Aile baskısı :/

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Arkadaşlar bugün ortalama 3-4 saat çalıştım 1-2 saati denemede geçti,Ve deneneme sonucum pek iyi gelmedi ve annemlerle sürekli tartışıyoruz yemek yerken bile annem sürekli laf atıyor , bir saaten biraz fazla çalıştım bilgisiyarı açtım oyununa girdim annem içeri girdi beni kandıramazsın dedi.yani kısacası çalışıyorum deneme kötü geliyor tekrar çalışıyorum ve molada oyun oynayınca annem derstede oyun oynuyordun diyor.(zaten PC de çöp sayılır oyunlara zaten para yatıramıyorum crackde oynamıyorum hem emek hırsızlığı hem kul hakkı gibi zaten şuanda marketler ancak böyle yazabildim).Artık bıktım lise 1'e hazırlanıyorum ne önerirsiniz ?

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Arkadaşlar bugün ortalama 3-4 saat çalıştım 1-2 saati denemede geçti,Ve deneneme sonucum pek iyi gelmedi ve annemlerle sürekli tartışıyoruz yemek yerken bile annem sürekli laf atıyor , bir saaten biraz fazla çalıştım bilgisiyarı açtım oyununa girdim annem içeri girdi beni kandıramazsın dedi.yani kısacası çalışıyorum deneme kötü geliyor tekrar çalışıyorum ve molada oyun oynayınca annem derstede oyun oynuyordun diyor.(zaten PC de çöp sayılır oyunlara zaten para yatıramıyorum crackde oynamıyorum hem emek hırsızlığı hem kul hakkı gibi zaten şuanda marketler ancak böyle yazabildim).Artık bıktım lise 1'e hazırlanıyorum ne önerirsiniz ?
Sonuç ne

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
olur bu yaşta böyle şeyler lise bitsin takmıyorlar.

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Hepimiz yaşadık böyle olayları takma kafana

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Sen sadece sakin ol sen onlara karşı çıkarsan onlar daha fazla çıkar

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Yapmayacam diyincede gitme okula kaportacıya elektirikçiye verelim diyor bu ülkenin çöpçüyede ihtiyacı var diyolar

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Belki gece 01:00 da felan PC'yi açabilirsin gizlice

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Belki gece 01:00 da felan PC'yi açabilirsin gizlice
İmkansız hem erken kalkıyorum erken yatıyorum tuvalete kalksam babam uyanır ve ben öyle birşey yapamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle 1 yıl geçmez

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bu aslında seni sevdiklerinin, senin başarılı olmanı istediklerinin, senden umutlarının olduğunun göstergesi. Aileler yapar böyle. Sınavında başarılar, aileni gururlandır ;)

justsalih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Dostum 1 yıl dişini sıkmaktan başka çaren yok. Bu yılın böyle geçecek. Ama sonunda meyvesini de sen yiyeceksin.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
LGS'ye gireceksin demek. Kardeşim teknolojiden uzaklaş. Senin aklını çeler telefon/bilgisayar. İyi bir lise kazanmaya bak. Sana tavsiyem konuya güzelce çalış ve anla. Hemen ardından kolay-orta-zor olarak sorular çöz. Böylece her türlü soru tipini öğrenmiş olursun. Bir defterin olsun ve bu deftere konuları kendi anlayacağın şekilde yaz. Bu defteri boş bulduğun her anda oku. 1 sene bilgisayara bakma güzel bir yer kazanırsan ailen sana yeni bir bilgisayar alır. Ben bu taktikle fen lisesi kazanmıştım. Sen de kazan.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
LGS'ye gireceksin demek. Kardeşim teknolojiden uzaklaş. Senin aklını çeler telefon/bilgisayar. İyi bir lise kazanmaya bak. Sana tavsiyem konuya güzelce çalış ve anla. Hemen ardından kolay-orta-zor olarak sorular çöz. Böylece her türlü soru tipini öğrenmiş olursun. Bir defterin olsun ve bu deftere konuları kendi anlayacağın şekilde yaz. Bu defteri boş bulduğun her anda oku. 1 sene bilgisayara bakma güzel bir yer kazanırsan ailen sana yeni bir bilgisayar alır. Ben bu taktikle fen lisesi kazanmıştım. Sen de kazan.
Yeni PC olayı pek mümkün değil oyun bile almıyolar ve sorunca alacağım cevapta şu olurdu "bu PC neyine yetmiyor"aslında haklılar oynadığım oyunlar hep düşük grafik ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Yeni PC olayı pek mümkün değil oyun bile almıyolar ve sorunca alacağım cevapta şu olurdu "bu PC neyine yetmiyor"aslında haklılar oynadığım oyunlar hep düşük grafik ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.
PC almasalar bile güzel bir yer kazanırsam sen hayatını kurtarmış oluyorsun. İstediğin mesleği,üniversiteyi garantiliyorsun. İşe başlayınca kendine en iyi bilgisayarı alırsın ama o zaman bu yaşlardaki heves kalmıyor:/

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
ben onu kazandım hala çekiyorum neymiş efendim nasıl geçmişim sınıfı vay efenedim bu şekil gidersen benden birşey olmaz mış (haklılar) bu durum çoçuğunun okumasını herşeyden çok isteyen ailelerde meydana gelir kızma ailene seni düşünüyorlar

ardaglr6

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Lgs'ye Girdim Geçen Sene ve Elime Canlı Ders Harici Bir Kez Dahi Almadım. Şimdi O Kadar Rahatımki. Telefonum Çok Yıpranmıştı Değişti Şimdi İyi ki Kışın Çalışmışım Diyorum. Bunları Yani LGS Sonrasını Düşün ve Çok Çalış. Denemeler İlk Başta Kötü Gelebilir Bunu Unutma ve Çok Çalış :)

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Dostum 1 yıl dişini sıkmaktan başka çaren yok. Bu yılın böyle geçecek. Ama sonunda meyvesini de sen yiyeceksin.
Kesinlikle katılıyorum, bazıları gizlice oyun oyna demiş; ama eninde sonunda yakalanır ve hiç yoktan anne-babasıyla yüz göz olur. Benim anne-babam da kardeşim lise sondayken baskı yaptılar, sonra kardeşim üniversiteye geçince serbest bıraktılar.

Konu sahibinin yapabilceği şey 1 sene dişini sıkması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim, yapabileceğin en iyi şey sınavda iyi bir sonuç almaya bakmak. O zaman aldığın sonucu anne-babana karşı pazarlık kozu olarak kullanırsın, dersin ki "Ben xxx üniversitesini, yyy bölümünü kazandım. Bir bilgisayarı hakettiğimi düşünüyorum." Bu şekilde şansın daha yüksek olur.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
PC almasalar bile güzel bir yer kazanırsam sen hayatını kurtarmış oluyorsun. İstediğin mesleği,üniversiteyi garantiliyorsun. İşe başlayınca kendine en iyi bilgisayarı alırsın ama o zaman bu yaşlardaki heves kalmıyor:/
Evet o heves ve vakit kalmıyor