Ahmet Çakar: 'Burak'ın kaçırdığı golde büyü var'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

[SDNTV]http://milliyeteu.cubecdn.net/2015/03/09/1589173_360p.mp4[/SDNTV]

KAYNAK

D8aNmtc.jpg

Derbi sonrası sosyal medyaya düşen bir görüntü, çok fazla tartışıldı.

O görüntüde, mücadelenin 11. dakikasında Umut Bulut’un pası sonrası Burak Yılmaz’ın Volkan Demirel’in üzerinden yaptığı aşırtma vuruşta, top düşüşe geçerken, havada sanki görünmez bir ipe çarpıyor ve sekmeye uğrayıp ardından auta gidiyordu.

Ortaya atılan ilk iddia meşin yuvarlağın, koreografi için kullanılan bir tele çarptığı yönündeydi. Ancak bu iddia mümkün değildi. Çünkü koreografi ilk yarıda Muslera’nın koruduğu kalenin arkasında yapılmıştı. Sonrasında birçok iddia daha ortaya atıldı.

ŞANSAL BÜYÜKA: İNANILIR GİBİ DEĞİL

VİDEO için tıklayınız...

Sosyal medyada tartışmaların alevlenmesinin üzerine Lig TV pozisyonu tüm açılardan yayınladı. Maraton programının moderatorü usta gazeteci Şansal Büyüka da programın yönetmenine seslenerek, “Ender kardeşim göster. Her açıdan göster” diyerek tepkisini dile getirdi. Pozisyonun izlenmesinin ardından Şansal Büyüka sadece, “İnanılır gibi değil” yorumunu yapmakla yetindi.

AHMET ÇAKAR: BU STAT PERİLİ

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar da bu pozisyonla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ahmet Çakar yaptığı açıklamada “Bu pozisyonu çok kez izledim. Birçok kez tekrar tekrar izledim. Bundan sonra o stadın adı Şükrü Saracoğlu falan değil Perili Stadyum’dur. Top resmen havada sekiyor. Hiç böyle şeylere inanmam. Büyü yapmadım, falcıya gitmem, falcı sevmem. İnanmam.. Ama bu topun bu şekilde havada sekmesine asla anlam veremiyorum. Bu kaçırılan golde büyü var” dedi.

KAYNAK

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu Beyaz Futbolu yaptıkları makara için izliyorum güzel oluyor, bi de bağırarak konuşmasalar daha keyifli olacak aslında. O programdaki tek itici ve kıl adam Rasim Ozan Kütahyalı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
fbden ne beklenir büyücüleri olan takım...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
büyü var azizamcanın büyücüsü var...

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Acaba dedim defalarca izledim ama göremedim :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Haberde: Pozisyonun izlenmesinin ardından Şansal Büyüka sadece, “İnanılır gibi değil” yorumunu yapmakla yetindi.
Lig tv haberinde :Konuyla ilgili konuşan Şansal Büyüka, "Tartışılacak bir pozisyon yok, inanılır gibi değil" dedi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Dun gece telefonda başka bir yerden izledim pozisyonu orda top sanki havada zipliyomus gibiydi ama bu videoda bisey göremedim :) demekki göz yanilmasindan başka bisey degil

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
haberi okuyunca AROG filmindeki mactan onceki büyü sahnesi geldi aklima :laugh:

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Bazı insanlar vardır. Neye tepki olarak doğdukları belli değildir. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kanallara maç özeti verseler bu görüntüler biter. Reyting için mecburen işi şova dönüştürüyorlar.