Ahlaksız reklamlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Son zamanlarda insanların para için yapmayacağı şey malesef kalmadı.
Online ticaret ve internet reklamcılığı da o kadar ilerledi ki, artık internet üzerinden çok afedersiniz p...venklik yapan şerefsizlerle doldu taştı ortalık.
Bu durumla bugün sdn gibi belli bir ciddiyete ulaşmış bir sitede de karşılaşınca pes artık dedim.
Google Ad-sense sözleşmesinde açıkça kanunlara aykırı reklamlar yasak diyor.
Ama google Türkiye ekibi fuhuş reklamlarına izin veriyor para için. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Daha önce google Türkiye'ye bu konuda mail attım, ama umursayan yok!
SDN yöneticilerinden ve sitelerinde ad-sense reklamı bulunan herkesten ricam, 7den 70e herkesin girdiği bu sitelerinizde bu tip ahlaksız reklamlara yer verilmemesidir.
Adsense ayarlarından bu özellik kapatılabiliyor. Lütfen gerekli duyarlılığı gösterin. Herşey para demek değil. Para öyle yada böyle kazanılır ama, kaybedilen itibar kolay kazanılmaz.
Bu konuda tepkilerimizi Ad-sense ,Türkiye ekibine de iletelim lütfen...
Saygılarımla...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
noscript eklentisi yüzünden bende hiç görmemişim onları yakışmıyor gerçekten

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
herşey internet üzerinde oluyo vala tamda ben düşünmüştüm internet üzerinde herşey yapılabilir diye insanlar kaçak olarak yaptıkları işleri gizli yollardan site açarak burada ticarete dökebilirler... örnegin fuhuş,eroin satın almak, kaçak nevarsa herşeyi buradan rahatlıkla yaparlar insanlar dışarda polislerin arama yapmasına gerek yok online ticaret merkezi internetimiz olduktan sonra...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bende adblock plus eklentsi sebebiyle görememiştim ama bunların engellenmesi lazım. KocasınıAldatanBayan ' mış halkın terbiye sınırı bu kadar düştümü bee...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
bu adresleri bize bildirirseniz rekabetçi reklam filtresinden engelleyebiliriz arkadaşlar.

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Duyarlılığınız için teşekkürler, adresleri size pm olarak atıyorum.

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlgili site adresleri iletilmiş ve yönetim tarafından gereken önlem alınmıştır.
Ahlaki değerlerin hızla yok olmaya (edilmeye) başladığı günümüzde, para uğruna yapamayacağı şey olmayan, insanlıktan nasibini almamış zavallıların, insanlarımızı kirli dünyalarına çekme girişimlerine gereken duyarlılığı gösterdiklerinden ve beni yanıltmadıklarından dolayı SDN ekibine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Gerekli önlemler alınmıştır arkadaşlar.

Bu konuda en hızlı bilgi sizden gelecektir. O nedenle sorunun devam etmesi durumunda lütfen bana özel mesaj ile durumu bildirin.

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy Özel msj attım durum devam ediyor haberin olsun

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
geçti sanırım bitti

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
var dediğiniz reklamlara tıklayın. gittiğiniz sitenin adresini bana özel mesaj ile gönderin.

dulkarı.kom, hayriabininki.net gibi mal mal siteler sanırım bu adresler.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şu an normale dönmüş gibi.