Adsense ile yaşadığım acayip sorun!

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 sene önce adsense`e üye oldum, youtube videolarımı oluşturdum, 2 senedir uğraşıyorum ve bu uğraşlarım sonuç vermeye başladı, geniş kesim tarafından izleniyor, bir sürü kanal oluşturdum videolarım izleniyor beğeniliyor da; 2 senedir çenemi yere düşüren tuhaflık söz konusu, öyleki 2 senedir şaşkınlıkla takip ediyorum ve bu olay şevkimi kırdı açıkçası

sorun şudur arkadaşlar o kadar video yükledim o kadar izleniyor ve beğeniliyor ancak kazandığım para o kuruş hemde eski paraya göre

şevkim kırıldığından dolayı yarım bıraktım ancak bir videom 46400 küsür beğeniler yorumlar paylaşımlar uçuşuyor diğer videom 47000 küsür bir diğeri 27000 ancak reklama tıklama sıfır ve haliyle kazandığım para 0 kuruş yüzlerce videomdan kazandığım tek bir kuruş yok kuru kuruya google`a para kazandırıyorum
frown.gif
mad.gif
gun_bandana.gif
wacko.gif
fuk2.jpg

biz türklere video yaptım bizimkiler reklama tıklamda isteksiz ancak başta bilim kanalı olmak üzere yabancının her kısmına video yükledim çok beğeniliyor ancak kazanılan para 0 kuruş

gerekli başvrular yapıldı reklam gösteriliyor defalarca kez kontrol ettim

sağda solda okuduklarıma göre bu normal bir durum değil adamın videoları daha ilk günden 5-8 kişi izlemiş iken kuruşta olsa para kazanmaya başlıyor