Adsense ile Yllix Beraber Kullanımında Toplam Kaç Reklam Kullanılabilir?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar, blogumda (blogger) hali hazırda adsense reklamları kullanıyorum. Şimdi ise Yllix'e kayıt oldum. Malum adsensenin bir sayfa da 3 reklam birimine izni var. Bu izin sadece adsense reklamları için mi, yoksa diğer reklam veren sitelerin reklamları da dahil / toplam bir sayı mı?

Sözün özü; ben bu blogumda bu iki reklam veren siteyi kullanarak toplamda kaç reklam yayınlayabilirim?

CeZZa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google adsense reklamlarının varolduğu sayfada başka yayıncının olmasına müsade etmiyor.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
google adsense reklamlarının varolduğu sayfada başka yayıncının olmasına müsade etmiyor.

Kardeş bu direkt Google'ın kendi yönergesi:

"Başka bir yayıncının reklamlarıyla aynı sayfa veya sitedeki reklamlar

Bir web sitesi program politikalarımıza uyuyorsa ve şirket veya sitenin sahibi, size sitesinde reklam görüntüleme izni verdiyse, kendi reklam kodunuz ile başka bir yayıncının reklam kodunu aynı sayfaya yerleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, web barındırma şirketinizle veya web sitelerinde reklam görüntüleme izni almak için web sitesinin sahibiyle iletişime geçmeniz gerekir.

Bir web sayfasına maksimum üç standart reklam birimi, üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirilebileceğini lütfen unutmayın. Buna ek olarak, her yayıncının, reklam kodunun yerleştirildiği web sitesinin içeriğinden sorumlu olduğunu bilmenizi isteriz. Bir web sitesinin program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edilirse, bu web sitesinde reklam kodu bulunan tüm yayıncıları bilgilendirip Google kodunu bu sayfadan kaldırmanızı isteriz.

Yayıncılara, yalnızca hesaplarıyla ilişkili reklam birimlerine ait tıklamalar ve gösterimler için ödeme yapılır. Ayrıca, politikalarımıza uygunluğu sağlamak için yayıncılar reklam kodlarının göründüğü her web sayfasını izlemekten sorumludur."

Lütfen bilen birileri yorum yapsın.