Soru Adobe Photoshop için hangi eğitimleri önerirsiniz?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Merhaba, Adobe'nin öğrenci planından alarak tüm Adobe programlarına erişebiliyorum. Hem açıktan grafik tasarım okuduğum, hem yıllardır Adobe programlarıyla uğraşmak istememden dolayı bugüne kısmetmiş.

Udemy gibi platformlardan ücretli kaynaklara ulaşabiliyorum fakat ücretsiz kaynakları ilk başlayan biri için daha kıymetli görüyorum. Bu yüzden bana İngilizce yada Türkçe kaynaklar önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

sadetolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu linkten 8 saatlik bir eğitim var hemde ücretsiz izleyip öğrenebilir ve kendini geliştirebilirsin.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Merhaba, Adobe'nin öğrenci planından alarak tüm Adobe programlarına erişebiliyorum. Hem açıktan grafik tasarım okuduğum, hem yıllardır Adobe programlarıyla uğraşmak istememden dolayı bugüne kısmetmiş.

Udemy gibi platformlardan ücretli kaynaklara ulaşabiliyorum fakat ücretsiz kaynakları ilk başlayan biri için daha kıymetli görüyorum. Bu yüzden bana İngilizce yada Türkçe kaynaklar önerirseniz sevinirim.
Onur Naci Öztürkler öneririm güzeldir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Bilgeiş
Grafik Sanat YouTube kanalı
1 dakikada adobe Instagram sayfası

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi yazılan kaynakların hepsine bakma fırsatım oldu. Tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:

ofades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tek bir kaynak yerine farklı kaynakları kullanmanı tavsiye ederim. Özellikle ps dipsiz bir kuyu her kaynaktan bir şey öğrenebilirsin.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Youtubedaki kaynaklar iyidir lakin udemy de daha detaylı teknik bilgiler içeren dersler bulabilirsin. Bence udemy de indirim yakalayıp öyle başla derim.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Tek bir kaynak yerine farklı kaynakları kullanmanı tavsiye ederim. Özellikle ps dipsiz bir kuyu her kaynaktan bir şey öğrenebilirsin.
Zaten olabildiğince kaynak toplamaya çalışıyorum. Program senelerdir ufak makyajlar geçirsede, anlatım yapan kişinin tecrübesi çok daha kıymetli oluyor.
Youtubedaki kaynaklar iyidir lakin udemy de daha detaylı teknik bilgiler içeren dersler bulabilirsin. Bence udemy de indirim yakalayıp öyle başla derim.
Sorun indirim yada para verip vermemek değil. İlk başta ücretsiz kaynaklardan neyin ne olduğunu anlayıp daha sonrasında beni bir üst seviyeye taşıması amacı ile Udemy'e başvurucam.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Zaten olabildiğince kaynak toplamaya çalışıyorum. Program senelerdir ufak makyajlar geçirsede, anlatım yapan kişinin tecrübesi çok daha kıymetli oluyor.

Sorun indirim yada para verip vermemek değil. İlk başta ücretsiz kaynaklardan neyin ne olduğunu anlayıp daha sonrasında beni bir üst seviyeye taşıması amacı ile Udemy'e başvurucam.
Kesinlikle udemy den bakın. Bende 3d Blender öğreniyorum eksiksiz bütün herşeyi kavradım diyebilirim. Yabancı hocadan satın aldım çok memnunum. Klavyedeki bütün kısayol tuşlarına hakimim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,600
Kesinlikle udemy den bakın. Bende 3d Blender öğreniyorum eksiksiz bütün herşeyi kavradım diyebilirim. Yabancı hocadan satın aldım çok memnunum. Klavyedeki bütün kısayol tuşlarına hakimim.

Blender icin hangi kursu aldiniz hocam paylasir misiniz?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,600

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152

Youtube'da aşırı iyi öğretenler var. Bir tane önermiyim genel olarak aramanızda çıkanların hepsi çok iyi.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
C++ temelim var okuldan zaten. Komple bu alana yonelip UE5 mi calissam diye dusunuyorum da bu durumda Blender ogrenmek de fayda saglar o yuzden önden bir arastirma yapiyorum su an. Tesekkur ederim kurs icin.
Ben kesin olarak bu alana yöneleceğim. Hem geleceğe yönelik birşey hem de kazancı da iyi.