1. Adobe siteseninden sunulan, Adobe Photoshop CS5 veya Adobe Photoshop CS5 Extended sürümü Türkçe dili destekliyor mu?
2. Adobe sitesinden sadece Adobe Photoshop CS5 sürümünü indirmek istediğimde yine Adobe Photoshop CS5 Extended sürümü indiriyor. Neden sadece Adobe Photoshop CS5 sürümünü indiremiyorum?
3. Diyelim ki Adobe Photoshop CS5 Extended indirdim, kurulum sırasında;
Adobe Extendscript Toolkit CS5,
Adobe Extension Manager CS5
Adobe Device Central CS5
Adobe AIR,
Adobe Media Player,
Adobe Fonts Recommended
Adobe Bridge CS5
gibi bileşenler sunuyor. Bu bileşenlerin hepsini yüklemem gerekli mi? Sadece photoshop ile amatör olarak bir kaç resim işleyeceğim. Profosyonel bir kullanıcı olmadığım için bunların hangisini yüklemeliyim, hangisini yüklememeliyim?
4. Son olarak 64-bit sistemimde, Adobe Photoshop CS5 Extended sürümünü kurmuştum. Kurulumda hem 32-bit Photshop CS5 hemde 64-bit Photoshop CS5 sürümü yükleniyordu. Sistemim 64-bit olduğuna göre neden sadece 64-bit Photoshop yüklenmiyor?
Bu sorularıma cevap verecek uzman arkadaşlara sonsuz minnet duyarım...
2. Adobe sitesinden sadece Adobe Photoshop CS5 sürümünü indirmek istediğimde yine Adobe Photoshop CS5 Extended sürümü indiriyor. Neden sadece Adobe Photoshop CS5 sürümünü indiremiyorum?
3. Diyelim ki Adobe Photoshop CS5 Extended indirdim, kurulum sırasında;
Adobe Extendscript Toolkit CS5,
Adobe Extension Manager CS5
Adobe Device Central CS5
Adobe AIR,
Adobe Media Player,
Adobe Fonts Recommended
Adobe Bridge CS5
gibi bileşenler sunuyor. Bu bileşenlerin hepsini yüklemem gerekli mi? Sadece photoshop ile amatör olarak bir kaç resim işleyeceğim. Profosyonel bir kullanıcı olmadığım için bunların hangisini yüklemeliyim, hangisini yüklememeliyim?
4. Son olarak 64-bit sistemimde, Adobe Photoshop CS5 Extended sürümünü kurmuştum. Kurulumda hem 32-bit Photshop CS5 hemde 64-bit Photoshop CS5 sürümü yükleniyordu. Sistemim 64-bit olduğuna göre neden sadece 64-bit Photoshop yüklenmiyor?
Bu sorularıma cevap verecek uzman arkadaşlara sonsuz minnet duyarım...