• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

'Ahlaksız' karikatür!

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Leman bu hafta da kapağını Erdoğan'a ayırdı. Yine kızdıracak bir karikatüre yer verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen hafta Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda yaptığı törende "batının ilmini değil ahlaksızlığını aldık" demiş, bu sözler tüm haftaya damgasını vurmuştu.

Mizah Dergisi Leman da bu hafta, Erdoğan'ın bu sözüne gönderme yapan bir kapakla çıktı. Kapakta Erdoğan'ın parmağındaki seçim boyasını gösterirken kameralara yakalandığı anın fotoğrafı kullanılmış.

Erdoğan bu fotoğrafta sanki el hareketiyle küfür eder gibi çıkmış.

kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=125653

Moderatör Not :
Başlık düzenlendi, resime bakmak isteyenler kaynak link'ten ulaşabilirler.

tayyibi sevmem ama bu söz malesef dğr :S :S

biraz abartmışlar bence :L

bence bu adamın özünü göstermek için az bile olmuş.

Hani "Kapak Olsun" Diye Bir Deyim varya , Bazılarına Gerçek Mana da Kapak olsun :D :D

o karikatürü çizenin varya.. neyse :D Tayyip'e laf yok...!! Ayrıca çok doğru bi söz söylemiş..

Bence hiçde güzel bi kapak diğil leman biraz bıraksın tayyiple uğraşmayı.Her kapakta o artık leman=tayyip oldu bu aralar ;)

Nitzsche ; "Beni öldürmeyen şey güçlendirir" . R.T.E'nin Hem bedava Reklamı oluyor Hemde Daha Da Güçlendiğini Gösteriyor :) Durmak Yoooook , Reklama Devam :D

R.T.E. yarın çıkar, basın toplantısında "o parmak bi tarafınıza......" derse hiç şaşırmam.

PcMaSTeR dedi ki:
Nitzsche ; "Beni öldürmeyen şey güçlendirir" . R.T.E'nin Hem bedava Reklamı oluyor Hemde Daha Da Güçlendiğini Gösteriyor :) Durmak Yoooook , Reklama Devam :D
Aynen öyle düşünüyorum bende...

Eğer Tayyip'i önemli bulmasalar tehdit olarak algılayıp üstüne düşmezler...

DURMAK YOK! YOLA DEVAM!!!

Terbiyesizce bir kapak, her ne olursa olsun seversiniz veya sevmezsiniz ama bahsettiğiniz kişi T.C. Başbakanı ülkenin belli bir çoğunluğunun seçimiyle başa gelmiş biri kendisi.

amesfa dedi ki:
Terbiyesizce bir kapak, her ne olursa olsun seversiniz veya sevmezsiniz ama bahsettiğiniz kişi T.C. Başbakanı ülkenin belli bir çoğunluğunun seçimiyle başa gelmiş biri kendisi.
Katılıyorum ;)

Fotomontaj mı bu? Her neyse yine de ayıp yaa.

Bence başbakanın söylediği sözlerin irdelenmesine yönelik böyle dikkat çekici bi kapak yapmışlar. Mizaha karşı olmadığım halde biraz fazla sert olduğunu kabul ediyorum. |)

Hatırlıyorum o anı, adamcağız seçim boyasını gösteriyordu medyaya hiçbir art niyet olmadan. Ama o ifade gideceği yere gitmiş oluyor bir şekilde.. :D