PatavatsiZ
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
14-15 yaşlarındaydım. Apartmanın 2. katında oturuyorduk ve evin balkonlarına kadar dalları uzanan annemınde yemesini çok sevdiği bir dut ağacı kapımızın önünde dikiliydi. Tam dut zamanı annemın yazlıktan donmesıne birkaç gün var ve bızım balkona kadar sarkan dallar on numara dut yapmış. Nasıl sıcak kafayı kırıcam , içerde nuhunebiden kalma vantilatörle serinlemeye çalışıyorum haşır huşur dal sesleriyle yerimden davrandım. Kafayı pencereden uzattıgımda ağacın tepesinde bizim apartmanın kapıcısı hamdi. 30 lu yaşlarda tamamen kıl yumagı yaz kış atlet le gezen bi tip.
- Abi bizim dallara elleşmede annem seviyor çok gelince dalından yiyiversin, dedim.
- Tamam yeen sen dahma kafana dedi buda bana... La sonra bi baktım önünü alamadı dedim içimden hamdi sen görücen , ararsın itfaiyeyi ağlamaklı bi ses tonu ,
- Lütfen yardım edin evcil hayvanım hamdi 2 gundur ağaçta kaldı indiremiyoruz butun mahalle seferber oldu , alt kamşumuz şemsettin bey amca agaçtan düşüp leğen kemiğini kırdı. büühüüüü
bi muamele 5 dk geçmedi itfaiye apartmanın önünde... Amcamlar ağaca çıkartıorlar üst merdiveni bi bakıo amcam bizim dai orda aynen diyalogu aktarıyorum ,
- Beyfendi ağaçta hayvan oldugu soylendı , nerede ?
- Ne hayvanı arkaaaşım anamadım ?
- Hamdiymiş adı ne cinstir nedir bilemiyorum ..
- Burda bi hamdi var oda benem birader sen kime bahtıydın ?
İtfaiyeci bi 10 sny dumur sonra bi kahkaha bastı
indirdiler hamdiyi aşşağı bende intikamımı almış oldum 
- Abi bizim dallara elleşmede annem seviyor çok gelince dalından yiyiversin, dedim.
- Tamam yeen sen dahma kafana dedi buda bana... La sonra bi baktım önünü alamadı dedim içimden hamdi sen görücen , ararsın itfaiyeyi ağlamaklı bi ses tonu ,
- Lütfen yardım edin evcil hayvanım hamdi 2 gundur ağaçta kaldı indiremiyoruz butun mahalle seferber oldu , alt kamşumuz şemsettin bey amca agaçtan düşüp leğen kemiğini kırdı. büühüüüü
bi muamele 5 dk geçmedi itfaiye apartmanın önünde... Amcamlar ağaca çıkartıorlar üst merdiveni bi bakıo amcam bizim dai orda aynen diyalogu aktarıyorum ,
- Beyfendi ağaçta hayvan oldugu soylendı , nerede ?
- Ne hayvanı arkaaaşım anamadım ?
- Hamdiymiş adı ne cinstir nedir bilemiyorum ..
- Burda bi hamdi var oda benem birader sen kime bahtıydın ?
İtfaiyeci bi 10 sny dumur sonra bi kahkaha bastı