iyi günler 23 Eylül (Cuma) Tarihinde babam Adsl ve Telefon icin TT Bayisine gitti ve Aynı ilçede Farklı Bir yere Taşındık.. telefonumuz 26 Eylül ilk iş Günü Pazartesi günü Tahsis edildi ve gün itibari ile kullanmaktayız, internet ise nakil olmadı. ve Çağrı merkezini aradım 2 iş günü içinde olur dedi. ve aradan 2 gün geçti hala yok.. Ve üniversite öğrencisiyim hafta sonları eve geliyorum ve Hafta sonu geldim hala yok. Müşteri hizmetlerini yeniden aradım ve şikayetinizi alacağız dediler size gün içinde dönüş olacak dediler.. aradan 2 gün Sonra yeniden Aradım bayi veya Müdürlüğe gidin Dediler Bayiye gidiyorum Adsl Nakil yapamıyoruz dediler.. müdürlüğe gidiyorum bizim böyle bir yetkimiz yok diyorlar.. ve aradan bugun itibari ile 20 gün geçti 15 iş günü daha internetim yok.. Sabah Müşteri hizmetlerine yukarıdaki yazdıklarımı aynen anlattım Şikayetinizi aldık dediler.[ Şikayetimi Alma işlemimi yap ] (ve gün içerisinde hiç bir dönüş olmadı, hep prosotür önlerinde hazır metin okuyorlar inan Pavlov'un deneyi mi bu!! ) Türkiye'nin en iyi internet servis sağlayıcıyız diyorsunuz, herşey Mümkün diyorsunuz.. evet gerçekten TTNET ile Herşey mümkün !..