• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ağlatacak Film ?

İnsanı izleyince hüngür hüngür ağlatıcak, depresyona sokucak, sarsıcak bir film arıyorum.Var mı böyle bir film ? Öneriniz nedir ?

ben öyle bir film bilmiyorum ama en son ''Seven Pounds'' filminde duygulanmıştım. ''Beyaz Melek'' filmini de tavsiye edebilirim..(Küçük kız vardı o parçalıyor adamı...)

Merhaba, Kore yapımı "Sad Movie" diye bir film var. Aynen ismi gibi ağlatma amaçlı yapılmış.

" Umut " diye bir film vardı 2007 mi 2008 mi ne yapım tarihi :) ama bende geçen aylarda izledim.Banada arkadaşım tavsiye etti ve ağlamassan bende adam değilim dedi :) Cidden hiç bir filmden bu kadar etkilenip ağlamadım sanada tavsiyem :)

ağlatacak film dersen (kasımda aşk başkadır,melekler şehri)arkadaşların dediği filmleride dene.deprosyona sokacak film bilmem :)

Durup duruken ne diye kendini depreyona saokacan ki anlamadım gitti.depresyone girenler tedavi üstüne tedavi olup kurtulmanın derdine düşüyorlar sende depresyona sokacak film arıyorsun.. :D

The Pianist
The Boy In The Striped Pyjamas
Artificial Intelligence: AI
The Green Mile
The Shawshank Redemption
Forrest Gump

The Boy In The Striped Pyjamas tavsiye ederim.

Beyaz melek, Requiem For A Dream, kasımda aşk başkadır, 23 izledim.Bi işe yaramadı.Diğerlerini deneyelim bakalım.

---------- saat 16:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:48 eklenmişti ----------

The Pianist
The Boy In The Striped Pyjamas
Artificial Intelligence: AI
The Green Mile
The Shawshank Redemption
Forrest Gump

The Boy In The Striped Pyjamas tavsiye ederim.

izledim hepsini (:

Ben hala ''Seven Pounds'' ve ''Umut'' üzerinde ısrar ediyorum. :thumbup1:

Beyaz melek, Requiem For A Dream, kasımda aşk başkadır, 23 izledim.Bi işe yaramadı.Diğerlerini deneyelim bakalım.

---------- saat 16:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:48 eklenmişti ----------

izledim hepsini (:

:confused1::confused1::confused1:

Neyin peşindesin? :D :D

tutku + ruh haline bağlı olara eternal sunshine of the spotless mind

Umut filmini izledim şimdi.Harika bir film gerçekten.Öneren arkadaşa teşekkür ediyorum.

---------- saat 19:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:37 eklenmişti ----------

My Sister Keeper izle:)
aglarsın illaki.

Kız kardeşimin hikayesinide izlemiştim önceden.Oda çok harika bir film.

---------- saat 19:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:38 eklenmişti ----------

:confused1::confused1::confused1:

Neyin peşindesin? :D :D

Beni gerçekten duygulandıracak bir filmin peşindeyim.Buldumda zaten."Umut" filmi harika bir film.Gerçekten duygulandım.

the pursuit of happiness

bence en uzuntu veren , Senin deyiminle depresyona sokan film :) bence unutulmayacak bir film.

her filmi izlemişsin. Yeni çıkacaklara bak :)

3440394639_607a39ba54.jpg

Ağlarmısın,gülermisin bilmem ama kimyanın bozulacağına eminim. 2009

s32efl.jpg

ne diye arıyorsunki izle küçük emrah filimlerini hem aglar hem deprasyona girersin :)

filmi bilmem ama dizi olarak 5 sezonluk "six feet under" ağlamaya ve bunalıma girmeye bire bir.

fakat asıl tavsiyem: ruhunu bu tip filmlerle karartmak yerine, komedi filmleriyle gülmen, belgesellerle bilgi ve kültürünü geliştirmen yönünde olacaktır. ağlamanın, sızlanmanın, bunalıma girmenin kimseye bir faydası yok...