- Reaksiyon puanı
- 4,689
İzmir’de 13 yaşındaki çocuk AIDS nedeniyle öldü: Cinsel istismar bulgusu!
İzmir'de AIDS'e yakalanan 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Hastalığın çocuğa cinsel istismar yoluyla bulaştığı öğrenildi.
www.cumhuriyet.com.tr
Arkadaşlar dün nöbetteyken ekşi sözlükte gördüm yemin ederim bozuk psikolojim dahada kötü oldu.
Bu kadar ahlaksızlık adilik başka ülkede yok forumda yazabileceğim şey bu daha fazlası olmaz.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl insanların arasında yaşıyoruz, yazsam ağır konuşacam yazamıyorum.
Sadece şöyle söyleyim lut kavmi bunun daha azına helak edilmişti, lut kavmi bilinenin aksine Türkler kadar sapkın değildi.
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Son bir senede çıkan haberlerden sonra şahsi sorunlarım üstüne psikolojim iyice bozuldu.
Ben artık milliyetçi falan değilim, maalesef türküm bu ırkla benim alakam olamaz mecburen aynı ülkedeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AIDS'li çocuk skandalı büyüyor! İstanbul'da da 100 çocuk... - Sözcü Gazetesi
İzmir'de kemik erimesi şüphesiyle tedavi altına alınan 13 yaşındaki bir çocuk, AIDS olduğu anlaşıldıktan sonra son evrede hastaneye yatırıldı ancak kurtarılamamıştı. İzmir'deki olayın ardından konuşan Profesör Somer, İstanbul Çapa'da da HIV pozitif 100 çocuğun olduğunu söyledi.
www.sozcu.com.tr
Bakın az önce sözcüye baktım buda yeni çıkmış haber.
Yorum yapamıyorum yapsam çok ağır küfür edecem.
Diyebileceğim tek şey Allah bu toprakları helak etsin içinde kim var kim yok herkes helak olsun ölsün, dünyanın hiçbir ülkesinde bugün bu kadar sapkınlık zulüm yalan riya dolandırma öldürme hak yeme yok.
Son düzenleme: