Aile Koruma Şifresi Hata Önemli !!!

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben Aile koruma şifresini kaldırmak istiyorum ama fakat Program Ekle Kaldırdan Kaldır butonuna çıkınca şöyle bir yazı çıkıyor:

"Runtime Error (at -1:0):

Cannot Import dll:C:\Program Files\ContentWatch\INTERN~1\Modules\_capi.dll"

Ayrıca Başlat>Çalıştır'dan "msiexec /x (76CD2979-09C0-493A-84B3-8FD97EF4BCEA)" bu komutu girincede şöyle bir hata çıkıyor " Bu yükleme paketi açılamadı. Paketin varolduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun veya bunun geçerli bir Windows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısıyla bağlantı kurun." bu şekilde bir hata.

Böyle iki hata çıkıyor. "C:\Program Files\ContentWatch\INTERN~1\Modules\" bu klasörden bir takım dosya silmiştim ondan öncesinde. Unlocker adlı programla bir takım dosya silmiştim yanlışlıkla. Şimdi ben bunu nasıl kaldırabilirim. Lütfen çok acil...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İnternete Girebiliyormusun bu Şekilde Hata Aldığın Halde?

siberius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buna antivirüs ve temizlik proları sebep oluyor.Kendi yöntemimi anlatayım.Başka bilgisyara aile koruma şifresini kuracaksın.ordan program filesten dosyasını kopyalayacaksın.kendi bilgisayarını cd den çalışan xp ile açıp eskisini silip yenisini kopyalayacaksın.veya format atacaksın.başka yollardan silersen sürekli hata verir.