Advanced SystemCare PRO Edition promosyon başlamıştır

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
WhiteHawk arkadaşımıza bilgisinden dolayı teşekkür ediyorum aktivasyonda sorun yaşıyorsanız interneti kesip ardından aktive edin yüzde yüz kesinlikle aktivasyon gerçekleşiecektir.
kampanya için palavra yada yalan diyen arkadaşlar için yada mail adresine key gelmeyen arkadaşlar için video hazırladım yeni bir mail açtım ve hemen key isteğinde bulundum saniyesinde key'im geldi lütfen videoyu izleyiniz. lütfen videoyu dikkatle inceleyiniz aşama aşama ve keyin gelişini takip ediniz.video hazır lütfen videoyu izleyin ama yalan palavra demeyin.
işte video izleyin. http://www.screentoaster.com/watch/stVEhTREVLQFBeR15dX15Q/iobit_advances_system_promosyon
www.englishturkish.us sözünü tuttu size ilk iobit firmasının advanced system care programının promosyon olarak başladığı andan itibaren duyurulacağını söylemiştim.

Advanced SystemCare™ PRO Edition programını bedava tam sürüm ömür boyu kullanabilmek için hemen vereceğim adrese girin http://db.iobit.com/license-free/asc-free-license.php orada email yazacağınız yer var ve altında vertifacition kodu var onu girin hemen promosyondan faydalanmaya başlayın gerçekten windows'un can simididir bu program kaçmaz haydi durmayın legal yasal
Advanced SystemCare™ PRO Edition vprogramına ücretsiz sahip olmak için hemen kaydınızı yapın mail'e gelen yönergeleri izleyin bu programın promosyonu başlamıştır ilk olarak www.englishturkish.us farkıyla bu bilgiyi duymaktasınız.

MAİL ADRESİNİZİ yazıp doğrulama kodunu girdikten sonra get free lisance butonuna basacaksınız ardından açılan sayfada A license has been sent to rostube@gmail.com

<< Back to home page

Download Advanced SystemCare&#8482; PRO şu ibareler çıkacak programı indireceğiniz download linkide verilecek haydi beklemeyin bu program kaçmaz diyorum ben bugünü kaç gündür bekliyordum bu program windows'a can katar kararlılık sağlar hızlandırır beklemeyin diyorum saygılarmı sunuyorum...muhtemelen sizede bu indirme linki verilecektir

BU ARADA şunu da belirteyim ben 4 mail adresimle key istedğinde buldundum kabul etti ama 5. mail ile key isteğinde bulunduğumda şu uyarı çıktı

Sorry! One IP five licenses only! 5 adet key veriyor ama ben şimdi modemi resetleyeceğim resetin ardından key veriyor mu diye bakacağım veriyorsa sizle bu bilgiyi paylaşacğaım.
evet modemi resetledim yeniden başlattım yeni 5 key vermeye başladı sizde modeminizi resetleyin istediğiniz kadar key isteyin Advanced SystemCare&#8482; PRO Edition için

kaynak: http://www.englishturkish.us/2009/11/advanced-systemcare-pro-edition_24.html

alın 50 taneye yakın lisans bir kenarda dursun bu program çok işinize yarar

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
teşekkürler hemen kurdum :) inşallah Ccleanerdan iyidir

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
alın 20-50 adet modeme reset çekin her ip ile 5 adet farklı emaile destek var sonra modem resetleyin 50 tane 100 tane alın çok değerli bi program sistemi çok iyi yapar denedim zamanında windows'un can simididir.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
asc programının lisansını nasıl değiştiricem :D lisansı değiştir diye bir ibare yok :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
asc programının lisansını nasıl değiştiricem :D lisansı değiştir diye bir ibare yok :D
Maile gelen kullanıcı adı ve lisans kodunu aşağıdaki yolu izleyip girebilirsiniz..

2s1oln7.jpg

1 lisans almıştım, site şu an açılmıyor, açılırsa 2-3 tane daha almam gerek..

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lisans alan arkadaşlara sorum,Lisans kodu hemen geliyor mu?Sayfaya e mailimi yazdım gönderdik yazıyor ,ama gelen bir şey yok.1 saati aşkın süredir bekliyorum.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ömür boyu olduğunu nereden çıkardın sadece bir yıllık veriyor yoksa bu ne ekmek dağıtır gibi olmaz yani zekice planlanan bir pazarlama stratejisi insanlara 1 yıl kullandırıp sonra beğenenlerin satın almalarını sağlamak... 50 tane alman da tam türk zihniyeti olmuş :D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çalısmıyor Kardes KAyıt Edilemez Diyor

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir tane lisans kodu aldım kabul etmedi ikincisini başka bir maille aldım onuda kabul etmedi sanırım bu biraz uydurma gini geldi bana.yada mail adresi toplamak için yapılmış uydurma bir şey gibi görünüyor

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kullanamayan arkadaşlara katılıyorum.Tamamen palavra yazıklar olsun.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çamur atmaya gelince üstünüze yok.

dhaiar.jpg

işte kanıtı :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Lisans alan arkadaşlara sorum,Lisans kodu hemen geliyor mu?Sayfaya e mailimi yazdım gönderdik yazıyor ,ama gelen bir şey yok.1 saati aşkın süredir bekliyorum.

hemen geliyor junk e mail kutuna bak iobit adı ile gelecek. Kayıt oldum sorun yok

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar olayı çözdüm.Şimdi beni iyi dinleyin.İobit in kendi sayfasında 19.95 dolardan satılıyor.Önce free sürümü indiriyorsunuz.Altta üst sürüm butonuna tıklıyorsunuz.İnternet bağlantısını kesiyorsunuz.E-mail.inize gelen kodu giriyorsunuz.(Kopyala yapıştır)Böylece pro sürümüne yükseliyor.Ancak sanırım yasal değil bu işlem.

---------- saat 19:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:04 eklenmişti ----------

Çamur atmaya gelince üstünüze yok.

dhaiar.jpg

işte kanıtı :)

Çamur falan atmıyoruz.Yasal olsa sitesinde 19.95 dolar demez.Siz nasıl aktive ettiniz internet bağlantısını kesmedenmi?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya Anlattıgın Zaten Biizm Patch İle Yaptıgımızı Dalga Zaten Pro Kullanıordukta Serialde Alim Demistim Aktivasyonda Olur Hem Ama Olmadı Fiyasko Yani Olmuyor...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Version 3.4.0 ama sizde nasıl 3.4.1 anlamadım.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya Anlattıgın Zaten Biizm Patch İle Yaptıgımızı Dalga Zaten Pro Kullanıordukta Serialde Alim Demistim Aktivasyonda Olur Hem Ama Olmadı Fiyasko Yani Olmuyor...

İşte bende sizin söylediğinizi ifade etmek istedim.Bu yasal değil.Arkadaş birde çamur atma demiş.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Iobit bu programı üreten firma, kendi sitesi üzerinden dağıtıyor keyi. Nesi yasal değil arkadaşım?

İnterneti kesmeden girdim.Keyi kabul etmedi.Keserek girdim.Kabul etti.Ancak sürüm 3.4.0 Diğer arkadaşta 3.4.1 bu nasıl oluyor.

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hemen geliyor junk e mail kutuna bak iobit adı ile gelecek. Kayıt oldum sorun yok
bana biraz geç geldi,ama sonuda geldi

*İnterneti kesmeden girdim.Keyi kabul etmedi.Keserek girdim.Kabul etti.Ancak sürüm 3.4.0 Diğer arkadaşta 3.4.1 bu nasıl oluyor.

e mailde verdiği linkten programı indirip(3.4.1),sizin dediğiniz gibi internet bağlantısını keserek etkinleştirmeyi yaptım.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Anladık Zaten Sitede Problem Yok Keyler Çalısmıyor Gönderilen 2 Key Aldım İkiside Çalışmadı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Emeğine saklık daha önce kullanmamıştım boyle bır program gayet başarılı pc acılışı dahi hızlandı.
5055.jpg