Aile bireyleri için birden fazla üyelik

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Günlük sık ziyaret ettiğim siteler arasında başı çekiyor SDN. Bu durumu kardeşim de görmüş olacak ki oda takip etmeye başladı. Sonuç olarak üye olmak istedi ancak malum aynı IP olduğundan dolayı onun üye olamayacağını söyledim, konuyu yönetime özelden mesajla sordum ama sanırım yoğunluktanveya konunun önem önceliğinden henüz geriye dönüş olmadı. Kardeşim şu an üye ancak başka yerden bağlanabiliyor.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[MENTION=62904]webrettin[/MENTION] kardeşinizin üye adını bana pm atın halledelim. muhtemelen yoğunluktan cevap gecikmiştir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Günlük sık ziyaret ettiğim siteler arasında başı çekiyor SDN. Bu durumu kardeşim de görmüş olacak ki oda takip etmeye başladı. Sonuç olarak üye olmak istedi ancak malum aynı IP olduğundan dolayı onun üye olamayacağını söyledim, konuyu yönetime özelden mesajla sordum ama sanırım yoğunluktanveya konunun önem önceliğinden henüz geriye dönüş olmadı. Kardeşim şu an üye ancak başka yerden bağlanabiliyor.

Merhaba biraz geç oldu ama kardeşiniz üye olunca özel mesajla bana yada diğer yönetici arkadaşlara bildirmeniz yeterli olacaktır.