Ağı Kontrol Etmek

aNtİpAtİ-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımsever Sdn ailesi:)

4 portlu modemi 3 kişi kullanıyoruz. Ve ben ara sıra diğer bilgisayarların ağını kesmek istiyorum.
Fiziksel bir müdahale olmadan "Adsl programı üzerinden veya herhangi bir programla"diğer bilgisayarların ağını kesmek, hızını kontrol etmek mümkünmüdür?
Yani diğer bilgisayarların ne yaptığını değilde sadece belirli zamanlarda interneti on/off yapabileceğim yazılım arıyorum:)

Nedeni : Bazen online oyunları aşırı dozda alıyorlarda :clap:

Paylaşırmısınız:clap:

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Bana da gerek böyle bir şey :devil2:

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
modemden mac adreslerini filtrele. modeminin markasını söyleseydin nasıl yapacağını anlatırdım.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Elindeki modemin gelişmişliğine bağlı olarak web arayüzünden yapabilirsin. Arkadışın biri yazmış mac filtre uygula diye bu bir yöntem Bunun dışında dhpc kısıtlamasınada gidebilirsin. Fakat bunların sana sıkıntı olarak döneceğinden emin ol. Bence modemin arayüzünde varsa web filitreleme yap. Bazı uygulamaları sınırlandır.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
mac adresinden banla geç :D keyfin yerine gelince banalrı kaldırırsın :D

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
online oyun oynayan birinin internetini kasıtlı olarak kesmek acı sonuçlar doğurabilir :)
dikkatli ol

Reaksiyon puanı
68
bir tane yazılım vardı neti kesmiyordu ama netin çoğunu sana çekiyordu. diğer pc lerde çok az net kalıyordu. zar zor googleye giriyordu. o derece yani:) ama yazılımın adnı bilmiyom belki bilen vardır diye yazıyorum.
en mantıklısı bence kesmemendir. kesersen şüphelenirler ama onlaraaz bırakırsan 3 kişi kullanıyoruz. ondan böyledir diyp geçerler:D:P

aNtİpAtİ-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modemin markası Airties Kablolu olanlarından...

Mac ile alakalı şeyler var ama hiç kısıtla/ izinver seçeneği göremedim :)

Yasakladığım takdirde çıkacak acı sonuç yok merak etmeyin:clap:

---------- saat 10:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:41 eklenmişti ----------

bir tane yazılım vardı neti kesmiyordu ama netin çoğunu sana çekiyordu. diğer pc lerde çok az net kalıyordu. zar zor googleye giriyordu. o derece yani:) ama yazılımın adnı bilmiyom belki bilen vardır diye yazıyorum.
en mantıklısı bence kesmemendir. kesersen şüphelenirler ama onlaraaz bırakırsan 3 kişi kullanıyoruz. ondan böyledir diyp geçerler:D:P

Çok mantıklı bir program:devil2:

---------- saat 10:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:42 eklenmişti ----------

Ben denemedim ama sorununun ilacı aşağıdaki Netlimiter program olabilir

Netlimiter

Netlimiter i daha önceden kurmuştum ama bir ayar yapamadım nasıl yapılıyor?:)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
netlimiter bildiğim kadarıyla ağdaki diğer kullanıcıların değil, senin internetinle ilgili ayarlamalar yaptırıyor