Advanced SystemCare PRO Edition promosyon başlamıştır

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
şimdi key alamayan yada sorun yaşayan arkadaşlar palavra yalan filan demişsiniz
şöyle ki arkadaşlarım bakın iobit firması 20 ile 27 kasım 2009 tarihleri arasında herhangi bir zamanda 1 yıllık kampanya promosyon vereceğiz siteyi takip ediniz yazmışlardı ben her gün takip ettim siteyi ve bugün yine sabah 08:00 da baktım siteye promosyonun başladığını gördüm ve hemen kendi blogumda daha sonrada bir kaç forumda bu haberi flash olarak geçtim shiftdelete de bna dahil bakın arkadaşlar benim de bazı emaillerime gelmedi ben 16 değişik maille istekde bulundum ve 9 mailime key geldi diğerlerinede zamanla gelebilir yada gelmeyebilir ama neticede tam 9 mailime key geldi sizlere neden gelmesini bilemem iobit firması ben değilim ama lütfen beni yalancı konumuna düşürmeyin beni kırmayın derim advanced system care programı iobit firmasına ait iobit gibi dev bir firma yalan söylemez artı keylerini alan yüzlerce insan oldu başka forumlardan takip ettim ben 4 key aldım diğeri ben keyimi aldım gibi yazılar yazmışlar ben ilk kez burda key alamayan arkadaşların olduğunu duydum ama lütfen yalan palavra filan demeyin ayrıca ömür boyu yazdım doğru 1 yıllık ömür boyu lafını yanlış yazmışım sabah erken saatti uyku mahmurluğuda vardı haberide hızlı geçmem lazımdı hhızlıca yazınca yanlış yazmışım 1 yıllık yazacağımea ömür boyu yazmışım
key alamayn varsa kendi keylerimi vermeye razıyım ama lütfen doğru şeye yalan yada palavra demeyin dikkat ediyoırsanız ben hep kampanyaları takip ederim ve promosyon programları hem shiftdelete de hemde kendi blogumda www.englishturkish.us da yayınlarım lütfen palavra deyip birbirimizi üzmeyelim eğer ki key istiyorsanız size key vereyim kaç tane gelmiş kontrol ederim üleştiririm. kendime kalan keyi bile vermeye hazırım.konuya vakıf olun verilen key orjinal lisans ürün anahtarıdır. sorun yaşadıysanız başka sebepleren olabilir yada yanlış uygulamanızdan kaynaklanmış olabilir.

---------- saat 20:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:06 eklenmişti ----------

Çalısmıyor Kardes KAyıt Edilemez Diyor

kardeş çalışır lütfen dediğim şekilde aktivasyon yaparmısın.
aktivasyonda sorun yaşıyorsanız interneti kesip ardından aktive edin yüzde yüz kesinlikle aktivasyon gerçekleşiecektir.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yükseltin şunu arkadaşlar işte adam size ne güzel flash haber veriyor bilgilendiriyor... Siz dangul dungul ediyorsunuz yaa... Siteye girin bakın cahilmisiniz neresi yalan...Hayatta en sevmediğim insan tipleri anlamadan dinlemeden bilmeden konuşan insanlardır...
BENDE TENHAZ ARKADAŞA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...​

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
XP de nasıl yaptığımı hatırlamıyorum fakat Windows 7 Pro N üzerinde internet bağlantısını keser kesmez etkinleşti.
Teşekkürler.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
muratflash arkadaşım çok teşekkür ediyorum desteğin için. ALLAH razı olsun

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ben yıllardır bedava kullanıyorum...:D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
spybot crack ile yapmışsan aktivasyonu doğru uzun yıllar kullanılır ama crack unutmayalım virüs içerir genelde yıllardır kullanıyorum deyince crack aklıma geldi belki farklı bir yöntemle uzun yıllardır kullanıyor olabilirsin değişik bir yöntem varsa bilgilendirirsen sevinirim :)
beni lütfen yanlış anlama benim kampanyalarla bu kadar ilgili olmamın sebebi pc'imde virüs olmasını istemeyişimdendir promosyonlardan faydalanarak programları virüsssüz kullanıyorum.

---------- saat 21:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:51 eklenmişti ----------

bir tane lisans kodu aldım kabul etmedi ikincisini başka bir maille aldım onuda kabul etmedi sanırım bu biraz uydurma gini geldi bana.yada mail adresi toplamak için yapılmış uydurma bir şey gibi görünüyor
lütfen arkadaşım gel uydurma deme herşeyin bir yolu yöntemi var
aktivasyonda sorun yaşıyorsanız interneti kesip ardından aktive edin yüzde yüz kesinlikle aktivasyon gerçekleşiecektir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Crack değil şifresi var googlede arama yaparsanız çıkar..:)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ömür boyu mu geçerli o şifre nasıl bir şifre merak etmiş durumdayım :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
3 senedir kullanıyorum hala geçerli :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ilginç doğrudur :) unlimited lisance key diye mi aratyım nasıl bir kelimeyle googlede arama yapayım
spybot yalnız şöyle ben mesela alacağım 10 ayrı key ile bu kampanyadan 10 yıl kullanabilirim key bitecek ya süresi kampanyadan aldığım farklı key girerim benimkide nerdeyse ömür boyu olmazmı yanlışmı düşünüyorum.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu lisans aktive edilemez.Lütfen yeni bir Advanced SystemCare Pro lisansı satın alın. uyarısı veriyor napmalıyım 2 tane lisan denedim 2sindede böle oldu.

onea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkür ederim.. yalnız ömür boyu değil lisan bir yıllık arkadaşlar yanlışlık olmasın.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
palavra palavra palavra diyeceğim
net bağlantısını kesmeden yaparsanız yeni bir lisans alın geçersiz uyarısı yapıyor ancak net bağlantısını keserseniz doğrulanamadı.. ancak prof yazıyor. bu uygulamayı zaten biliyordum ve yine öyle kullanıyorum ömür boyu ...

---------- saat 22:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:20 eklenmişti ----------

Bu lisans aktive edilemez.Lütfen yeni bir Advanced SystemCare Pro lisansı satın alın. uyarısı veriyor napmalıyım 2 tane lisan denedim 2sindede böle oldu.
aynen öyle kardeş

sanırım bu verilen linke e mail adreslerimizi girdiğimizde bize bir lisans üretiyor ancak gerçek lisans değil ve bu arada bizlerinde mail adreslerini topluyorlar yakında posta kutularımız spam maille dolmaya başlar

tenedos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaklaşık 2 senedir free olarak kullanıyordum ama sayende pro'ya yükselttim çok sağol...emeğe saygı ....

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu adresin "palavra" olduğunu düşünmüyorum,çünkü daha önce
http://db.iobit.com/license-free/win7-special-offer.php
bu adresten iobit security 360 pro lisansını aldım ve halen kullanıyorum
bu kampanyanın adreside
http://db.iobit.com/license-free/asc-free-license.php
yalnız erken saatte alanlar 1 yıllık lisanslı kullanırken,benim gibi biraz geç saatte alanlara geçersiz kod diyor.Yapacak bir şey yok,bir de suçlama yapmayalım.Kimse bedava kampanyaları duyururken bir menfaat gözetmiyor.Ama yine de her zaman dikkatli olmakta fayda var,bazen sahte kampanyalar olabiliyor.Bilenlerin öyle durumları bildirmesi faydalı olur tabi ki.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar benim yeni haberim oldu ve key aldım ilkinde mailime gelmedi sonra başka bir mail denedim hemen geldi internet bağlantısını kestim aktive ettim sorun yok. süper paylaşımın için çok teşekkür ederim.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
emeğe saygı deyip sağolun teşekkür ederim gibi destek mesajları yollayan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum benim bunda hiçbir çıkarım yok kaldıki kendi blohuma yazıp bu bilginin duyurulmasınıda sağlayabilirdim zaten kendi blogumada yazdım ama forumlada paylaşmak istedim olumsuz düşünüp palavra yalan diyen arkadaşlar siz palavra olarak düşünün benim 20 ye yakın kampanya ve promosyon bilgisi veren sitelere abone olmuşum hepsi bana alert mesaj yolluyor o yüzden sıcağı sıcağına ilk duyuranlardan oluyorum bu sitelerin çoğu yabancı kampanyada promsyonda yalan olmaz diledğiniz şekilde düşünebilirsiniz ben yine yasal orjinal program kullanımlarını destekleyecek ve insanlara promosyonlardan program kullanıp virüssüz bilgisayar kullanmaları için önerilerde bulunmaya devam edeceğim. advanced system care nin firması kim iobit firması değil mi yalan palavradan mı yapıyolar diyorsunuz bu kampanyaya
bedava key alıyorsunuz interneti kesince aktivasyonda gerçekleşiyor bunun da çok iyi bilincindesiniz ama palavra diyorsunuz gayet ilginçlikle karşılıyorum sizleri şaşkın durumdayım o zaman palavraysa uğraşmayın key filan alamıyorsanızda boşverin bu promosyonu alan kullanan key de sorun yaşamayanlar ilgileniyor zaten konuyla
ayrıca amerika forumundada paylaştım ismini de vereyim katzforums da adamlar bişe demedi burda bazı arkadaşlar palavra dedi anlayabilmiş değilim.

umarım vereceğim adres sorun olmaz sorun olursa uyarabilirsiniz yada ben silebilirim linki
mesela şu adrestende geçtim yazıyı hem ingilizce hem türkçe gerçei tek yorum yapılmadı ama ne kötü ne iyi yorum var bu yazımda dilerseniz bakabilirsiniz.

http://www.katzforums.com/showthread.php?t=955987

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
palavra palavra palavra diyeceğim
net bağlantısını kesmeden yaparsanız yeni bir lisans alın geçersiz uyarısı yapıyor ancak net bağlantısını keserseniz doğrulanamadı.. ancak prof yazıyor. bu uygulamayı zaten biliyordum ve yine öyle kullanıyorum ömür boyu ...

---------- saat 22:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:20 eklenmişti ----------

aynen öyle kardeş

sanırım bu verilen linke e mail adreslerimizi girdiğimizde bize bir lisans üretiyor ancak gerçek lisans değil ve bu arada bizlerinde mail adreslerini topluyorlar yakında posta kutularımız spam maille dolmaya başlar

siz nasıl yapıyorsunuz ben anlamadımkı net bağlantısı falan kesmeye gerek yok
gelen maildeki Account Name: License code: dogru girin hiç bi sıkıntı yaratmadan aktive ediyor ..

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tehnaz arkadasim paylasim icin cok tesekkurler birde bu yapamadim palavra diyen arkadaslarida emege saygiya davet ediyorum arkadasimiz tehnaz ne guzel bir sey bulmus paylasmis bizlerle ona tesekkur etmek yerine palavra gibi sozler sarfetmek bence cok yanlis bu gibi paylasimlardan ne gibi cikari olabilirki kendisinin iobit sirketinin sahibi oldugunu sanmiyorum neyse arkadasim emegine ve eline saglik boyle paylasimlara ihtiyacimiz var devamini bekliyoruz

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ascpro.jpg

Bugün lisansı kabul etti,demek ki neymiş,sabır.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
promosyon bitmiş zannederim sayfada o email yazma yeri yok.

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
promosyon bitmiş zannederim sayfada o email yazma yeri yok.

Promosyon sayfası bugün aktif değil.Ben dün lisans kodu almış ve aktifleştirememiştim.Resmi ekleme sebebim kod alıp aktifleştiremeyenlerin bugün aktifleştirebileceğini hatırlatmak amaçlı.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Promosyon sayfası bugün aktif değil.Ben dün lisans kodu almış ve aktifleştirememiştim.Resmi ekleme sebebim kod alıp aktifleştiremeyenlerin bugün aktifleştirebileceğini hatırlatmak amaçlı.
Teşekkürler açıklama için.

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar promosyon bitmis cunku sayfada ucrestsizdir diye bir sey yazmiyor artik sadece indirimli fiyatini yaziyor sanirim promosyon suresi bitti

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ascpro.jpg

Bugün lisansı kabul etti,demek ki neymiş,sabır.

sizin bu mesajınızı gördükten sonra mailime gelen lisansı tekrar denedim ve kabul etti halbuki ilk geldiğinde kabul etmemişti hatta ikincisi günü yine denemiştim yine kabul etmemişti. teşekkürler

arkadaşada lisanstan dolayı palavra dedik kusura bakmasın artık

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
arkadaşlar promosyonlardan faydalanın takip edin
virüsssüzspy'sız bilgisayar kullanmak istiyorsak promosyonlardan verilen keyler ile tam sürümler programlar kullanırsak virüsssüz bilgisayar kullanırız
herhangi bir program sizin için çok önemlide olsa crack kullanmayın çünki crack virüs demektir.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar lütfen benim de keye ihtiyacım var. pm atabilir misiniz

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar promosyonlardan faydalanın takip edin
virüsssüzspy'sız bilgisayar kullanmak istiyorsak promosyonlardan verilen keyler ile tam sürümler programlar kullanırsak virüsssüz bilgisayar kullanırız
herhangi bir program sizin için çok önemlide olsa crack kullanmayın çünki crack virüs demektir.

Ama her crack da virüs değildir