Adsl Çağrı merkezleri aramalarıdan sıkılanlar gelsini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan honline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşlar bende dahil hepimiz Adsl servis sağlayıcılarının ısrarlı ikna konuşmalarının rahatsızlığını yaşamışızdır, Ben çok yaşadım ve o yüzden böyle bir çıkış buldum sizinlede paylaşmak istedim

Karşı taraf arıyor yok size şöyle indirim yapalım böyle modem verelim ücretsiz nakil yapalım vs saymaya başlamadan hemen temsilcinin sözünü kesip!
Şöyle bir durum söz konusu diyoruz ben kısa süre içinde Kablonet imkanı olan bir eve taşınacağım o yüzden hiçbir değişiklik düşünmüyorum deyince karşı taraf dut yemiş bülbül oluyor emin olun

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böyle bir işte çalışmış biri olarak daha iyi bir tavsiye verebilirim bikere arayan kişi %99 türk telekom yada ttnet tten aramıyordur hernekadar öyle olduğunu söylesede genelde ttnetin her satış üzerinden pay verdiği salak salak çağrı merkezleridir bu çağrı merkezleri çalışanları dolgun ücret + ssk + yol + yemek + pirim gibi yalanlarla kandırır ve en kalitelisi bile en azından pirimlerin üstüne yatmak için türlü şeytanlıklar yapar ve bu çalışanların başında sürekli satış yapmaları için uyarıda bulunan satış rakkamlarını yükseltmek için altındaki çalışanlara bi dünya söz verip (bugün biran evvel 80 tane satış yapıp gidelim 95 satıuş yapın yemek ısmarlıyalım gibi vaadler) hiç tutmayan supervizor ler takım liderleri falam vardır ve satışlar biraz düştümü sürekli üzerinize oynarlar o yüzden telefondakiler size satış yapmak için çok uğraşır ben çalışırken en kısa kestiğimiz görüşmeler ttnet yada telekomla bağlantısı olanlardı mesela benim oğlum telekomda çalışıyor, ben zaten ttnet bayisiyim yani arayan kişiye böyle bi yalan söylerseniz çabuk kapatır

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
böyle bir işte çalışmış biri olarak daha iyi bir tavsiye verebilirim bikere arayan kişi %99 türk telekom yada ttnet tten aramıyordur hernekadar öyle olduğunu söylesede genelde ttnetin her satış üzerinden pay verdiği salak salak çağrı merkezleridir bu çağrı merkezleri çalışanları dolgun ücret + ssk + yol + yemek + pirim gibi yalanlarla kandırır ve en kalitelisi bile en azından pirimlerin üstüne yatmak için türlü şeytanlıklar yapar ve bu çalışanların başında sürekli satış yapmaları için uyarıda bulunan satış rakkamlarını yükseltmek için altındaki çalışanlara bi dünya söz verip (bugün biran evvel 80 tane satış yapıp gidelim 95 satıuş yapın yemek ısmarlıyalım gibi vaadler) hiç tutmayan supervizor ler takım liderleri falam vardır ve satışlar biraz düştümü sürekli üzerinize oynarlar o yüzden telefondakiler size satış yapmak için çok uğraşır ben çalışırken en kısa kestiğimiz görüşmeler ttnet yada telekomla bağlantısı olanlardı mesela benim oğlum telekomda çalışıyor, ben zaten ttnet bayisiyim yani arayan kişiye böyle bi yalan söylerseniz çabuk kapatır

Ben özellikle 4440375 numarasından çok rahatsız oldum insana iki seçenek bırakıyorlar ya kabalaşıp karşıdakinin kalbini kıracaksın yada böyle bi pembe yalanla güzelce kapatacaksın ben kimseyi kıramam arkadaş biliyorum onların işi bu, Aynı durum bankalar içinde geçerli

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
rekli greenpeace arıyordu yeter artık almıyorum derginizi bir daha aramayın :D hep kızlar arıyordu sert konusamıyordum sonunda adamın biri arayınca dayanamadım saydım :D

tolgatopcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes ekmeğinin peşinde sonuçta..Herkesin her kampanyadan haberi olucak diye birşey yok..Sizin ihtiyacınız olmadığı için rahatsız olabiliyorsunuz gelen aramalardan ama gerçekten bihaber bir insan için kampanya avantajlı olabiliyor.Bunuda yerinden kalkıp bir yere gitmeden bir telefon konuşmasıyla halledebilmeside avantaj olarak düşünülebilir.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bence kişilerin isteği dışında aranmalari taciz kapsamına alınmalı sonuçta laftan anlamıyorlar .Telefonlardan belirli bir numaradan gelen aramaları engelleyebilirmiyiz onu bir araştıracağım.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
samsung telefonlarda o özellik var arayınca meşgul görünüyorsun arandığından haberin bile olmuyor :D ayrıca arayanlarda hiç memnun değil şimdi adam hangi akrabamdan başlayacak diye düşünüyorlar ... saygı gereken sadece bu galibaa

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende çağrı merkezinde çalışan biri olarak az takım lideri gazına gelmedim. Tabi ttnette çalışmadım son çalışacağım yerde orası olurdu herhalde. :) Daha önce üniden dolayı kapatılan interneti geri açtırdım. Abonelik iptali olan numaraları başka şirketlere satıyorlar sizi şuraya alalım falan saçma sapan aramalar yapıyorlar. Gerçekten bunlar da suça girer neguvon un dediği gibi. Kimsenin kandırmaya ihtiyacı yok o işten para kazanacak diye ben neden mevcut kampanyamdan başka bir kampanyaya geçiyim. Bilmeyen yüzlerce insana cazip geldiği için kabul ediyorlar tabi ki onlara yazık. :(

Ömer YİĞİT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende aynı durumdayım, kimsenin kalbini kıramıyorum bayan olsun erkek olsun sonuçta işi. gerçi ben konuşmalarına pek fırsat vermiyorum.müsait değilim diyorum okadar.tolga bu konuda sana katılıyorum haklısın benim işime yaramıyor ama eminimki işine yarayan bir çok kişi vardır.

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar bende aynı durumdayım, kimsenin kalbini kıramıyorum bayan olsun erkek olsun sonuçta işi. gerçi ben konuşmalarına pek fırsat vermiyorum.müsait değilim diyorum okadar.tolga bu konuda sana katılıyorum haklısın benim işime yaramıyor ama eminimki işine yarayan bir çok kişi vardır.

CSTGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben belki yüzlerce kez söyledim kampanyalarınızla ve diğer bilgilendirmelerinizle ilgilenmiyorum diye her defasında ama hala aramaya devam ediyorlar. Bir gün yine aradılar dedim "bir saniye lafınızı kesicem cidden ilgilenmiyorum ve mümkünse bakmış olduğun ekranda ve yine mümkünse benim profil sayfama böyle bir ibare düşermisiniz "kampanyalarla ilgilenmiyor" diye söyledim peki teşekkür ederim dedi öyle kapattık, yemin ediyorum ertesi gün yine kampanya şeysi için aradılar çok ciddiyim, hayır bi gün basıcam kalayı başım derde giricek ondan korkuyorum.