Ahmedinejad kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1.jpg

Dünya Bush’un görev süresi dolmadan İran’a girmesini bekliyor. İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ise hala Bush’u ve ABD’yi “takmayan” mesajlar veriyor…

Ahmedinejad’ın cesareti hayranlık uyandırıyor ama bazen öyle noktalara ulaşıyor ki insan “Bush’u tahrik edip İran’a sokmaya çalışan bir ABD ajanı mı?” diye düşünmeden edemiyor!..

2.jpg

1956 doğumlu Ahmedinejad aslında bir profesör… Alanı ise inşaat mühendisliği…

3.jpg

''Cumhurbaşkanı olunca sarayda oturacak mısınız?'' sorusuna, ''Tüm iranlılar sarayda oturursa otururum'' diye cevap vermesi hala akıllarda…

4.jpg

Şık giyinmez, marka nedir bilmez!.. Kravatsız bir gömlek, iddiasız bir takım elbise ile dolaşır… Hatta 3 günlük sakalla gezmeyi sever…

5.jpg

Oğlunun gösterişten uzak düğünü Türkiye’nin uzun süre gündemini meşgul etmiştir. Yalnızca 4 saat süren törende, davetlilere sadece meyve ve tatlı ikram edilmiştir.

7.jpg

İtalyan işadamlarıyla yaptığı görüşmede ''İran'ın nükleer programı meşru ve saydam bir programdır. Her şey denetim altında'' dedikten sonra yine Bush’a sataşmadan edememiştir: “Bizden dünya değil, sadece ABD korkuyor”

9.jpg

“Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz anlaşmasına ABD ne der?” diye sorduklarında yekten cevap veriyor: Bush’u ilgilendirmez!..

11.jpg

Hatta İsrail konusundaki açık sözlülüğünü biraz ileri götürmüş; ölüm döşeğindeki İsrail Başbakanı
Ariel Şaron’un ölmesini umduğunu söylemiştir

12.jpg

“İran’daki eşcinsellere kötü davranıldığı” konusundaki bir soruya verdiği cevapla tüm dünyaya manşet oldu: İran’da eşcinsel yok!

Aslında Ahmedinejad haklıydı. Çünkü İran’da homoseksüellik idamla cezalandırıldığı için kimsenin “eşcinselim” demeye cesareti yoktu.

15.jpg

Onun için “dünyada ABD’ye kafa tutan tek adam!” diyorlar…

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın, Irak'ı ziyaretinde buradaki Amerikalı komutanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiği bildirildi.
68544724.jpg

İran'da yayımlanan İtimadı Milli gazetesi, Ahmedinejad'ın 2 Mart'taki Irak ziyaretinde bazı Amerikalı komutanlarla görüştüğünü ve hatıra fotoğrafı çektirdiğini yazdı.

Ahmedinejad'ın, ziyaretine ilişkin ayrıntıları ilk kez önceki gün bir toplantıda açıkladığını yazan gazete, İran Cumhurbaşkanının, "Irak ziyaretime işgalci bir komutanın benimle görüşme ve hatıra fotoğrafı çektirme isteğini ilettiler. Ben de olumlu cevap verdim ve gelmelerini istedim" yolundaki ifadesine yer verdi.

Ahmedinejad, Amerikalı komutanın görüşmede kendisine, "Sizinle birlikte olmaktan iftihar ediyorum. Kalbimizde yeriniz var" dediğini aktardı. Komutanın, bu görüşme için iznini bir ay ertelemek zorunda kaldığını kendisine aktardığını belirten Ahmedinejad, "Amerikalı komutana Irak halkının sesine kulak verin" tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

Ahmedinejad, komutanın yardımcısının hatıra fotoğrafı çektirme ricasını da kabul ettiğini bildirdi.

Ahmedinejad, yaklaşık 30 yıllık bir aradan sonra Irak'ı ziyaret eden ilk İran Cumhurbaşkanı olmuştu.

kaynak

www.google.com

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bana pek inandırıcı gelmedi.

Vala bende inanmadım ama başka konuda ahmedinejad ajandır dediler bende alıntı yaparak bu nerden cıktı dedim arkadaşta dedi araştır bak dedi bende aqraştırdım googlede bunlar cıktı.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
internethaber.com'un fotohaber bölümnde e var bu doğaldır adamlar şeriat-caferi-şii inancı gereği ebu el ğîfari hz. gibi lükse önem vermiyor diplomasi bürokrasiyi tınlamıyor dünya bizimle alay etse ne olur diyor

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ahmedinejad kimdir? = Kendi halinde Gösterişsiz İran Cumhurbaşkanı

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hiç olmazsa birilerine kafa tutabilcek kadar cesareti var bizimkilerde oda yok :)

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3.jpg

''Cumhurbaşkanı olunca sarayda oturacak mısınız?'' sorusuna, ''Tüm iranlılar sarayda oturursa otururum'' diye cevap vermesi hala akıllarda…

Remi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunlar reklam arkadaşlar adamı sevimli göstermeye çalışmışlar. Bu adam kepazenin teki, İran'ın durumu ortada. Öyle yok ben halkın içinden geldim halkın çocuğuyum triplerine de girmesin. Üzerindeki elbiseler Gucci.. Bıraksınlar bu ayakları.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunlar reklam arkadaşlar adamı sevimli göstermeye çalışmışlar. Bu adam kepazenin teki, İran'ın durumu ortada. Öyle yok ben halkın içinden geldim halkın çocuğuyum triplerine de girmesin. Üzerindeki elbiseler Gucci.. Bıraksınlar bu ayakları.

Senin yosun tutmuş kafanı biliyorum ama yine sorayım?

Kepazeliğinden bahsediyorsun..

Neymiş kepazelikleri..?

lks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takdir edilecek bir kişilik.Arkadaşın yazdıkları doğruysa.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hep taktir etmişimdir :D sakallarına hastayım büyüünce ben de öyle gezmek istiyom :D zaten şimdi de öyle geziyom ama bu adam başka :) Dünyaya kafa tutması güzel bişi..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Remi dedi ki:
Bunlar reklam arkadaşlar adamı sevimli göstermeye çalışmışlar.

Sebep? Neden öyle yapsınlar?

Remi dedi ki:
Bu adam kepazenin teki

Kanıt?

Remi dedi ki:
İran'ın durumu ortada.

Nedir o durum? Benim çok arkadaşım var İran'da, genel olarak gayet memnunlar hayatlarından. Senin "ortada" dediğin durum, televizyonda seyrettiğin şeyler. Çok mu kovboy filmi izliyorsunuz nedir?

Remi dedi ki:
Üzerindeki elbiseler Gucci..

Kanıt?

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
doğan medyadan izlemişler iranı sadece Elmacık takma :).. :D

arif85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Veli Küçük olsa hayranlığını gizleyemezdi herhalde bu remi üye.Heberler oku remi öyle ispat yapmadan konuşma

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ahmedinejad ı takdir ediyorum en azından bir çizgisi var GUCCİ giyindiğini nerden biliyosun arkadaşım kanıtın varmı boş kanıtsız laflar.

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim için en iyi yönü kimseye boyun eğmemesi...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
her yönüyle takdir ettiğim,saygı duyduğum bir kişiliktir kendisi

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Neymiş efendim Ahmedinejadmış

-Hiç Erzincan tulum peynirinin tadına baktınmı?
-Boğaza karşı çay höpürdettinmi?
-Hiç Kayseri mantısı yedinmi?

vay ahmedinejad vay heh!

Remi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sebep? Neden öyle yapsınlar?

Kanıt?

Nedir o durum? Benim çok arkadaşım var İran'da, genel olarak gayet memnunlar hayatlarından. Senin "ortada" dediğin durum, televizyonda seyrettiğin şeyler. Çok mu kovboy filmi izliyorsunuz nedir?

Kanıt?

Bu adamı sevimli gösterip ülkede daha çok kişiyi yanına çekmek ve dünyada İrana daha sıcak bakılmasını sağlamak. Bu reklam için,

Bu adam Türkiye'nin laik düzenine ve Atatürk'e karşı saygısız ve karşı bir insan o yuzden kepaze.

İran halkı mutsuz bir halk. Şeriat çok katı bir biçimde uygulanıyor :ph34r:. Kadınlara cinsel istismar ve eşcinsel eğilim hat safhada. Kadınlar sinemaya bile gidemiyor. Sadece gözleri açık.

Gucci olmadıgını nerden biliyorsun ?

Neyse bu adamı neden bu kadar savunuyorsun anlamadım. Yoksa akrabamısınız ? Gerçi Bilecik'le pek alakası yok bu adamın ama.. Neyse sana tavsiyem böyle muhalefet olmak için muhalefet çizgini devam ettirmen çok kötü. Biraz araştırmacı ol. Oku, öğren..

Remi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahmedinejad ı takdir ediyorum en azından bir çizgisi var GUCCİ giyindiğini nerden biliyosun arkadaşım kanıtın varmı boş kanıtsız laflar.

Senin giymediğine dair bir kanıtın var mı ?
Asıl senınki boş laf olmuş..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Remi,

Süper bir kanıt :D Kardeş sen senaryo yazsana; Kurtlar Vadisi tadında bir şeyler çiziktirebileceğine eminim.

Diğer söylediklerine gelince; evet sen gerçekten çok fazla kovboy filmi izlemişsin. İran'da çok arkadaşım var hepsi de hayatından memnun diyorum, "İran halkı rahatsız" diyor mübarek sanki İran'da yaşıyor. Arkadaş televizyonda duyduğu iki cümle ile milyonlarca insanı birden bir şeylerle itham etme akılsızlığını nasıl gösteriyorsunuz şaşırıyorum. Üstüne üstlük, hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığın konuda "oku öğren" diyorsun. Akılsız kişi, ben birinci ağızlardan dinliyorum, İran'da yaşayanlarla görüşüyorum da öğreniyorum, sense "Gucci olmadığına dair kanıtınız var mı" gibi bir laf ediyor bir de bizi boş laf konuşmakla suçluyorsun. Vallahi de billahi de böylesine bir cehalete ilk defa tanık oluyorum.

Bir de kimin hakkında bir şey söylesek, "şunu niye savunuyorsun, bunu niye savunuyorsun, akraba mısın" gibi aptalca sözlerle karşılaşıyoruz. Hak size her zaman ağır gelmiş, cumhuriyet senin gibi arkadaşlara fazla geliyor, bu yükü taşıyamıyorsunuz.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu adamı sevimli gösterip ülkede daha çok kişiyi yanına çekmek ve dünyada İrana daha sıcak bakılmasını sağlamak. Bu reklam için,

Bu adam Türkiye'nin laik düzenine ve Atatürk'e karşı saygısız ve karşı bir insan o yuzden kepaze.

İran halkı mutsuz bir halk. Şeriat çok katı bir biçimde uygulanıyor :ph34r:. Kadınlara cinsel istismar ve eşcinsel eğilim hat safhada. Kadınlar sinemaya bile gidemiyor. Sadece gözleri açık.

Neyse bu adamı neden bu kadar savunuyorsun anlamadım. Yoksa akrabamısınız ? Gerçi Bilecik'le pek alakası yok bu adamın ama.. Neyse sana tavsiyem böyle muhalefet olmak için muhalefet çizgini devam ettirmen çok kötü. Biraz araştırmacı ol. Oku, öğren..

bak kardeşim ŞERİAT Hz.Peygamber döneminde en güzel yaşanmış ve Osmanlı'da yaşanmıştır.( Bu dönemlerde dünyada huzurun ve refahın en üst düzeyde olduğu dönemlerdir.) Çünkü şeriat SÜNNET-İ RASÜLULLAH'tır ve ŞERİAT'ta zulüm diye bir şey olmaz.Eğer varsa bu sözde şeriattır.Çünkü ŞERİAT=KUR'AN=SÜNNET'tir. (Peygamberimizin yaşamıdır) O kadar kişinin hayatını okuyacağımıza Peygamber Efendimizin hayatını ve sahabe-i kiramın hayatını okuyalım. İşte ŞERİAT odur. Şia ehl-i sünnet mezhebi değildir.(İnternette ŞİA diye yazın karşınıza çıkar) ŞERİAT'ı istedikleri gibi yaşıyorlar. İstedikleri gibi yorumluyorlar. Ama ABD'ye kafa tutan tek adam bu yönden helal olsun. (zamanında SADDAM'a helal olsun diyorduk, İnşaallah bu sefer yanılırız...) Ama İRAN'ın farkı biz Türkler geçmişi belli sağlam toplum olmasıdır.(SAFEVİLER) Irak karma bir toplum bu nedenle o ülkenin başına istediğin adamı koyup, toplumu yönlendirebilirsin ama bu İRAN'da biraz zordur. Biz herkes hakkında iyi düşünmek durumundayız.

Kalpleri ancak ALLAH(c.c.) bilir...

Remi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak kardeşim ŞERİAT Hz.Peygamber döneminde en güzel yaşanmış ve Osmanlı'da yaşanmıştır.( Bu dönemlerde dünyada huzurun ve refahın en üst düzeyde olduğu dönemlerdir.) Çünkü şeriat SÜNNET-İ RASÜLULLAH'tır ve ŞERİAT'ta zulüm diye bir şey olmaz.Eğer varsa bu sözde şeriattır.Çünkü ŞERİAT=KUR'AN=SÜNNET'tir. (Peygamberimizin yaşamıdır) O kadar kişinin hayatını okuyacağımıza Peygamber Efendimizin hayatını ve sahabe-i kiramın hayatını okuyalım. İşte ŞERİAT odur. Şia ehl-i sünnet mezhebi değildir.(İnternette ŞİA diye yazın karşınıza çıkar) ŞERİAT'ı istedikleri gibi yaşıyorlar. İstedikleri gibi yorumluyorlar. Ama ABD'ye kafa tutan tek adam bu yönden helal olsun. (zamanında SADDAM'a helal olsun diyorduk, İnşaallah bu sefer yanılırız...) Ama İRAN'ın farkı biz Türkler geçmişi belli sağlam toplum olmasıdır.(SAFEVİLER) Irak karma bir toplum bu nedenle o ülkenin başına istediğin adamı koyup, toplumu yönlendirebilirsin ama bu İRAN'da biraz zordur. Biz herkes hakkında iyi düşünmek durumundayız.

Kalpleri ancak ALLAH(c.c.) bilir...

İşte benım dediğim irandai sözde şeriat. Dediğin gibi şeriatın en güzelini biz uyguladık. Osm. İmp. Hihiçbir zaman ayrımcılık yoktu herkes özgürdü. Hem de şeriat vardı.. ama irandaki yönetim Osm. İmp. gibi değil..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Değerli yorumlarınızda dolayı herkese teşekkür ederim.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...