Advanced SystemCare Sisteme Zarar Veriri mi?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu yazılmı kurdum. İnternette kendi sitelerinden 1 yıllık ücretsiz key dağıtıyorlardı, kullandım onu da. Ama başka forum ve sitelerde bu yazılımın bazı gerekli dosyaları da sildiği sistemi yavaşlattığı yazıyordu. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Kalsın mı program ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar ben bu yazılmı kurdum. İnternette kendi sitelerinden 1 yıllık ücretsiz key dağıtıyorlardı, kullandım onu da. Ama başka forum ve sitelerde bu yazılımın bazı gerekli dosyaları da sildiği sistemi yavaşlattığı yazıyordu. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Kalsın mı program ?

program gayet güzel. ben win7 kullanırken sürekli kullanırdım bunu ama win8 de internet güçlendirmeyi yaptığımda sorun oluşturuyordu. bilgisayar hiçbir ağı görmüyordu. tek çözümü de format :)
bunun haricinde bi zararını görmedim :)

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zarar vermez ben yıllarca kullandım gereksiz şeyleri silip bilgisayarı rahatlatıyor.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Bu programi ilk ciktigindan beri kullaniyorum, iyi bir program ama sorunsuz degil. Ben kurumsal bir firmada calisiyorum. Her bilgisayarda hatta server bilgisayarda ki unlu bir markanin sub level domaini bu bilgisayar, bu bilgisayarda standart sorun cozumlerde BPA taramasi yapiyoruz, haricen tek kullandigimiz program auslogics. Bana gore isletim sistemi islemlerini en iyi taniyan program auslogics. eksiksize en yakin programlar auslogicsden cikiyor.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Vista varken bir kez kullandım, bilgisayarımı mahvetti. Bir türlü eski haline getiremedim. Uzun süre vistayı yeniden kurmadan kullanmıştım, bu program yüzünden yeniden kurdum. Bir daha asla kullanmam.

MorTİS-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AusLogics boostSpeed wise kullan tek kelimeyle mükemmel.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ultimate sürümünü 4 pc ye kurdum, hiç bir zararı yok faydalarından başka :)

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Win7 de uzun zaman kullandım.Win8e geçtiğimde ilk zamanlar sorunlar olduğunu düşünüp kaldırdım daha sonra yeni güncellemeler getirilerek sorunlar aşılmış(Yani böyle düşünüyorum.) Şuan win8pro da kullanıyorum bi sorun yok.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Faydalı bir program olmasa birçok kişi kullan diye önermezdi :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar bu tür Bu tür programlar kullanırken dikkat etmek gerekiyor.çünki bazen izinsiz kayıt defterini direk silip,bilgisayara zarar verme ihtimalleri var.bence en iyisi windowsun kendi programını kullanmak.Masaüstünde ARA tuşuna 'Disk temizleme' yazdığınız zaman çikar windowsun kendi programi.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Şimdi sen windows un gereksiz dosyalarını gereksiz registry girdilerini kendi elinle temizleyemeyeceğine göre böyle utilities programları kullanman şart..

Bir diğer konu ise arkadaşlar bütün utilities programlarında windowsa zarar verme riski vardır.. Önemli olan kullanıcının biraz dikkatli olması yani programın sildiği veya sistemde yaptığı değişiklikler biraz kontrolünüz altında olursa hiç bir sorun yaşamazsınız..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ya ASC ya da Tune Up kurup otomatiğe bırakırım, şimdiye kadar bir sorun çıkmadı hiç.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bende advanted system care pro 6 kullanıyorum faydalı oluyor gibi ayarlıyorsun bilgisayar açılırken bütün tarayıcıların geçmişini falan hallediyor bide masaüstüne vidget koyuyor ram işlemci göstergesi olan bide gülücük resmi böyle bilgisayarı temizlemedikçe somurtuyor çok hoş birde aynı üreticinin game booster yazılımı var on numara oyunlar için arkada çalışan gereksiz servisleri ve programları kapatıyor hızlandırıyor tavsiye ederim.

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kullanıyorum. öneririm. hatta internetten bir serial key bulup orjinal yapın.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kullanıyorum gayet iyi bir program yalnız dikkat etmeniz gereken cok kurcalamamaniz ve sürekli yapmamanız 10 günde yapılınca daha faydalı olucaktir.
o gülücük ifadesine fazla güvenmeyin.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bence dikkat edin.hiç bir şeyi otomatik yapmasına izin vermeyin.kendiniz tarama yapınız..bazı işlemlerin öncelik sayısını arttırıyor.ilerde ısınma sorunu çıkıyor. benden demesi.

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
otomatik taramayı kapattım.

alp_1147

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
programın full crackli yada keyli halini paylascak var mı ?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hem Xp de hemde Windows 7 de yıllardır kullanırım.Hiç zararını görmedim.Hatta xp yüklü pc onun sayesinde ayakta duruyor belkide

- - - Mesaj Güncellendi - - -

programın full crackli yada keyli halini paylascak var mı ?
Bu işlerin yeri burası degil.Yasak öyle şeyler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle önermiyorum. Uzun zamandır hard diskte bulunan kullanıcı dosyalarının altında olan tüm verilerimi sildi bu program. Sadece içi boş klasörleri geride bıraktı. Tekrar geri döndürmeye çalıştım ama maalesef bazı dosyaları kurtardım bazılarını kurtaramadım. Kullanırken kesinlikle herşeyi bu yazılıma bırakmayın aksi benim gibi 7-8 yıllık video, fotoğraf, dökümanlarınız vb. dosyalarınız uçup gitmesin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayar hızlı açılırken asc ni sözde hızlandırmasıyla yavaşladı. nasıl iş bu

weidercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı yıllardır her bilgisayarımda kullanıyorum gayet işe yarayan bir program burada sadece dikkat etmeniz gerekn programı hergün değilde 10günde bir kullanmanız ve arka plan işlemlerini iptal etmeniz.. Çok fazla bu pprogramı kullanmak diskinize zarar verebiliri daha doğrusu ömrünü azaltabilir. Ama programı düzgün kullandığınız sürece mükkemmel diyebilirim herkese tavsiye ederim.

GainParticle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir faydası olmayan programlar dizini bence. bu ve benzeri programlar sadece pcden bırseyler siliyor ama ne ? güvenmemeli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dil:ben tafsiye etmiyorum bu proğramı kullananlar eninde sonunda format atmak zorunda kalcaklar