu görmeden yazdım
Bence herkes cevabını verdi tartışma sonlanmıştır. İleride dahada sapmaması için kapatıyorum.Yazabiliyorsanız zaten konu kapanmamış demektir hocam.