Advanced Systemcare animasyonları değiştiriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Immune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Doğru yeri burası sanırım.

Advanced Systemcare'i denemek için kurdum, bir kere çalıştırdım ve ilk dikkatimi çeken şey, görev çubuğundaki pencereleri açıp kapatırken çıkan animasyonun çıkmaması oldu. Yani görev çubuğunda kapalı duran bir pencereyi büyütmek için tıkladığımda saydamlıktan keskinliğe doğru büyüyerek açılmıyor. Bunu anlatması zor ama umarım anlatabilmişimdir derdimi. Animasyonla değil de direkt olarak pencerenin kendisi geliyor karşıma. Önemsiz bir değişiklik gibi görünse de alışkanlığım öbür türlü olduğu için kabullenemedim. Sözde geri yükleme noktası oluşturmuştu program ama onunla da eski haline döndüremedim.

Umarım aynı dertten mustarip birileri daha vardır. :) Düzeltmem lazım çünkü bunu bir şekilde.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bilgisayarım sağ tık özellikler sistem özellikleri gelişmiş performans ayarlar bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin.tamam bilgisayarı restart tamamdır.Kolay gelsin.

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarım sağ tık özellikler sistem özellikleri gelişmiş performans ayarlar bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin.tamam bilgisayarı restart tamamdır.Kolay gelsin.
Çok teşekkürler düzeldi.

Yalnız programı kullananlar da bir çözüm sunabilirse süper olur. Programı çalıştırmak, ancak bu ayarın değişmemesini istiyorum. Bunun ayarını bir yerden düzenlemem lazım program içinden.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Advanced System Care da sistemi tanıla bölümünde sistemi eniyile bölümünün önündeki tiki kaldır ve bu programı haftadan haftaya kullan her gün değil.Kolay gelsin.Not:Bu arada başka optimizasyon programı kullanma yada bunu kullanma bir tane yeter.