Adsl Nakil Saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MeTeCiK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler 23 Eylül (Cuma) Tarihinde babam Adsl ve Telefon icin TT Bayisine gitti ve Aynı ilçede Farklı Bir yere Taşındık.. telefonumuz 26 Eylül ilk iş Günü Pazartesi günü Tahsis edildi ve gün itibari ile kullanmaktayız, internet ise nakil olmadı. ve Çağrı merkezini aradım 2 iş günü içinde olur dedi. ve aradan 2 gün geçti hala yok.. Ve üniversite öğrencisiyim hafta sonları eve geliyorum ve Hafta sonu geldim hala yok. Müşteri hizmetlerini yeniden aradım ve şikayetinizi alacağız dediler size gün içinde dönüş olacak dediler.. aradan 2 gün Sonra yeniden Aradım bayi veya Müdürlüğe gidin Dediler Bayiye gidiyorum Adsl Nakil yapamıyoruz dediler.. müdürlüğe gidiyorum bizim böyle bir yetkimiz yok diyorlar.. ve aradan bugun itibari ile 20 gün geçti 15 iş günü daha internetim yok.. Sabah Müşteri hizmetlerine yukarıdaki yazdıklarımı aynen anlattım Şikayetinizi aldık dediler.[ Şikayetimi Alma işlemimi yap ] (ve gün içerisinde hiç bir dönüş olmadı, hep prosotür önlerinde hazır metin okuyorlar inan Pavlov'un deneyi mi bu!! ) Türkiye'nin en iyi internet servis sağlayıcıyız diyorsunuz, herşey Mümkün diyorsunuz.. evet gerçekten TTNET ile Herşey mümkün !..

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi günler 23 Eylül (Cuma) Tarihinde babam Adsl ve Telefon icin TT Bayisine gitti ve Aynı ilçede Farklı Bir yere Taşındık.. telefonumuz 26 Eylül ilk iş Günü Pazartesi günü Tahsis edildi ve gün itibari ile kullanmaktayız, internet ise nakil olmadı. ve Çağrı merkezini aradım 2 iş günü içinde olur dedi. ve aradan 2 gün geçti hala yok.. Ve üniversite öğrencisiyim hafta sonları eve geliyorum ve Hafta sonu geldim hala yok. Müşteri hizmetlerini yeniden aradım ve şikayetinizi alacağız dediler size gün içinde dönüş olacak dediler.. aradan 2 gün Sonra yeniden Aradım bayi veya Müdürlüğe gidin Dediler Bayiye gidiyorum Adsl Nakil yapamıyoruz dediler.. müdürlüğe gidiyorum bizim böyle bir yetkimiz yok diyorlar.. ve aradan bugun itibari ile 20 gün geçti 15 iş günü daha internetim yok.. Sabah Müşteri hizmetlerine yukarıdaki yazdıklarımı aynen anlattım Şikayetinizi aldık dediler.[ Şikayetimi Alma işlemimi yap ] (ve gün içerisinde hiç bir dönüş olmadı, hep prosotür önlerinde hazır metin okuyorlar inan Pavlov'un deneyi mi bu!! ) Türkiye'nin en iyi internet servis sağlayıcıyız diyorsunuz, herşey Mümkün diyorsunuz.. evet gerçekten TTNET ile Herşey mümkün !..

aynısını ben yaşadım bir ay açılmadı netim.en sonunda herşeyi iptal ettim başka operatöre geçtim.boşuna bekleme halolmaz.sürekli arıza kaydı bırakır durursun.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nakil sorunu bizde de vardı 3 hafta oldu yeni açıldı..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Smile ADSL diyorum. 4 yıldır kullanıyorum ve zırt pırt bir şey olmadı. :) (Çok nadir "İyileştirme çalışmaları" var onu unutmamak lazım.)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
iki aydan önce yapmıyorlar ne kadar zorlar san zorla türk telekom müdürune dahi gittim adam bekleyeceksin diyor. sana tavsiyem internetini dondur üç aylık hakkın var yoksa kullanmadığın internetin parasını alırlar senden. Telekom müdürlüğüne gitme gibi bir hataya düşme Neden mi gittiğimde adam a şikayeti mi anlatıyorum adam bana seni sorunlu müşteri olarak mimlerim diyor bende elinden geleni ardına koyma deyip çıktım sonra insanlar diyorl Neden millet cinayet işliyor.

tanju@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede oldu 26.08.2011-26.09.2011 arası internetin naklini yapamadılar. Bağlı olduğum telekom müdürlüğüne gidip görüştüm 1-2 kez nakil formu falan doldurttular sürekli 3. gittiğimde yine nakil formunu çıkarıyodu telefona gelen mesajı sert bir dille anlattım. Gitti mühendisiyle falan görüştü ekipler evinize gelicek halledicekler dedi eve gittim 15 dk sonra net geldi. Gidip olay çıkarmadan bir sorun çözmüyorlar sanırım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
mümkün lu reklamları ni görünce tv pencere den atasım geliyor. Burası türkiye her türlü rezillik mümkün.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Müşterisi çok olan kurumun hizmeti az olur buda yeni özlü sözüm:))

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Smile ADSL diyorum. 4 yıldır kullanıyorum ve zırt pırt bir şey olmadı. :) (Çok nadir "İyileştirme çalışmaları" var onu unutmamak lazım.)

aynen öyle smile kullanıyorum kafam rahat, hepsi aynı altyapıyı kullanıyor diye kendinizi kandırmayın tabiki altyapı aynı olacak semtinizde süperonline vs yoksa ttnet altyapısına mecbursunuz ama kötünün iyisi diye birşey var. Sözleşmesiz kontratsız tarifeleri var, ttnetin fiyatları neyse burda da aynı, bir sorun olduğunda 2. defa aradığım olmamıştır gerçi bir yıldan fazla oldu daha sorunumda olmadı. tarife değiştirmek vs için mail atıyorum kısa mesaj geliyor işleminiz yapılmıştır diye bitti, 8mbit hızı sonuna kadar alıyorum adil kullanım limiti var ama hızımı hiç düşürmediler saolsunlar. ttnet ne kadar zarar etse benden o kadar memnun olurum bu bile yeter:)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
nakilde benzer sıkıntıyı ben de yaşadım. hattı kapatıp yeni abone olunca hemen bağlıyorlar. tabi aktivasyon + kurulum ücretini de veriyorsun. :)

brio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adsl ye mahkumuz bu yüzden de bizi telekom düdüklüyor.telekom go home

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
3G interneti Neden sınırsız vermezler ki. Halbuki sınırsız verseler o zaman görürdüm türk telekom un böyle umursamaz tavırlarını .

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet hızını Mı yükselteceksiniz?
Yeni bir İnternet mi bağlatacaksınızz ? gelen mesaj bu
TTNETDestek dedi ki:
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Sorunlarda ve müşteri şikayetlerinde hiç oralı değiller

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende smile kullanıyorum teknik ekipte işten anlayan elemanları var. bağlantı problemi olunca e-mail atıyorum arayıp sorunla ilgileniyorlar. ayrıca hattının desteklediği hızda düşmede olmuyor. (25 akn cart curt ayağı yok yani)

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yıllardır süperonline kullanıyorum hiç bu sorunu yaşamadım zamanında ttnet te de çalıştım ama yinede süperonline dan vazgeçmedim bence sizde bian önce ttnet ten vazgeçin nakil sorunun ttnet te başlı başına bi sorun hallolacak gibide durmuyor çok uzun sürede halloluyor...

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 hafta oldu 28 gün eve geldim hâLâ internetim yok..

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende şehirler arası taşıttığımda 1 aya yakın beklemiştim. TTNET veya Türk Telekom acil kendine çeki düzen vermeli. Anladığım kadarıyla fazla büyüyen her firmanın başına geliyor bu olay. Hantallıktan kendilerini koruyamıyorlar.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu nakil konusunda herhalde sıkıntı çekmeyen yok galibs.
Ben de nakil yaptığımda 10 gün bekledim,gelecek diye.
Halbuki interneti kullandığınız Telekom merkezi,taşındığınız yere bilgileri aktardıktan sonra açılması 5 dk yı almıyor.Genelde bilgiler aktarılıyor ama interneti kullanacağınız Türk Telekom merkezi keyfi olarak savsaklıyor.
Ben o kadar beklemeden sonra müşteri hizmetlerinde bağlı olduğum Telekom merkezinin telefonunu aradım,yarım içinde internetim geldi.
Yani direk bağlı bulunduğunuz Türk Telekom merkezini öğrenin ve orayla irtibata geçin,ulaşma şansınız varsa direk de gidebilirsiniz.
Yoksa bu işin içinden çıkamazsınız.Günlerce beklemek zorunda kalırsınız.
Şu TTnet kullanmıyorum,çevrenizde varsa diğer alternatifler daha iyi olur.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gidicen telekom müdürlüğüne internetimi kapattırmak istiyorum dicen, işlemi yaptırcan 2 gün sonra it gibi seni geri arıyacaklar yağ çekmek yarandırmak için o zaman dicen bunlara it gibi yalvarmayla birşey olmuyor işinizi adam gibi yapın bak hemen nasıl hallediyorlar.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Alla alla ben 3ay önce yaptırdım ,

2 günde geldiler hattı çekmişler sonra bağladım onları şuan sıkıntı yok ,

TTnet sevdiği kuluyum galiba :)

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben 16 Megabit kullanıyorum kağıthanede. Daha önce bahçelievlerde oturuyordum. nakil yaptırayım dedim. Ozaman 8 megabit idi. Telefon ve Adsl nakilini atla karayı seçerek nerdeyse gerçekeştirdim. arkadaşın sıkıntısını çok iyi anlıyorum. Telefondan ne kadar şikayetimi iletmiş olsamda, beyoğlu telekom dan yazılı dilekçe vermek zorunda kaldım. Telefondan hiç bir şey halledemedim. 16 Megabiti alabilmeme rağmen yarın öbür gün adres değiştirmem dolayısılya bölge gereği belki 16 megabiti alamıyacağım birazda şans bu iş. TTNET ile her şey mümkün demişler ya aksiliklerde başarıları kadar mümkün.

TURGUTREİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen benimde burhaniyede nakil bir hafta torik kayitlarla uzadi.benim telefon parasi şişti tabi.

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
55 gün sonra internetime kavuştum.. Perşembe günü babam il telekom Müdürlüğüne SADECE NAKiL yapmak için gitti (70km) ve cuma günü gelmiş durumda..
KISA ve ÖZ
TTNET, TÜRK TELEKOM sadece reklamlardan ibaret başka birşey değil

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2.5 yıldır smile adsl kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım:)

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTNET hakkında yaza yaza bıktım.

Muadili yok.

Keyfi muamele var.
İstediği fiyat var.
İnterneti hala pahalı kullanıyoruz.
Telefonu hala pahalı kullanıyoruz.

Neden ?

Abi rakip yok... ondan...

Bir rakip çıksın kendi hattını döşesin (ama heryere döşesin)...

Eeee bizim ttnet o zaman nasıl milletin peşinde dolaşır... o zaman adam olur...

O şimdi paşa...

Değmeyin keyfine...

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smile falan TTNET in alt yapısını kullanıyor...

Onlar TTNET e bağımlı...

Süperonline galiba yeni hat döşüyor ama... belli yerlerde var...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Smile falan TTNET in alt yapısını kullanıyor...

Onlar TTNET e bağımlı...

Süperonline galiba yeni hat döşüyor ama... belli yerlerde var...
Smile TTNet'e bağımlı diye kendini kandırmayın, kullanımda farkı göreceksiniz. :)

Bu arada Superonline ADSL kullanmadı hiç, optik ağ döşüyorlar. Tabiki bilindik sitelere falan.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smile TTNet'e bağımlı diye kendini kandırmayın, kullanımda farkı göreceksiniz. :)

Bu arada Superonline ADSL kullanmadı hiç, optik ağ döşüyorlar. Tabiki bilindik sitelere falan.

Smile kullanıp mağdur olan arkadaşlarım var.
Smile ın kendi alt yapısı var mı? yok...

TTNET alt yapısını kiralıyor- kullanıyor.
Arızaları TTNET e bildiriyor, onlar yapıyorlar.
Haliyle gecikme oluyor.

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Superonline ADSL

var....

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Smile kullanıp mağdur olan arkadaşlarım var.
Smile ın kendi alt yapısı var mı? yok...

TTNET alt yapısını kiralıyor- kullanıyor.
Arızaları TTNET e bildiriyor, onlar yapıyorlar.
Haliyle gecikme oluyor.
Hah, bu doğru. Tamirlerin çok uzun sürdüğü doğrudur. Fakat tamir gerektiren durumlar çok nadir çıktığı için bu konuda bir sıkıntı yaşadığım söylenemez.

Antalya'da Smile'nın kendine ait ağı çok iyi. Antalya'da TTNet hakkında diyeceğim tek şey aşırı ping ve hız aksaklıkları olduğu. İstanbul'daki durumu bilmiyorum işte.