- Konuyu başlatan
erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
İşte usb adaptör - usb modem nasıl isimlendiriyorsan. Windowsta sorunum yok sırf pardus için de yenisini alamam...
Pardus'a veda ettim, Ubuntu maceram başladı![]()
Ubuntu Macerası
Pardus 2011'de Wicd'yi kuramayınca Ubuntu'ya geçiş yaptım - şu an sorunum yok![]()
dursun pardus yetişkin olsun sende evlenPardus kurucam da ubuntumu bozmak zorundayım bunun için. Böyle konular görünce de diyorum ki olum elleme ubuntu dursun durduğu yerde![]()
aynen katılıyorum windowsta bir sorun olunca saatlerce forumlarda çözüm arayanlar, kırk yere üye olanlar, üye oldukları yerdeki linki kırık bulanlar, indirdikleri dosyadan virüs kapanlar vs vs başına gelirken tek bir şikayet yok ama laf Pardus a gelince "Türk işi değil mi?" diye dalga geçip iki günde silinler var sözüm meclisten dışarı zaten arkadaş Ubuntu yu tercih etmiş windosa dönmememişkonu zaten hortlamış bende düşüncemi dile getireyim bari
Allah aşkına hanginiz ilk defa pc başına oturduğunda windowsda her işini yapabiliyor her sorununu kolayca çözebiliyordu hepsini zamanla öğrenmedik mi
uğraştık denedik yanıldık bozduk baştan kurduk öyle yada böyle uzun zaman sürdü şuanki bildiklerimize erişmemiz
sonuç olarak o da bir işletim sistemi bunlarda işletim sistemi niye ona bu kadar kredi verirken linux türevlerinin kredisi bu kadar çabuk bitiyor ?..
o da güzel tabi en azından linux tabanlı bir sistem kullanmaya devam ediyoraynen katılıyorum windowsta bir sorun olunca saatlerce forumlarda çözüm arayanlar, kırk yere üye olanlar, üye oldukları yerdeki linki kırık bulanlar, indirdikleri dosyadan virüs kapanlar vs vs başına gelirken tek bir şikayet yok ama laf Pardus a gelince "Türk işi değil mi?" diye dalga geçip iki günde silinler var sözüm meclisten dışarı zaten arkadaş Ubuntu yu tercih etmiş windosa dönmememiş![]()