sleepless006
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben 21. yasına girecem nerdeyse 2 yıl oncesine kadar sivilce nedir bilmezdim ..
Sora dertlerden , stresten dolayı diyorum ben sivilcelerim cıkmaya başladi.. Tam geciyor suratım tam tertemiz oluyor yine cıkıyor![]()
Ben ilac dayandıramadım .. Kullanmadığım krem kalmadi pes ettim artk .. Suratımla oynamamaya , sivilcelere dokunmamaya calisiyorum .. Ama benim kendi kişisel gorusum Sivilce'nin en büyük nedenlerinden biride stres ..
Aynen katılıyorum arkadaşlarımın yüzü sivilceden gözükmezken bende de bir tane bile yoktu takii o melun öss sınavına kadar her ne kadar fazla kafama takmasamda inceden inceye düşünüyormuştum ki össyle beraber hayatıma sivilcelerde girdi yaş 19 ve hala gitmediler yaş 25
neler denedim şimdi anlatmaya başlasam sabah olur(jeller, solüsyonlar maskeler) ama ne yazık ki bu denemeler arasında doktora gitmek yer almıyor şimdiki aklım olsa hiç beklemem sonuçta kaybedecek bişeyin yok
sivilcede stresss önemli etkenlerden biri hatta hatırlıyorum sivilce bile stress sebebi ve sivilcelerin artmasına neden oluyor
neyse össyi kazandık geçer artık sivilceler dedim geçmiyor kardeşim vizesi, finali tam bitti diyorum yeniden
ee okul bitti geçer dedim şimdi de iş yok al burdan yak stress eksik olmuyor ki kardeşim yine tek tük devam ediyor tabii artabiliyorda ama en azından şimdilik sivilce çıktı diye düşünüp yenilerin çıkmasına yol açmıyorum
birazda itiraf gibi oldu bu meğer aynı dertten müzdarip ne çok kişi varmış
ama cidden bana o kadar çok tavsiye geldi ki bu tavsiyeleri saymayayıom şimdi içlerinde yaşına uygun olmayanlar bile var tabii bir çoğunu bende yapmadım yapsam ne olurdu onu tahmin bile edemiyorum onun için en temizi doktora gitmek
çok yazdım galiba:wacko: