Firefoxta sayfanın dibinde görünebilir..elektr10 dedi ki:İkinci resimde silmek istediğinizden emin misiniz diyor ya ben de orda sil butonu bekliyorum meğer sayfanın dibindeymiş :S
Şükür ki sildim ve kurtuldum oh be.
Çok teşekkürler ^^
Bende görünmüyor.Belki koyduğun kod baya bi aşağıyı kapsıyodur..elektr10 dedi ki:IE'de de sayfanın dibinde görünüyor.
Artık önemli değil öğrendim yerini
Sen hile yapmış olmayasın.Nedense banlananlar kuralların 1 cümlesini bile okuma zahmetine katlanmayanlar..Sametgnc dedi ki:Adsense felan kayıt olmayın dün 420$ gitti google banladı para vermemek icin
Kendi reklamına tıkladın mı dediSametgnc dedi ki:Adsense felan kayıt olmayın dün 420$ gitti google banladı para vermemek icin
Adsensenin o kadar çok banlama nededi vark saymakla bitmez.Demekki kuralları okumamışsın.elektr10 dedi ki:Kendi reklamına tıkladın mı dediSametgnc dedi ki:Adsense felan kayıt olmayın dün 420$ gitti google banladı para vermemek icin
Kendi reklamına tıkladın demez google geçersiz tıklama var der.Sitene 10 kişi girip reklamlara 40 kişi tıklarsa googleda sana tıklatırelektr10 dedi ki:Yok bunu söylememin nedeni son dönemlerde çok duyduyor olmam.Mesela en son duyduğum firefox ve adblock kullanıyor yani reklamları göremiyor.Buna rağmen kendi reklamına tıkladın diye banlamış google :S