Advanced SystemCare tarzı programları yararlı buluyor musunuz?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
IOBit çatısı altında bulunan Advanced SystemCare, Drive Booster veya CCleaner gibi programlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Trieetz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Hiç birine güvenmeyin arkadaşlar. Bende eskiden öyle yapardım. Driver Booster kaç sürücü indirdim mavi ekran aldım. SystemCare yüzünden kaç FPS kaybettim. Hepsi RAM üstüne çöküyorlar. Buda 4GB 2GB gibi düşük RAM a sahip sistemlerde kasma sorunu yaşatıyor. Hiç birin kullanmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada CCleaner minidump dosyaların siliyor. Silmenizi şiddetle tavsiye ederim. Mavi ekran alınca yardımcı ola bilmek adına sizlere.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
CCleaner gereksiz bir program. Advanced System Care (Iobit) programları, Driver Booster dışındakiler bu zamana kadar favori programlarımdır. Sisteminizde SSD yoksa SmartDefrag çok işinize yarayacaktır. Genel temizlik için Advanced System Care gayet kullanışlıdır.
Bir tek Drive Booster 'ı tavsiye etmiyorum, onu da çoğu zaman uyumsuz sürücü yüklemek gibi bir sorunu olduğu için

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bu tarz programları kullanmaya gerek yok, hali hazırda zaten Windows'un özelliği olarak gereksiz dosyaları temizlemesi için kendi "Disk Temizleme" özelliği mevcut.

Driver ile alakalı olarak eğer bulamıyorsanız bir bilene danışmanızda yarar var, 3. parti yazılımlar ile bilgisayarınıza driverdan ziyade daha çok virüs yüklemesi yapıyorsunuz.

Cihazınızı zaten tanıyorsanız her türlü driver yüklemeyi biliyorsunuz demektir.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bir kere kullandım pişman oldum, sülük gibi zaten yükledim mi kaldırması da zor kenarda köşede dosyaları kalıyor ne kadar silsende.

Osmansavuran

Asistan
Reaksiyon puanı
28
CCleaner gereksiz bir program. Advanced System Care (Iobit) programları, Driver Booster dışındakiler bu zamana kadar favori programlarımdır. Sisteminizde SSD yoksa SmartDefrag çok işinize yarayacaktır. Genel temizlik için Advanced System Care gayet kullanışlıdır.
Bir tek Drive Booster 'ı tavsiye etmiyorum, onu da çoğu zaman uyumsuz sürücü yüklemek gibi bir sorunu olduğu için
Ben genelde suruculerimi guncellemek icin bu programı kullanırım bana gore gayet iyiydi ama bundan sonra kullanmam herhalde sizin açıklamanızdan sonra hic kullanmam

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Bütün IOBit yazılımları çöptür. Dism++ bin basar bu arada buna.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 8/8.1 öncesine kadar bazı disk optimizasyon, bakım ve temizlik programları kullanırdım ancak artık pek de gerekli değil. IOBit'e bence hiç kullanmayın, vakti zamanında Malwarebytes ile bir davaları olmuştu: IOBit Steals Malwarebytes' Intellectual Property