ADSL Modem Tavsiye

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben 6 sene kadar USR 9106 kullandım taki annem modemi kırana kadar :D ondan sonra ZyXEL P-660HW-T1 v3 kullanıyorum gayette güzel

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yok hocam kampanya varmıs, hem işimi görsün hemde o kadar para vermiyim dedim o sebepten actim konuyu, yoksa airties vs varken datron alinirmi hic :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim önerim ZyXEL P-660HW-T1 v3. Şuanda v2 modem var ve yakın zamanda v3 alacağım. Datron pek tutulan bir marka değil. Başının ağrıyacağına bilindik sağlam bir modem alman daha mantıklı olacaktır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
güzel paralara güzel modemler biliyorum dostlar. benim asıl sordugum bu modeme para verilirmiydi? sanırım verilmez diyosunuz tesekkr ederim...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gösterdiğin modem kadar ucuz bir modem hakkında fikir sahibi değilim ama 4 yıldır Airties RT-205 kullanıyorum, Allah nazardan saklasın, hiç sıkıntım olmadı modemden yana. Aylarca açık kaldığı oldu, 1 kere dahi şişme yapmadı. :) Türkiye şartlarına en uygun marka olarak bahsedilen Airties, bu övgüleri hakediyor bence. Gözüm kapalı, airties diyebilirim. :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Önerim ZyXEL yada Airties ikiside gayet güzel kullanışlı ama gönlüm ZyXEL diyo çünkü stajdayken bir çok kez Airties ların voltaj dalgalanmasından dolayı yandıgına şahit oldum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende airties ve zyxel kalitesini tartismam gercekten haklısınız. suan tplink kullanıyorum gayette memnunum ama ev ortaminda basit işimi görecek wireless modem lazim oldu intenette bakarken bunu gördüm gayet ucuz, yorumlarinida okudum hic olumsuz görüs görmedim.. bide bilgisayardan anlayanlara sorayim dedim, belki benim bilmedigim bisey bilen vardir

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bende airties ve zyxel kalitesini tartismam gercekten haklısınız. suan tplink kullanıyorum gayette memnunum ama ev ortaminda basit işimi görecek wireless modem lazim oldu intenette bakarken bunu gördüm gayet ucuz, yorumlarinida okudum hic olumsuz görüs görmedim.. bide bilgisayardan anlayanlara sorayim dedim, belki benim bilmedigim bisey bilen vardir

Zaten hepsiburada'da adsl modemler olarak gördüğün modemler ev kullanımı için. :)

Şirketler ve diğer yerler için başka dağıtıcılar kullanılıyor, bunlar mümkün değil kesmez... :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
güzel paralara güzel modemler biliyorum dostlar. benim asıl sordugum bu modeme para verilirmiydi? sanırım verilmez diyosunuz tesekkr ederim...
Oradaki modem hakkındaki yorumları okudumda herkes önermiş ama ben bilemiyorum o modemin kalitesini....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Oradaki modem hakkındaki yorumları okudumda herkes önermiş ama ben bilemiyorum o modemin kalitesini....

Aynen hocam bende bilmiyorum o sebepten actım konuyu acaba benim bilmedigim biseymi var, söledikleri gibi iyiyse 3 kati para vermeyim durduk yere dedim...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben airties derim. normalde de kablolu modem olarak airties kullanıyordum. kablosuz almam gerekince ZyXEL P-660HW-T1 v3 aldım. ama sürekli bağlantı kopması yaşadım. iade edip airtes rt-211 aldım. gayet memnunum. zyxel belki dünya çapında bir firma ancak türkiye şartları göz önüne alındığında en iyis airties. çünkü ülkemiz şartlarına en uygunu o. :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
4 senedir airties 211 kullanıyorum elektrik kesintileri hariç hiç kapatmadım canavar canavar

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
6 yıl Datron modem kullandım hiç sorun yaşamadım ama artık teklemeye başladı bende emeklisi geldi diyedişünüyorum ama hala iş görür durumda 15 saat kullandıktan sonra kendini bi kapatıyor sonra tektat açıyor ama çalışıyor.Bende modemi değiştirdim.ZyXEL P-660HN-F1Z modem aldım çok memnunum şuanda konumuza gelirsek DATRON çok iyi ve kaliteli bi markadır notebook'unuda kullandım hiç sorun yaşamdım almanı öneririm memnun kalacağına eminim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gecti artik indirimdeydi 29 tl o yüzden dikkatimi cekmisti, stoklarda bile yok zaten 56 lira verilcek modem degil

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Airties 211 kullanıyorum 24 saat acık 2yıldır şidtle tavsiyem her modeli iyi ayrıca sorunlarda müşteri hizmetleride cok iyi alırken bide sonrasıda önemli:thumbup1::thumbup1: