Aile ile İzlenebilecek Az Bilinen Güzel Filmler

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Aksiyon,macera,fantastik,animasyon olabilir.Konu farketmez aslında.İçerik düzgün olsun yeter.Aslında kore,hint filmlerinde daha çok var da ben bulamıyorum.Çoğunu izlediğçm için sanırım:) Animasyon izleriz genelde onlarda bitti? Düşündürücü filmlerde olur sıkıcı olmasın da.Başlangıç,yıldızlararası gibi filmler gibileri olabilir.

En önemli noktayı unuttum.TÜRKÇE Dublaj olmalı yoksa var baya altyazılı da...:)

Son düzenleme:

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Aksiyon,macera,fantastik,animasyon olabilir.Konu farketmez aslında.İçerik düzgün olsun yeter.Aslında kore,hint filmlerinde daha çok var da ben bulamıyorum.Çoğunu izlediğçm için sanırım:) Animasyon izleriz genelde onlarda bitti? Düşündürücü filmlerde olur sıkıcı olmasın da.Başlangıç,yıldızlararası gibi filmler gibileri olabilir.
Uzay yolcuları, yarından sonra, kusursuz fırtına, the meg, zindan adası, bas gaza, zor saatler, fırtınanın içinde, hızlı ve öfkeli serisi, görevimiz tehlike serisi, uzaydan gelen fırtına, venom zehirli öfke, sully, uçuş, uçuş 7500, non stop, yolcu, sihirbazlar çetesi 1-2, sanandreas fayı, güzel filmler.

Son düzenleme:

PatronBey

Asistan
Reaksiyon puanı
102
1-uzay yolculuğu
2-elysium
3-the amazing spiderman 1 ve 2
4-ironman 1 ve 2 ve 3
5-matrix
6-gravity

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Terminator,Resident Evil.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Uzay yolcuları, yarından sonra, kusursuz fırtına, the meg, zindan adası, bas gaza hatırladığım güzel filmler.
İzledik gibi geldi uzay yolcularını.Zindan adasınıda izlemiştik bakıcam diğerlerine teşekkürler.
İlginç ve güzele benzeiyor teşekkürler:)
1-uzay yolculuğu
2-elysium
3-the amazing spiderman 1 ve 2
4-ironman 1 ve 2 ve 3
5-matrix
6-gravity
Bunlar genel olarak bilindik ve izlediğimiz filmler daha nadir şeyler arıyorum teşekkürler :)
Terminator,Resident Evil.
Teşekkürler daha az bilinen şeyler arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi açtım izlemek için teşekkürler tekrardan? Buna benzer hıçkırık,ölü ozanlar derneği gibi filmleri izlemişsinizdir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,864
Şimdi açtım izlemek için teşekkürler tekrardan? Buna benzer hıçkırık,ölü ozanlar derneği gibi filmleri izlemişsinizdir diye düşünüyorum
izledim.

Kaptan, kaptanım... :) Ölü ozanlar derneğinin yeri başkadır.

Bunlara ek olarak lorenzonun yağı filmini de tavsiye ederim.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
izledim.

Kaptan, kaptanım... :) Ölü ozanlar derneğinin yeri başkadır.

Bunlara ek olarak lorenzonun yağı filmini de tavsiye ederim.
Koroyu bitirdik.Fransız filmlerini çok sevmem ama güzeldi.Black filmini izlemediyseniz öneririm ben de.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Kimseye güvenmeyin. Aile ile izlemeden önce kendiniz izleyin.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
Jumanji'nin yeni çekilen filmleri tam eğlencelik aile filmleri.

Opusme var basit, halıdaki desenleri falan incelersiniz ailece o an.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Black filmini izledim, tabi orijinal olan Amitabh Bachchan lı olanı, o da efsanedir.
Evet onu kastetmiştim zaten:) Orjinal olmayanın oyuncularını sevmiyorum izlemedim.
Kimseye güvenmeyin. Aile ile izlemeden önce kendiniz izleyin.
Yani önce bakıyorum üstünkörü zaten çok aşırı bir şey yoksa başlıyoruz.Zaten filmin havasından,konusundan anlaşılıyor ne olduğu?
Jumanji'nin yeni çekilen filmleri tam eğlencelik aile filmleri.

Opusme var basit, halıdaki desenleri falan incelersiniz ailece o an.
Jumanjiyi izledik teşekkürler:) Narnia günlüklerini baştan sona izlemiştik en son.Onda da bir veya iki tane öyle sahne var öneririm izlemeyenlere.