Ahşap Yapısıyla Fark Yaratıyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kaliteli bir ses deneyimi yaşamak isteyenler, Genius'un yeni hoparlör sistemi SW-HF2.1 1200 ile derin Bass ve hassas tiz sesleri ile karşı karşıya kalacak.

Genius'un 2+1 ses sistemleri serisine yeni bir üye daha katıldı. Kiraz ağacı rengindeki ahşap kaplamasıyla kullanıldığı her ortama şık bir görünüm katan Genius SW-HF2.1 1200, aynı zamanda kaliteli bir ses deneyimi yaşamanızı da sağlıyor. Ses sistemlerinde ahşap malzeme kullanımının önemini bilenleri oldukça memnun edecek bu özellik sayesinde film izlerken, müzik dinlerken veya oyun oynarken derin bas sesler ve hassas tiz sesler elde edebiliyorsunuz.

genius11259817139.jpg
Özgün tasarımı ve özellikle ahşap kaplamasıyla dikkat çeken Genius SW-HF2.1 1200, yüksek performans ve şıklığı bir arada isteyenlere hitap ediyor.

12 Watt gücündeki Subwoofer ve 9 Watt gücündeki ahşap kaplama uydu hoparlörlerle birlikte toplamda 30 Watt'lık bir çıkış gücü sunan SW-HF2.1 1200'ün Subwoofer'ının sağ tarafında ses, bas ve tiz ayarları bulunuyor. Kullanımı oldukça kolaylaştıran bu ayar paneli esnek kontrol sağlıyor.
Gümüş rengi ile grinin uyumunun göze oldukça hoş geldiği Subwoofer'ın tasarımını, yaptığınız ayarları görebildiğiniz bir LCD panel tamamlıyor.
:: Uygun fiyatlı hoparlör sistemlerinde hangi markayı tercih edersiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bence de ses konusunda Logitech çok iyi.

Ondan aldığım sesi hiçbirşeyden alamadım.

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Creative kullanıyorum A300. Logitech ve Microlab bu alanda başarılı markalardan. Şöyle sadece bass'ı 30-40W olan bir sistem yapsalar da planlarımız arasına alsak uygun fiyatlısından :D

10u®

Asistan
Reaksiyon puanı
0
logitech i tek geçerim gerisi yalan

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok güzel tercihim logitech yada geniustan yana...