Adroid İçin Blog Sitem

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar blog sitesi bu : http://apk-android-plus.blogspot.com/

Öncelikle içerik hakkında bilgilendirme yapıyim android hakkında herşey paylaşılacaktır uygulama ağırlıklı inceleme olsun öneriler olsun anlatımlar olsun...
Siteyi 2 gün önce kurdum dolayısıyla daha içerik az ama geliştirilecek ....
Sitenin tasarımıyla ilgili daha karar kılamadım (Yardımlarınızı bekliyorum)...

Ve Sizin istedikleriniz eleştiri öneri ve yorumlarınızı istiyorum ...
Ve benim isteğim lütfen paylaşalım siteyi tanıyanlar çoğalsın bende daha bi gayretle devam ediyim :clover::clover: SAYGILARIMLA

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteni daha ileriye taşıyacak iki öneri. Umarım istediğini elde edersin. (:

-Blogger için ücretsiz yayınlanan şuan kullandığın temadan daha hoş bir Android blog teması.
-Paylaşımlarına resim ve indirme linkinin yanında uygulama ilgili ufak bir bilgi.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
öncelikle bu tür blog sitelerine tam güven olmuyor çünkü gelen geçen kuruyor şuan benim kendi blogumda var wordpress ten ücretsiz ama en yakın zamanda domain satın alıcam . Özgün içerik girmen gerekiyor . Nasıl dersen mesela sdn ana sayfasındaki haberi oku git donanim haberde aynı haber varsa oku başka bi siteye git aynı haber varsa oku sonra bunları birleştirip kafanda özgün bir yazı oluştur kendine bir kaynak site bul veya sen kaynak site ol . Bunlar şuan aklıma gelenler aklıma başka bişi gelirse yazarım :)

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Siteni daha ileriye taşıyacak iki öneri. Umarım istediğini elde edersin. (:

-Blogger için ücretsiz yayınlanan şuan kullandığın temadan daha hoş bir Android blog teması.
-Paylaşımlarına resim ve indirme linkinin yanında uygulama ilgili ufak bir bilgi.
teşekkür ederim yorumunuz için resimsiz paylaşım yapmıyorum zaten ama tema konnusunda bana yardımcı olcak biri lazım :)

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle bu tür blog sitelerine tam güven olmuyor çünkü gelen geçen kuruyor şuan benim kendi blogumda var wordpress ten ücretsiz ama en yakın zamanda domain satın alıcam . Özgün içerik girmen gerekiyor . Nasıl dersen mesela sdn ana sayfasındaki haberi oku git donanim haberde aynı haber varsa oku başka bi siteye git aynı haber varsa oku sonra bunları birleştirip kafanda özgün bir yazı oluştur kendine bir kaynak site bul veya sen kaynak site ol . Bunlar şuan aklıma gelenler aklıma başka bişi gelirse yazarım :)
inşallah param olursa alırımda şu an 5 kuruşum yok :)
oluruz inşallah geliştircem siteyi :)

tribunshop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen isim ve içerik tasarımını değiştirerek başlayabilirsin yola.

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu tarz isimli sitelerde çok fazla worm, trojan tarzı virüsler oluyor. kendi domain alanını alman daha iyi olacaktır. androhunter vs yapabilirsin. (salladım)