Advanced SystemCare Free 4.0.0 Final

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
2e4gqwy.jpg

Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazanan Advanced WindowsCare tamamen yenilendi ve bu yenilikle beraber ismi de artık Advanced SystemCare (Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı) olarak değiştirilmiş bulunuyor. Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alarak çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan bu program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak. Tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteği bulunan programın kolay kullanılabilir bir arayüzü var.
Siyah ve beyaz olmak üzere 2 tema seçeneği sunan programın ilk başında yapılan Windows Bakımı taramasından sonra "Onar" tuşu ile bu bölümdeki hataları onarabilirsiniz.
Programın ortasında bulunan "Çare" tuşuna basıldığında program "Windows Bakımı" ve "Sistemi Tanıla" bölümlerindeki taramaları hızlı bir şekilde yapar ve yine aynı hızda bu bölümlerdeki hataları onarır.
Windows Bakımı bölümünde taranan sorunlar:

• Spyware Kaldırma: Spyware ve Adware gibi zararlı yazılımları tarayan ve silen bu bölüm sayesinde bilgisayarınız hem daha güvenli hem de daha hızlı olacak.
  • Kayıt Düzeltme: Bu bölüm sayesinde Windows Kayıt Defteri üzerindeki sorunlu ve alakasız kayıtlar bulunup silinir ve bilgisayarın çalışma hızında artış yaşanması sağlanır.
  • Gizlilik Süpürme: Birçok program en son çalışılan dosyaları "geçmiş" adı verilen bölümlerde kullanıcıların daha kolay ulaşmaları için saklar. Ancak bu dosyalar ve internet tarayıcıları çerezleri, geçmişleri bilgisayarın hızını yavaşlatan en önemli unsurlardır. Bu bölüm ile sistem bu dosyalardan arınarak daha hızlı hale gelir.
  • Çöpdosya Temizliği: Bilgisayarınızda birden fazla kopyası bulunan dosyalar sistemin yavaşlamasına sebep olur. Çöpdosya Temizliği bölümü bu dosyaları bulur ve sistemden temizler.
Sistemi Tanıla bölümünde taranan sorunlar:

• Sistem Eniyileme: Sistem optimizasyonu için kullanılan bu araç ile bilgisayar performansının arttırılması sağlanır.
  • Güvenlik Savunma: Bu bölüm ile Spyware, Adware gibi yazılımların bilgisayarınıza kurulmasına engel olabilir ve bilgisayarınızın bu tür zararlı yazılımlara karşı güvenliğini sağlayabilirsiniz.
  • Disk Birleştirme: Birçok bölümlere ayrılan ve bu sebeple oldukça yavaşlayan bilgisayarınızın disk birleştirme işlemi sayesinde performansını ilk günkü gibi yapabilirsiniz.
  • Güvenlik Analizi: Windows Güvenlik Duvarı gibi araçları tarayan bu bölüm sayesinde bilgisayarınıza sızma tehlikelerini ölçebilir ve güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızdaki yavaşlamalara, donmalara, program kilitlenmelerine ve tehlikeli girişlere karşı oldukça etkili olan bu program ile bilgisayarınız ilk günkü gibi güvende ve hızlı olacak. Tamamen Türkçe ve ücretsiz olan bu program ile bilgisayarınızı kanatlandırabilirsiniz.
Neden Advanced SystemCare?

• Kullanımı oldukça kolaydır: Tek tıklama ile bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bilgisayarınızı tamamen korur, üstelik ücretsiz: Spyware, Adware taramaları ve silmeleri sayesinde bilgisayarınızı korur. Hacker'lar, HiJacker'lar veya bilgisayarınıza zararlı yazılım yüklemeye çalışanlara karşı da sisteminizi korur. PC aktivite geçmişini de kontrol ederek hangi işlemlerin gerçekleştiğini gösterir ve takip eder.
  • Windows'unuzu temizleyin: Sistem performansınızı kayıp dosyaları temizleyerek hızlandırır, istenmeyen dosyaları ortadan kaldırır, gereksiz dosyaları siler ve tüm hasarlı kayıt girişlerini siler.
  • PC'nizi en yüksek performansta tutun: Windows'unuzu modifiye ederek sistem ve internet hızınızı arttırır.
Önemli! Program tamamen ücretsizdir ancak Advanced WindowsCare Professional ile Personal birleştirilmiştir. Ve bunun sonucunda programı ister ücretsiz kullanmaya devam edebilir isterseniz de satın alarak PRO versiyonunu kullanmaya başlayabilirsiniz.

kaynak
What's new in v4 Final:
---------------------------
Changelog:

*Improved engine for superior PC cleaning, repair, security, and optimization
*Whole new interface design and fantastic skins
*One click to solve as many as 10 common PC problems
*More than 20 dedicated smart tools for everyday PC maintenance
*Protect your PC from Windows security vularabilities
*Monitor your PC performance in real time with shortcut to quick fix!

Download : son link olan internod linkinden indirmenizi tavsiye ederim.

kaynak

Resmi site indirme bağlantısı güncellenmiş, direkt 4.0 Final iniyor bilginiz olsun.

Advanced SystemCare 4.0.0 Final (29.04 MB)

Ayrıca 3.7.x-3.8.x döneminde alınan promosyon keyler de çalışıyor nasıl sıkıntı çekiyorsunuz anlamıyorum. O dönem almadınız mı 3-5 tane? :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
wistaya ilaç gibi geliyordu bu yazılım win7 de denemedim nasıl acaba..!

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
niye onda crack mı var :D

nerden bildin :devil2::devil2::devil2:

majorgeeks bazen dengesizlik yapıyo. diğer linklere betaları koyuyo. özellikle iobit ürünlerinde. ama internod linkinde hiç yanlışlık olduğunu görmedim :D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çok iyi baya geliştirilmiş 3.versiyondan dahada iyi teşekkürler paylaşım için :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Türkçemi..bende..3.8.0 yüklü ondan otomatik 4 e güncellenirmi? 2 lisans keyim var 2012 sonuna kadar kullanırım bu keyler 4 içinde geçerli olurmu?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim regediti temizleyince Progdvb yi ve tv kartının sürücüsünü tekrar kurmak zorunda kalıyorum dolayısıyla bütün ayarlarda gidiyor yanii kullanırken dikkatli olun...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben bu tip programlara karşıyım.Neden mi? Herhangi bir program bir işletim sistemine iyi gelir diğerine gelmez.Regedit ayarlarıyla oynadığı için bozar.Benden söylemesi işletim sisteminizi orijinal haliyle kullanın.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben bu tip programlara karşıyım.Neden mi? Herhangi bir program bir işletim sistemine iyi gelir diğerine gelmez.Regedit ayarlarıyla oynadığı için bozar.Benden söylemesi işletim sisteminizi orijinal haliyle kullanın.

kullanmasını bilene..örnek ben ..2senedir kullanırım şimdiye kadar hiçbir problem çıkarmadı..:wink:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kullanılmaz değil kullanılır ama dikkatli olunmalı temkinli kullanınca sorun olmaz...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
2. sürümünden beri kullanıyorum, sürekli kendini yenileyen ve etkili bir program, sağol konu için :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bunu çok çok uzun zaman önce deneyeyim demiştim sonra benim için adı "Advanced Sisteme Kor" olmuştu. Ama geçen sene tekrar şans verdim ve bu sefer bir yamuk yapmadı. Geçen sene ücretsiz full sürüm lisansı vermişlerdi hala kullanıyorum acaba 4. sürümde de işe yarar mı ? Yoksa yeni lisans mı almak gerek ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunu çok çok uzun zaman önce deneyeyim demiştim sonra benim için adı "Advanced Sisteme Kor" olmuştu. Ama geçen sene tekrar şans verdim ve bu sefer bir yamuk yapmadı. Geçen sene ücretsiz full sürüm lisansı vermişlerdi hala kullanıyorum acaba 4. sürümde de işe yarar mı ? Yoksa yeni lisans mı almak gerek ?
o lisans işe yarıyor , şimdi bende kullandım çünkü :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bunu kısıtlamışlar arkadaşlar. Registry optimization, Net optimization, Clone Files Scan falan yapmıyor.
Pro diyor başka bir şey demiyor. Ben 3.8'e dönüyorum geri :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bunu kısıtlamışlar arkadaşlar. Registry optimization, Net optimization, Clone Files Scan falan yapmıyor.
Pro diyor başka bir şey demiyor. Ben 3.8'e dönüyorum geri :)

Registry optimization yapmıyor derken ? Zaten program kayıt defterini düzenlemiyorsa ne işe yarayacak ? denemedim daha ama bir yanlışın olmasın sakın. Mutlaka vardır bi yongası.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
4. versiyonunu bekliyordum sağol.

Takip ettiğim en hızlı güncellenen programları gösteren sitelerden bile hızlı işliyor bazen burası.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Registry optimization yapmıyor derken ? Zaten program kayıt defterini düzenlemiyorsa ne işe yarayacak ? denemedim daha ama bir yanlışın olmasın sakın. Mutlaka vardır bi yongası.
Çare kısmında yapılanın haricinde diğer programlardan yapılan iyileştirmeleri kastediyorum. Registry sıkıştırma ve defrag işlemi, internet eniyileme, ikiz dosya bulma özellikleri için pro sürümü kurun diyor.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Takip ettiğim en hızlı güncellenen programları gösteren sitelerden bile hızlı işliyor bazen burası.

Eeee ne zannettin, bu da bizim farkımız :D Bu arada teşekkürler shadow :flowers:

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Çare kısmında yapılanın haricinde diğer programlardan yapılan iyileştirmeleri kastediyorum. Registry sıkıştırma ve defrag işlemi, internet eniyileme, ikiz dosya bulma özellikleri için pro sürümü kurun diyor.

Evet bu gün denedim bende PRO versiyonu gerçekten çok güzel ancak dediğin gibi FREE versiyonunda haddinden fazla kısıtlama yapılmış. Geçen seneden kalma lisans vardı ondan kullanabiliyorum yoksa bu haliyle FREE versiyon kullanılması gereksiz olur. Ancak bu versiyonda dikkatimi çeken en güzel yenilik chkdisk benzeri bir eklenti yapılmış. Chkdisk in normal olarak yaptığı (5/3) işlemi yapıyor. Ancak oldukça uzun sürüyor ve güvenli kip haricinde düzeltme yapamıyor, bilgisayar yeniden başladığı zaman windows chkdisk yapıyor. Dikkatimi çeken bir diğer olay ise casus yazılım temizleme eklentisi beya geliştirilmiş. Sanki bir anti-spyware edasıyla tarama yapıyor ancak birşey bulamıyor orası ayrı mevzu :)
Özetle Pro versiyonu çok güzel ancak FREE versiyon kullanmaktansa diğer disk temizleme araçlarını kullanmak çok daha mantıklı olacak.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Free sürümüde pek işe yaramaz şimdi .:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Resmi site indirme bağlantısı güncellenmiş, direkt 4.0 Final iniyor bilginiz olsun.

Advanced SystemCare 4.0.0 Final (29.04 MB)

Ayrıca 3.7.x-3.8.x döneminde alınan promosyon keyler de çalışıyor nasıl sıkıntı çekiyorsunuz anlamıyorum. O dönem almadınız mı 3-5 tane? :D

2e4gqwy.jpg

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Anlatılanlara bakılırsa 4. versiyon Free kısmında sıkıntılıymış gördüm yüklemedim kendi güncellemesini bekledim iyi ki yüklememişim bakalım daha başka ne yorumlar gelecek...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

teşekkürler :)

Bizim hızlı olmamızın sebebi günlük olarak çok fazla sayıda site takip ediyor olmamızdan :) Tabi bu sadece benim yada erenberk'in hızı değil, Blackout gibi paylaşım yapan sevgili dostlarımızın katkısı gerçekten çok büyük :)

emrahayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu program benim ekran kartı sürücüsünü bozdu nasıl düzeltebilirim bilen varmı

akin333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne güzel öncekinde otomatik kapanma özelliği vardı pc için bu versiyonda yok galiba.. yada bn baktım bulamadm :crying:

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
ne güzel öncekinde otomatik kapanma özelliği vardı pc için bu versiyonda yok galiba.. yada bn baktım bulamadm :crying:

Abooo harbiden yokmuş. Hangi akla hizmet kaldırdılar acaba. Millet her versiyonda yeni özellik ekler bunlar özellik kısıtlıyor. Değişik bir çalışma şekli.