Adsense hakkinda sorularim var ?? Cevaplayabilirmisiniz?

boeingbt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Benim 2-3 tane sorunum var onları birlikte çözebilirmiyiz?
1.sorum ?
Arkadaşlar ben adsense üyelik aldım Youtubedende aldım youtubenin ilk kanalını Adsense bağladım ve sonra kanalı silmeye çalıştım silersem GMail hesabım gidecekti bende 2.Kanalımı oluşturdum ve adsense bağladım gibi gözüküyor Tüm işlemleri yaptım adsense üye olduğum hesap ile uyuşturdum fakat video attığım zaman 156 görüntülenme oldu sayfa görüntülenmesi parada artış yok ????
Acaba Adsense ilişkilendiremedimmi ? Video yöneticisine girdiğimde Dolar işareti Yeşil Yanıyor !
2.sorum ?
Adsenseden ne olursa para kazanıyoruz ? Yani Görüntülenmemi olacak yoksa o çarpı işaretinemi basılacak ( reklam ) yada reklamamı girecekler nolcak arkadaşlar hakkında bilgisi olan cevaplayabilirse çoooook mutlu olurum iyi forumlar dilerim :huh::yes:

boeingbt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplayan Yok Galiba ! :(
Ve Arkadaşlar Tıklama felan artıyor Tahmini Kazanç Artmıyor ! ! !

BarisBaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adsenseye güvenebilirsiniz,Ama youtube üzerinden para kazanmak istiyorsanız networkler ile çalışın

Network nedir;

Sizin izlenme sayınızı arttırmaya yönelik çalışmalar,kanalla ilgili telif sorunu veyahut başka bir sorunla karşılaştığınız zaman herşeyle ilgilenen ve sizin gelişiminizi en iyi şekilde arttırmaya çalışan partnerlik sistemidir.

En iyi network sistemi nedir ?

Buzzmyvideos ve Machinima,çok iyi içerik üreticileri ile çalışıyorsunuz.Şuanda yüksek yerlerde gördüğünüz çoğu youtuber Buzzmyvideos ile çalışıyor.Haberiniz olsun ;)

Networkler sayesinde çok iyi paralar kazanabilir,adsenseden kazandığınızın 2 katını kazanabilirsiniz.Tabii buzzmyvideos sizin paranızdan kendine %10 luk bir kısım ayırıyor(e bi zahmet ayırsın,adamlar herşeyinizle ilgileniyor)