Ahh Sivilce Ahh

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 21. yasına girecem nerdeyse 2 yıl oncesine kadar sivilce nedir bilmezdim ..
Sora dertlerden , stresten dolayı diyorum ben sivilcelerim cıkmaya başladi.. Tam geciyor suratım tam tertemiz oluyor yine cıkıyor :)

Ben ilac dayandıramadım .. Kullanmadığım krem kalmadi pes ettim artk .. Suratımla oynamamaya , sivilcelere dokunmamaya calisiyorum .. Ama benim kendi kişisel gorusum Sivilce'nin en büyük nedenlerinden biride stres ..

Aynen katılıyorum arkadaşlarımın yüzü sivilceden gözükmezken bende de bir tane bile yoktu takii o melun öss sınavına kadar her ne kadar fazla kafama takmasamda inceden inceye düşünüyormuştum ki össyle beraber hayatıma sivilcelerde girdi yaş 19 ve hala gitmediler yaş 25

neler denedim şimdi anlatmaya başlasam sabah olur(jeller, solüsyonlar maskeler) ama ne yazık ki bu denemeler arasında doktora gitmek yer almıyor şimdiki aklım olsa hiç beklemem sonuçta kaybedecek bişeyin yok
sivilcede stresss önemli etkenlerden biri hatta hatırlıyorum sivilce bile stress sebebi ve sivilcelerin artmasına neden oluyor
neyse össyi kazandık geçer artık sivilceler dedim geçmiyor kardeşim vizesi, finali tam bitti diyorum yeniden
ee okul bitti geçer dedim şimdi de iş yok al burdan yak stress eksik olmuyor ki kardeşim yine tek tük devam ediyor tabii artabiliyorda ama en azından şimdilik sivilce çıktı diye düşünüp yenilerin çıkmasına yol açmıyorum

birazda itiraf gibi oldu bu meğer aynı dertten müzdarip ne çok kişi varmış

ama cidden bana o kadar çok tavsiye geldi ki bu tavsiyeleri saymayayıom şimdi içlerinde yaşına uygun olmayanlar bile var tabii bir çoğunu bende yapmadım yapsam ne olurdu onu tahmin bile edemiyorum onun için en temizi doktora gitmek
çok yazdım galiba:wacko:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
başlıqa bak :D

neyse konuya dalalım... 15 yasındayım 3 yıldır sivilce sorunu çekiyorum...sivilceleri sıkmıyorum dokunmuyorum bile kalıcı oldu artık bu...doktora da gitmedim doğrusu

bi yardım .. (doktora gittiyseniz)

doktora git !

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bende doktora gitmiştim. ( Adam aman yaa geçer onlar boşver ) gibi bir hava içindeydi. Bir krem verdi. Kremin içine biraz toz bide saf alkol katıyosun sabah ve akşam yüzüne sürüyosun. Bende işe yaradı. Benzamycin kremin adı. Acayip kurutuyo ama.

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 21. yasına girecem nerdeyse 2 yıl oncesine kadar sivilce nedir bilmezdim ..
Sora dertlerden , stresten dolayı diyorum ben sivilcelerim cıkmaya başladi.. Tam geciyor suratım tam tertemiz oluyor yine cıkıyor :)

Ben ilac dayandıramadım .. Kullanmadığım krem kalmadi pes ettim artk .. Suratımla oynamamaya , sivilcelere dokunmamaya calisiyorum .. Ama benim kendi kişisel gorusum Sivilce'nin en büyük nedenlerinden biride stres ..

keşke stresten sivilce çıksa razıyım saç kalmadı kafamda daha 20 yaşındayım:)

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hıh hıh
benden tavsiye
1.) yumurtanın akıyla beyazı ayırıyosun sürmüyosun bile :)

2.) kalkan balığının erkeği olacak pullarını dö*tüne sokuyosun süper oluyo ileşmiyon ama süper oluyo :):)
allahım yoruma bakk gülmekten ölücem yaaa
sen denedin galiba süper olduğunu bildiğine göre
:D:D:D
corpus işleesede sakın güvenme inek değil yaa oo inek tıpçı modelini yıkan tek kadın yada şöyle desek dünyayı kurtaran adamın kızı yada karısı neyse işte
ders çalışmayandan diğil doktor ayakkabıcı bile olmaz ona umut bağlama
ben sana bi tavsiyede bulunmak isterim git bi aktara ergenlik sivilcelerine uygun güzel bi bitkisel karışım yaptır iyi geliyo hatta geciyo emin ol
bende çoğu zaman salatalık suyu kullanıldım şimdi yüzümde tek bir leke bile yok allah seni inandırsın cillop gibiyim:D

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allahım yoruma bakk gülmekten ölücem yaaa
sen denedin galiba süper olduğunu bildiğine göre
:D:D:D
corpus işleesede sakın güvenme inek değil yaa oo inek tıpçı modelini yıkan tek kadın yada şöyle desek dünyayı kurtaran adamın kızı yada karısı neyse işte
ders çalışmayandan diğil doktor ayakkabıcı bile olmaz ona umut bağlama
ben sana bi tavsiyede bulunmak isterim git bi aktara ergenlik sivilcelerine uygun güzel bi bitkisel karışım yaptır iyi geliyo hatta geciyo emin ol
bende çoğu zaman salatalık suyu kullanıldım şimdi yüzümde tek bir leke bile yok allah seni inandırsın cillop gibiyim:D

yok denemedim sadece izlediğim şeyler den alıntı yapmıştım:)

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
roaccutane ;) biraz yan etkileri var ama kesin çözüm .

BeyazCoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 15 yaşındayım ve 11 yaşında çıkmaya başladı sivilce. Yani 6. sınıftayken derste hepsinle oynuyordum ve sıkıyordum. 13 yaşında sivilcelerim geçti ama sıktığım için izleri kaldı. İzleri hala var. Özel cildiye doktoruna ve diğer doktorlarada gittim ne ilaç verdilerse hiç bir işe yaramadı. Tek çare lazer tedavisi kaldı. O da çok pahalı :)

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doktora git inan o kullandıgın bitkisel ilaclardan daha iyisini verecektir dediklerine de uyarsan en kötüsünün bile 2 haftada hicbirsey kalmaz. buyuk ihtimal hap verecek 2 3 tane eger agırsa tabi ilk ay icin bir krem sonraki ay icin baska bir krem verecek isimleri söylemiyorum dikkat edersen biz nedesek bos .

Ama senin derdinin dermanı doktorda

BeyazCoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doktora git inan o kullandıgın bitkisel ilaclardan daha iyisini verecektir dediklerine de uyarsan en kötüsünün bile 2 haftada hicbirsey kalmaz. buyuk ihtimal hap verecek 2 3 tane eger agırsa tabi ilk ay icin bir krem sonraki ay icin baska bir krem verecek isimleri söylemiyorum dikkat edersen biz nedesek bos .

Ama senin derdinin dermanı doktorda

Kime yazdın bu yorumu kardeş, konuyu açan kişiye mi ? yoksa bana mı ? karıştıda.)

Chimera Not : Mesaj içeriğinizin tamamını kalın puntolarla yazmamalısınız. Forum kurallarına dikkat ediniz.